България е затворила границата за нелегални имигранти

Жандармерия и полиция държат над 40 километра от границата ни бежанците
Обновена: 19 сеп 2015 14:34 | 19 сеп 2015 14:01, Камелия Цветанова
128
България е затворила границата за нелегални имигранти
Снимка: БТА

България е затворила границата за нелегални имигранти. Всеки, който иска да премине по начин, установен от закона, ще бъде пропускан, иначе не. Това каза в Созопол премиерът Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Още по темата
Той коментира и ситуацията край Одрин, където снощи стотици хора тръгнаха към българската граница и бяха спрени от силите на реда и войници. Премиерът отбеляза, че няма човек, на който да му е спокойно като гледа какво става с бежанската криза.

„Жандармерия и полиция държат над 40 километра от границата ни бежанците и не ги пускат, преминават само коли и камиони. На място е и главният секретар на МВР, който днес ще се срещне с турския премиер”, добави още Борисов.

Той заяви, че е изпратил на границата и вътрешния министър Румяна Бъчварова.

„В сряда имаме извънреден съвет. Не е нищо добро това, за да кажа спокоен съм и да успокояваме хората. Положението с бежанците е трагедия. Бебета ги прехвърлят от ръце на ръце, бият се, агресията ескалира”, каза още премиерът.

Той призна, че оградите по границата не са решение на бежанския проблем, а само генерират агресия, но същевременно помагат на граничарите да подобрят физическата охрана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
15
 
4
 
! Отговори
свободно движение преди 8 години
Стана ли ви ясно, че в Европа има свободно движение на капитали, но няма свободно движение на хора. Хората ги слагат зад телени мрежи!
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като сме затворили границата защо всеки ден само в центъра на София хващат по 100-200 нелегални емигранти.А тези които не са хванати?Всички те по въздух ли са влезли в страната,а г-жо Бъчварова???,а г-н премиер???
23
0
 
12
 
! Отговори
на снимката преди 8 години
На снимката: *** се събира с друг ***. *** взаимно се привличат.
22
2
 
10
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Защо слагате минуси на коментар 19, бе, *** турчоря??? Защо не приютите при жените си по двма ,трима събратя, бе?
21
0
 
24
 
! Отговори
НРБ преди 8 години
България да последва примера на Унгария и официално да заяви,че не приема "бежанци"!!!Може и чрез реклама по Ал Джазира!
20
4
 
5
 
! Отговори
Късно е чадо преди 8 години
Какво не знаете за "мигрантите" (видео кадри, които медиите отказват да излъчват) Според Бенджамин Фулфорд сегашната бежнска вълна към Европа е организирана от ватиканската ложата П2, с цел сбъсък между ислям и християнство, и създаване на нова световна религия. Каква ще е тя?Съдейки по знаците, които правят папи и топ политици, както и по нравствените и морални стандарти, които масмедиите системно пропагандират в обществото и законодателите узаконяват, изглежда, че новата световна религия, която се планува, ще е базирана на сатанинство... Дали ще успеят предстои да се види.А има ли прот
19
0
 
25
 
! Отговори
SD преди 8 години
БОГ , да пази България !
18
1
 
14
 
! Отговори
Края на експеримента преди 8 години
След задържането на влак с 1000 мигранти и 40 хърватски полицаи, говорител на унгарското правителство обвини съседна Хърватия в трафик на хора. "Бяхме свидетели на тежък инцидент. В петък вечер на унгарска територия пристигна влак, движещ се извън разписанията. В него имаше 1000 мигранти и 40 хърватски полицаи. Това е нарушение на международното право и на унгарските държавни граници", заяви Золтан Ковач, който лично посети мястото на инцидента.
17
2
 
14
 
! Отговори
Баба Ванга преди 8 години
Пък според мен може да обесят Борисов заедно с Меркел и другите от шайката международни *** пред Бундестага!Огън от сърцевината на обществото: броят на умишлените палежи срещу центрове за бежанци в Германия е нараснал драматично през последните месеци, пише баварският ежедневник Die Sueddeustche Zeitung, цитиран от "Фокус". Изследване, проведено от представители на три германски вестника, показва, че най-малко 61 пожара са предизвикани на ксенофобски фон, като 37 от тях са регистрирани от средата на юли месец досега.
16
1
 
24
 
! Отговори
БАУ преди 8 години
БАЦЕ, КВИ СА ТИЯ *** С ЧЕРНИТЕ ОЧИЛЦА ЗАД ТЕБ ??? ОТ КВО ТЕ ПАЗЯТ, ОТ ЛЮБОВТА НА НАРОДА ИЛИ ОТ УРОКИ ???? БАЦЕ, НЕМА ОПАЗЕН ..... ВЛЕЗЕШ ЛИ В ОПТИКАТА , ПИШИ СЕ БЕГАЛ :))) ОДИ БЕГАЙ !!!
15
2
 
20
 
! Отговори
до помощ преди 8 години
"в разградско и джебелско има толкова празни села !!!сега е време да покажете колко мирен е исляма !!!"И в главата ти има толкова празно място, че само ислямски простотии запълват вакуума в нея.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bb pak nikakva mislovna deinost !!!gologoslovnik
13
0
 
24
 
! Отговори
Бай Тошо преди 8 години
Лъже, оградата не е построена ,счупени джипове,недостиг на гранични полицаи и мудно екстрадиране на незаконните емигранти!България трябва да заяви,че няма да приема нито един талибан!!!
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един нормален не виждам на снимката. Какви карикатури какво нещо.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ее разгеле ще се сетите!! 2 години ви трябваха
10
0
 
18
 
! Отговори
WTF??????? преди 8 години
"Жандармерия и полиция държат над 40 километра от границата ни бежанците"Толкова е рано, а вече пиете? Поне заглавията си преглеждайте, статиите никой не ги чете :)
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не трябва въобще да ги пускат в България , това ,че на 160хил. щели да бъдат 2000 у нас, не ме успокоява,защото пуснем ли ги сега , после ще идват други от тези милиони дето чакат в Турция и. Гърция. Тогава тези 2000 дето искат да вземем ще са вече 20 хиляди.
8
4
 
6
 
! Отговори
истината преди 8 години
когато 60-70 години кюрдите отвличаха самолети в Турция и идваха в България да правят втори фронт срещу турците Тошо подписа договори с турския генерал президент че няма да им позволят. Сега Турция ги задържа и няма да ги пусне към нас ние сме вратата на Турция към Европа а гърците да му мислят....те са много хитри
7
0
 
22
 
! Отговори
до Шоп преди 8 години
Напротив, според Брюксел бежанците трябва да останат на територията на първата държава от съюза, на която са стъпили, а тези 2000 за които ми говориш за от разпределителните квоти и те ще се добавят към вече присъстващите тук около 20 000 бежанци.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя МНОГО ЛЪЖЕ не може да му се вярва напълно! Още утре може да каже точно обратното!