Борисов с кавказки вълкодав взриви Facebook

"Цялата Вселена Ви обича и закриля, генерале", прекланя му се фен
Обновена: 1 сеп 2015 12:25 | 1 сеп 2015 10:43,
357
Борисов с кавказки вълкодав взриви Facebook
Снимка: Facebook

След като преди време премиерът Бойко Борисов реши да ни покаже магнолиите си, които сподели, че са му любими, късно снощи той сподели своя снимка с домашен любимец.

Самият кадър е без коментар на премиера, но пък Борисов отговаря на коментарите на многобройните си приятели.

"Утре комунягите ще напишат Бойко се прегръща с кучка...", пише почитателка на Борисов. "Мъжко е", отговаря й премиерът и слага намигващо усмихнато човече.

Кучето на снимката се казва Чарли и е кавказки вълкодав. "От бебе е при мен. Вече стана голям", разказва под снимката Борисов. Кучето тежи 60 кг.

"Две добродушни душици...Цялата вселена ви обича и закриля, Генерале! Не сте сам - имате подкрепата на всички слънчеви сърца в България", пише друг фен на Борисов, като за да илюстрира написаното е прикачил и колаж на планенатата Земя с разпятие, Исус и бял гълъб.

Още по темата
"Бойко в чужбина живея за теб гласувах и пак за теб ще пусна", пише Ивайло Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
елементарни пропагандни трикове. Пиарите му правят снимка с пес, после го хвалят от фалшивите си профили. Каква мазна усмивка са го накарали да извърти. за гласове ли, за много ли...
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя твоята работа като тази "Не сме от тези как Сийке,ама да ти кажа".Как, ме е срам как Сийке ама да ти кажа и аз ще се пробвам да напиша нещо във форума".Бабооо,бабоо де си тръгнала да се изказваш неподготвена!! Знаеш ли смисъла на думата "феномен"че я употребяваш?
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само излизането на съзнанието ви на време от хипнотизацията на материализма и егоистичните ви капризи може да предотврати ситуации, които бихте описали като неприятни в недалечното бъдеще. Малко духовност и духовни практики като медитация и нов начин на мислене, не религиозност, и научни знания ще са ви от голяма полза и ще ви помогнат да сътворите по-позитивна реалност за преживяване, освен ако не сте твърдо решени за друго - пари, имидж, имоти, неща, външни заблуди всякакви, отвътре гнило :D
186
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаете ли кое е забавното на капитализма и сегашната икономика? Колкото повече работите и казвате, че икономиката расте, толкова повече ускорявате глобалното затопляне и климатичните промени :D А най-забавното е, че повечето от вас вярват, че това не е така :D Реално и да се разбиете от работа, кой знае колко повече няма да изкарате, сигурно сте го забелязали, някои хора стават по-богати, но не и обикновеният работещ човек, който прекарва живота си в слугуване на *** хора, вече до 65.
185
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми то си личи от премиера ни че всички разбират от политика или бъркам?
184
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СРАМ МЕ Е ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ !!!!!! ТОВА СИ Е НАШ ФЕНОМЕН - ВСЕКИ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО - ДАЖЕ И ОТ ПОЛИТИКА!! ХВАНЕТЕ СЕ РАБОТА ВМЕСТО САМО ДА СЕДИТЕ ПРЕД PC И DA ДРАСКАТЕ НЕБИВАЛИЦИ . AZ PONE SAM PENSIONIRANA
183
2
 
8
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 8 години
Ще си сложа и аз една снимка с тъщата. От малка я гледам. Като дойде в къщи и забрави да си тръгне. Не яде много, но пие и пуши като пенсионери в клуб за табла, карти и шах.
182
4
 
30
 
! Отговори
zdr преди 8 години
Това куче яде месо,колкото 9 пенсионера и един бездомен
181
1
 
10
 
! Отговори
До Искрен преди 8 години
Това никой не го отрича. Просто има и други автори и жанрове, хора като Борис Виан, Джордж Карлин, Казандзакис и други неразбираеми за гербови фенове творци. Пробвай, може пък да ти влезе нещо в главата! Иначе да се елементарен е лесно... И далеч по-безболезнено...
180
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се появят такива новини, комерсиализирани дори през социалните мрежи. Разбираш, че предизборният фарс е започнал.Да четеш новини от този сайт е като да си купуваш вестник Телеграф, или която и да е друга измишльотина на Нова българска медийна група.Всичко е дълбоко политизирано, със скрити замисли и поднесено директно на онази част от българите, които просто могат да бъдат определени с една дума - Стадо.
179
1
 
9
 
! Отговори
от искрен преди 8 години
Струва ли си да анализирам коментарите на хора ,които нямат въображение да изкажат своя оригинална мисъл и повтарят като папагали една ,/в същност подсъзнателно справедлива асоциация на вожда си/.....Защото "Винету" е твърде положителен герой.....за който е благороден !!!
178
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тоя с "червените рубладжии"Не е хубаво да контактуваш само с ***. Неминуемо се отразява.
177
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучето по-красиво от стопанина си! Стопанина много сгънал чадъра!!
176
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм виждал още повече *** през живота си и всички са червени рубладжии.
175
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** съм видял в живота си, но слагам крак на далака си, Боко е най-големият... Е, разбира се и електоратът му го гони...
174
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мн умни, които знаят реално за какво става въпрос в политиката на бг няма да останат, те не искат да продължават тези практики и не мислят да ги подкрепят, в България ще настъпи криза и точно гениалният електорат на средна и отгоре възраст избиращ всеки път бивши мутри от комунизма ще го д*ха най-мн, когато ще ходи да се реди за пенсия.
173
25
 
15
 
! Отговори
Бесепар преди 8 години
Колкото и да го ненавиждам.Преглътвам си егото, слагам ръка на сърцето и си признавам че това е най- добрия БГ политик от 25- г насам
172
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрен и той като Слънчо в живота си най-много е чел......Винету!
171
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахах, ясно, значи държавата поне още 20 год ще се управлява от *** с ниво на съзнание материализъм и начин на мислене промит от религията капитализъм, с вярвания и убеждения на орангутан, и със знания и мъдрост на генерал, иначе е наредил иконите, ама духовността му е тотално чужда на Буда,както и на почти всички хора, ще има да викате после как с/у природата сте безсилни, или господ ви е наказал, защото не знаете как да си обясните по друг начин последствията от собствените ви действия :D
170
2
 
6
 
! Отговори
ПЕСЪЧИНКА преди 8 години
До искренИСКРЕНЕ,ХОРАТА КОИТО МНОГО ЧЕТЪТ ОБИКНОВЕНО СТАВАТ ПО-УМНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ,НО ПРИ ТЕБ ЕФЕКТА Е ПРОТИВОПОЛОЖЕН.СПРИ С ЧЕТЕНЕТО И СЕ ЗАХВАНИ С НЕЩО ДРУГО,НЕ ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ НА ГЛАВАТА.