Синът на хасковския кмет подменил листата на РБ

Лично Радан Кънев го предложил за водач в Хасково
25
Синът на хасковския кмет подменил листата на РБ
Станислав Иванов. Снимка: http://ivanovstanislav.com

Синът на хасковския кмет Георги Иванов – Станислав Иванов, който е депутат от ГЕРБ, подменил цялата кандидат-депутатска листа на Реформаторския блок със свои хора.

Като водач на листата пък той изместил сегашния просветен министър проф. Тодор Танев от водаческото място, разказа пред bTV лидерът на Християндемократическата партия Ирина Абаджиева - Репуц.

По думите й лидерът на ДСБ Радан Кънев е човекът, предложил Иванов за водач в Хасково, като това предизвикало огромен скандал в Гражданския съвет на РБ, където имало консенсус около кандидатурата на проф. Танев.

Според Репуц, Кънев използвал алегории за "булонките от центъра и каракачанките от крайния квартал" и подчертал: "Ние ще получим огромна подкрепа, тъй като баща му умее да прави избори там".

Последвал нов скандал – когато в парк-хотел "Москва" местните организации на партиите от РБ обсъждали подреждането на листите. Тогава Станислав Иванов дошъл с листа от 10 непознати човека, които влезли на мястото на партийните кандидатури.

"Той дойде с цялата си листа и каза: "Това са хората", разказа Репуц. По думите й проф. Танев тогава склонил да се откаже, но сегашното му министерско място говори за договорки.

Лидерът на ХДП подчерта, че не може да лансираш порочните модели и в същото време да убеждаваш хората, че ще променяш системата.

"Не му е проблем на Реформаторския блок ДПС, а собственото му мислене – с това мислене не може да се произведе нова политика", заяви още Репуц.

Тя посочи, че ХДП "де юре" все още е част от РБ, но това не е отразено никъде в общите материали. Според нея причината е, че зад партията не стоят пари.

"Подмяната на ценности в политиката се случва чрез РБ, които обещаха да са различно лице", обобщи Репуц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ГЕРБСтанислав Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
32
 
! Отговори
SILENCE преди 8 години
21,не си плюй отрочетата! Все едно да плюеш в огледалото.
16
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бригадир с каскетВерно е, че вашата Партия мисли за хората СИ и ги поддържа даже и в кражбите и далаверите.
15
10
 
39
 
! Отговори
ББ=ГЕРБ преди 8 години
Надежда тука всяка оставете! Винаги ваш, БиБитко.
14
9
 
41
 
! Отговори
Оставка преди 8 години
Радане много ти станаха дискредитациите, а уж беше чист като сълза!? Айде сега да си подадеш оставка и да се изметеш от полезрението ни щото ти самия казваш че в такива ситуации морала изисква поемане на отговорност, нали така???
13
9
 
39
 
! Отговори
Мишкии преди 8 години
Как може такова нещо??? Крадат като замаяни. И понеже винаги е виновна всяка друга партия но не и ГЕРБ имам въпрос? Повечето кметове които напоследък биват уличавани в кражби, измами, злоупотреби от коя партия са ако мога да попитам ааааааааааа????? Къде сте смешни ГЕРБЕРИИи МИШКИИИИ мълчите както винаги като п*тки!!!! Държа да кажа, че не съм за която и да е било партия но ГЕРБ просто прекаляват
12
8
 
53
 
! Отговори
Марин преди 8 години
Вижте му часовника и дрехите. Купени са с откраднати пари от гражданите на Хасково, още преди да стане депутат.
11
9
 
47
 
! Отговори
ppp преди 8 години
Ами онзи на Пазарджик аз ли го предложих?Ами онзи на Ботевград????Гарантирано от ГЕРБ!!!!
10
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета внимателно и се съгласявам с госпожата.А тъй наречените "реформатори" да ме хванат ... за шлифера да гласувам повече за тях!
9
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РБ са продължител на антибългарската, приватизаторска, корупционна политика на седерастията. Човек трябва да е *** за да гласува за такива ***.
8
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даам, точно поради тази причина седесарите никога повече не трябваше да виждат власт, защото са пребоядисани ***, които грабят като за последно, жалко че излъгаха отново толкова хора. Пфу!
7
10
 
59
 
! Отговори
кк преди 8 години
В такъв случай се подава оставка.. Безапелационно!!!! Нали, Радане!Айде сега да видим останала ли е чест...
6
11
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Раданчо, сине майчин, предлагаш този незнайник? Колко кинти ти кихнаха кмета и синчето му? Щеше да променяш нещастнико за по-добро а гушиш ли гушиш, плужак такъв!
5
12
 
49
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Типично за България.Тоз, оня... наши хора, наши фирми и т.н.Кажете някоя новина, защото това го гледаме от 1944г. насам, откакто червените опустошиха интелигенцията и назначи селяци на постове, за които нищо не знаят.
4
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По селата никой не контролира кметовете само господ е над тях и те приватизират всичко за семействата си. Най-лесно и евтино се купуват кметове по селата малко останало население, половината не гласуват че са на гурбет в чужбина, остават 30 % роднини на кмета гласуват за кмета и остават 5-10 човека които кмета купува с по 50 лева или незаконна сеч на дърва или енергийна помощ. Парламента на ГЕРБ и партиите подкрепят корупцията и отказват да въведат лимит от максимум 2 мандата по 2 години за кмет, съдия, прокурор, президент, депутат, евродепутат, общински съветник, еврокомисар или министър
3
9
 
57
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 8 години
Оф.... като вземат така да ми застават позьорски, с прилепени пръсти на двете длани, поставени пред тялото....СМЕШНО Е, БЕЕЕЕ!Това, че някой ПР ви е посъветвал така да правите, щото така внушавате намсиквоси - не значи, че ще ви се отдава!Карикатура!
2
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека лапачката продължи....сега!!!
1
33
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво от това? Млад и успешен мъж. Ние само завиждаме че не сме такива.Упс това вече май ми е познато ?!?