Нищо ново не очаква Сидеров от новия политически сезон

Проблем №1 на страната – колониалната зависимост
2 сеп 2015 12:52,
119
Нищо ново не очаква Сидеров от новия политически сезон
Снимка: БТА, архив

Новият политически сезон, който стартира днес, няма да донесе нищо ново, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Това е поредна сесия, която има привидно намерение да заяви нещо ново, но аз не виждам нищо ново, а същите стремежи за консенсус в името на изгодата. Това, което наричате стабилност, е една договорка кой по-голям кокал да захапе във властта", обвини той от парламентарната трибуна.

Още по темата

Според него най-големият проблем в момента на България е липсата на суверенитет, защото сме в колониална зависимост.

"Ние се намираме във война, направиха ни фронтова линия, тук всяка седмица се разполага тежка американска техника и може да станем мишена, защото насочваме оръжия към нашия освободител Русия. Ако не решим въпроса със суверенитета, ние не решаваме нищо нито съдебна реформа, нито социална, нито здравна", коментира националистът.

Той призова политици и експерти да направят критичен анализ какво донесе и какво отне на България членството в ЕС и НАТО

"Ако го направим, ще видим, че минусите са повече от плюсовете. Не е ли време да преосмислим нашето сътрудничество със света, не е ли време да си сътрудничим с развити икономика като Русия, Индия, Китай, те имат желание, но от нас чуват само "Не", заяви Сидеров.

Лидерът на "Атака" обвини, че преди една година беше организиран държавен преврат и беше свален законно избран парламент, за да се настани една коалиция, но резултатът от това е нов дълг от 16 милиарда лева и стотици напуснали страната млади хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** , чака ви вечна почивка край Белене за вечни времена.. Вас и целия ви род..Русия пак ще победи господарите ви..
33
5
 
10
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
И ние нищо ново не очакваме от бялата златка.
32
13
 
13
 
! Отговори
смях преди 8 години
ВОЛЕНЕ, НИЕ ПОМНИМ КОЙ ПОДКРЕПЯШЕ ДПС В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ. ШУНДО ТУРСКА!
31
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за разлика от вас - меките китки, Волен е пич ! Путин също е пич и затова никога няма да бъде свален от престола, а вие платените *** от форумите и разни празноглавци ще си виете на умрело!
30
9
 
11
 
! Отговори
*/* преди 8 години
Дали мрази България?Руски патриот?***?Джудже?..и т.н.А да погледнем и една друга истина от нашите европейски"братя". Кръвосмешението се издига, като нова Европейска ценност.Успоредно с легализацията на т. нар. еднополови бракове (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на и лесбийки да осиновяват деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия.
29
18
 
11
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
рускоезичната помия извира от болната главъ на Болен
28
4
 
3
 
! Отговори
do 37 преди 8 години
И милиционери!
27
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AGA, nali predi edna godina DPS i BSP bqha v koaliciq?! Znachi na volen efendito turskiq shpek mu e haresal! Iska oshte! AGAta nqma nasishtane...
26
13
 
17
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Мойте извинения но *** и платени протестиращи гласуват за ГЕРБ и останалата седерастия.
25
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път ще гласуваме цялото семейство за АТАКА. Ще агитирам всички приятели и познати.
24
13
 
24
 
! Отговори
ъ преди 8 години
БРАВО ВОЛЕНЕ -ТОВА Е ИСТИНАТА !!
23
12
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Единственият с ясни идеи и планове за излизане от кризата, която продължава вече повече от 25 г. Защо народа не го избира не знам? Баце Боко, псевдокомунистите и седесарите повече ли предлагат та хората гласуват само за тях? Едни и същи управници управляват и погребват народа. Събуди се народе!
22
9
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Искате да взима пример от вас?. За съжаление той е мъжкар, не е "от другият бряг".
21
6
 
7
 
! Отговори
до 24 гушу преди 8 години
Замислете се за здравето си. Спрете да приемате "модерните опиати".
20
6
 
12
 
! Отговори
до 23 преди 8 години
След като сте роден след 1990 година, нямате право да пишете.
19
6
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Единствения човек вътре в парламента който говори за факти и проблеми .......другите като Бойо се прави на мъж на Радан да внимавал кво говори ....Пеевски купувал Булгартабак...Местан искал еди каква си власт ....Бойо пак проблеми с фалкона си .....Цецо учи на морал .....Цацаров ходел в сарайте на Доган .....Бойо : Пари няма няма и да има ....е*ати му и филма ! Как няма да гласувам за Сидеров ?
18
27
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Абе на тоя дядя *** няма ли да му смени плочата или да му даде флашка с нови опорни точки? Вече 2 години повтаря едно и също и то с едни и същи думи: "във война сме", "колониализъм", "суверенитет" (разбирай, да сме зависими само от СССР), "златото ни взеха бре, ей", "братушките освободители само те ще ни донесат православен просперитет" и прочее бълвочи, дето ги повтаря до втръсване. Аз ако съм на *** му спирам денгите, защото няма иновативен и креативен подход в пропагандата :)))
17
9
 
27
 
! Отговори
кк преди 8 години
Никой не е задължен да харесва Сидеров...Но....продъниха ни ушите, че сме достойни за Шенген, че сме най-добре охраняваната страна на ЕС, и т.н, и т.н.Е, последните събития с бежандите ДОКАЗАХА ли, че РБ е един разграден двор? ДОКАЗАХА....Такива са му всичките успехи на Вожда и Учителя, Негово Величество Краля от Банкя.Продънена икономика, объркано здравеопазване, смешна съдебна система, упадащо образование, липса на идея във вътрешното министерство, жалка външна политика.ГЛАСУВАЙТЕ за ББ !
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Владимир ПутлерШебека от вашингтон нещо не смее да го показва напоследък червеното дупе, що така, а? Преди много го вееше ...
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Запада има нужда от нас като депо за евтина работн ръка и пазар за свръхпроизводството си. България в ЕС никога няма да има икономика, защото западните производители разполагат с технологии с които да ни залеят с продукция. Икономика за България означава пазар, което ще доведе до стесняване на пазара на западните компании, намаляване на печалбите им и съкращения - това никога няма да стане. Затова беше съсипана икономиката и селското стопанство на България.