Не бил в Катманду, а в Северна България

И Михаил Миков инспектира пътища в страната
Обновена: 4 май 2015 06:49 | 3 май 2015 20:22,
59
Не бил в Катманду, а в Северна България
Снимка: БСП

Председателят на БСП Михаил Миков провери състоянието на международния път II-14 Видин-Кула-Връшка чука, който се нуждае от спешен ремонт.

"Не съм в Катманду, както би си помислил всеки, а на международен път, който свързва България и Сърбия“, заяви лидерът на социалистите в коментар, придружаващ публикуваните във Фейсбук снимки от инспекцията на трасето.

Настилката в отсечката между Видин и Кула се разцепи от свлачище преди седмици и шофьорите са принудени да заобикалят огромните пукнатини в проблемния участък по черен път. Ремонт е извършван последно през 2011 – 2012 г., когато Регионалното министерство се оглавяваше от Росен Плевнелиев и Лиляна Павлова, уточнява Миков.

"Задал съм два въпроса в парламента за ремонта на главния път за ГКПП "Връшка чука“, включително миналата седмица. До момента обаче отговор от управляващите няма“, посочва председателят на БСП.

"Като се хвърлят пари за магистрали, какво се случва с второкласната и третокласната пътна мрежа“, пита Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е положението в севрозападнала България и политиците го знаят добре.Път от Видин за София вече почти няма въпреки,че мост има.Правителството на Орешарски имаше някакви планове,но не можа да ги реализира.За съжаление сегашните управляващи явно имат други такива.
10
3
 
7
 
! Отговори
бунзен преди 9 години
До некой ситолкова, колкото и ндсв, дпс, герб и пр, демек - нищо.
9
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...А, ВИКАХА ---ЧЕ ВСИЧКО ПРИ КОМУНИЗМА ,БИЛО .."ОТ ВЕКОВЕ --ЗА ВЕКОВЕ"..ха,ха,хаааааааааааКЪДЕ СА .."НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ", БЕ МИШО.....ВИЖДАШ ЛИ КАК ПРЕЦАКАХА и "ПЪТЯ КЪМ КОМУНИЗъМА" .... КАТО ТОВА ШОСЕ....??!!!!ТО И "СОЦИАЛИЗъМА" ВИ БЕШЕ ТАКЪВ.......СЦЕПИ СЕ И ПРОПАДНА ОТ ВСЕКЪДЕ....ха,ха,хаааааааааа
8
3
 
16
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Ако имам Власт,една стотинка няма да отиде за строеж на пътищата!?...Изкарвам затворниците да строят пътищата и слагам унгарски специалист да показва как се правят първокласни пътища....А не да ми потъват милиони евра за нищо,както правят нашите мошеници....
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не бил в Северна България, а в Северна Корея!
6
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Общо взето снимката е перфектна показва какво направиха на България другарите за последните 25 години - крадоха и оставиха кратери във всички сфери.
5
11
 
27
 
! Отговори
бумеранг преди 9 години
Да вземете да се съберете цялата партия и ДПС и да влезнете вътре па вижте колко бързо ще я запълнят орицата на доброволни начала.
4
15
 
28
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Бойко за това ни го натресе ***, щото разбра какъв министър си е избрал, а пък будалите, с отворени, *** уста, възхваляваха назначаването му за "главнокомандващ" армията, 1/4 бременна или в майчинство !
3
4
 
28
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Жалкото е ,че парите се "хвърлят" няма значение за магистрала ли е, за третокласен път ли е. Явно всичко се прави без всякакъв контрол и кой колкото може да открадне краде и не му пука!
2
13
 
36
 
! Отговори
преди 9 години
Др. Миков, ей тая яма я запълни с кюлчета злато, за да добиеш ясна представа колко отраднаха твоите съпартиици и другарчетата ви от ДПС. И после що имало разбити пътища...
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
внимавай че земята ща глътне