България е затворила границата за нелегални имигранти

Жандармерия и полиция държат над 40 километра от границата ни бежанците
Обновена: 19 сеп 2015 14:34 | 19 сеп 2015 14:01, Камелия Цветанова
128
България е затворила границата за нелегални имигранти
Снимка: БТА

България е затворила границата за нелегални имигранти. Всеки, който иска да премине по начин, установен от закона, ще бъде пропускан, иначе не. Това каза в Созопол премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Още по темата
Той коментира и ситуацията край Одрин, където снощи стотици хора тръгнаха към българската граница и бяха спрени от силите на реда и войници. Премиерът отбеляза, че няма човек, на който да му е спокойно като гледа какво става с бежанската криза.

„Жандармерия и полиция държат над 40 километра от границата ни бежанците и не ги пускат, преминават само коли и камиони. На място е и главният секретар на МВР, който днес ще се срещне с турския премиер”, добави още Борисов.

Той заяви, че е изпратил на границата и вътрешния министър Румяна Бъчварова.

„В сряда имаме извънреден съвет. Не е нищо добро това, за да кажа спокоен съм и да успокояваме хората. Положението с бежанците е трагедия. Бебета ги прехвърлят от ръце на ръце, бият се, агресията ескалира”, каза още премиерът.

Той призна, че оградите по границата не са решение на бежанския проблем, а само генерират агресия, но същевременно помагат на граничарите да подобрят физическата охрана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В цял свят мюсюлманите се увеличават главоломно, а в световен мащаб християните се увеличават минимално . След 50г исляма ще е водеща световна религия.Исляма превзе Северна Африка и вече нахлува на юг от екватора.Близкия със своите големи християнски общности бе прочистен от тях.Ливан християнски до преди 100 г вече е мюсюлманиски.Косово 50/50 преди 60 г вече е 95% мюсюлманиско.Ред е на Европа.Сирия за 35 г от 9 млн стака 23 млн.България от 9 стана 7 млн.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж е затворила, а защо пак влизат?
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
урааааааа
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kraino vreme besche Bravo bB
61
2
 
5
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Бежанците май не са чували немския лаф през Втората Световна........"Vorwaerts, Genossen! Wir muessen zurueck!" Напред, другари! Ние трябва да се връщаме.Време е да го научат.
60
0
 
3
 
! Отговори
хахахахахахаа.... преди 8 години
Защо? това не е демократично, ние европейците...............
59
20
 
11
 
! Отговори
до №91 преди 8 години
СидероФФФ е руска уроспия! Платена с рубли.
58
0
 
62
 
! Отговори
еволюция преди 8 години
Бежанец през Втората световна война:1) Кожа и кости2) Умрял от глад3) Не смее да гъкне и приема всеки къшей хляб който му се дадеБежанец през 21 век:1) Агресивно протестиращ и поставя условия2) Носи смартфон за 500 долара3) Ествествено сирийец (дори и да е на вид китаец)
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започвам да разбирам циркът, който Гърция разигра преди месец. Не остана човек на земното кълбо, който да не разбере, че вече са със супер насрана икономика. И сега това им помага. Явно са имали информация какво се задава.
56
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мир хора! Не почвайте от сега с гюрунтийте. Шъ съ изтепете заради едни имигранти.Аз примерно шъ ида на границата и шъ дебя някоя млада сирийка с 5- 6 деца, ама първо шъ и гледам венците щот кюрдкините били със сини венци и мязали на комити. После с помощите от ЕС живот шъ си живееме!
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Турция май са около 800 к сирийци. Това докато мине през Гърция, грък няма да остане там.
54
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов е мръсен *** , шпионин на ЦРУ..
53
2
 
18
 
! Отговори
до 82 преди 8 години
"Ако ни се изсипят 100 000 имигранти на границата за каква стрелба, какви 5 лева говорите бе форумни мишки смешни?!? Вие ще сте първите, които ще вдигнат багажа и ще избягат на запад,"И двамата прекрасно знаем, че първия, който ще офейка ще си ти. Аз за разлика от теб имам жена дете и дом, които да защитавам, а ти *** вече ще си се наврял в най-далечната точка на Великобритания. Не ми се прави на голям мъдрец, щото си толкова ***, че чакаш другите да направят нещо, за да се включиш и ти.
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото драги Уевски е отбор на мвр- то и те така.
51
1
 
29
 
! Отговори
Страх преди 8 години
Браво на турската полиция, че е успяла да спре напастта. Целия български народ е с българската полиция на границата. Всички тези са млади добре облечени мъже които искат да нахлуят в родината ни. Не е време за политиканстване. Трябва да сме едно. Това е нашествие.
50
6
 
11
 
! Отговори
pet преди 8 години
Имам един *** въпрос за гейбераси:Защо всяка голяма строителна фирма на която Бойко дава обекти става спонсор на Левски? ГБС, Магистрали Черно море, ЩрабагА за ЦСКА - А окръжна.Къде са феновете на ЦСКА защо мълчат?
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не могат да ни се изсипят 100 к сирийци, щото не сме свършили с магистралите и ще трябва да се мандръцат по селски пътища с дупка до дупка, а и с тези пътни табели само ще се въртят в кръг. А влезат ли в Диаманта, излизане няма!
48
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Бойко Велики, СПАСИТЕЛЯТ НА ЕВРОПА И ГОРД ПОТОМЪК НА ХАН ТЕРВЕЛ!ГЕРП! ))))))))
47
3
 
7
 
! Отговори
:))) преди 8 години
До 81Повечето бежанци са кюрди, защото Германия подкрепя кюрдите от ПКК,а Ердоган за наказание ги пуска към Германия :)))))Европа не е дала никакви пари на Турция само едни 100 милиона а и те не са от Европа,а от цял свят, а Турция харчи по 6 милиарда на година !!!!Ердоган не иска пари , има си достатъчно пари, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО !!!!Просто ЕС ще остави Турция на мира, и ще спре подкрепата за ПКК, ще си махне ИД *** от Сирия и всичко ще свърши за 1 ден :)))Толкова е ПРОСТО :)))
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До :)))Ердоган не го чака хубаво от много хитрост накрая ще съсипе Турция !!!