Казак даде време на всички зад Местан да се върнат в ДПС

Това вече направи кметът на Ардино Ресми Мурад
Обновена: 26 дек 2015 07:32 | 25 дек 2015 20:10, Петя Славова
290
Казак даде време на всички зад Местан да се върнат в ДПС
Снимка: архив, Булфото

Изключеният от всички постове в ДПС Лютви Местан за първи път от 19 години не присъства на честванията по повод т. нар. Възродителен процес в Родопите.

Вместо него в село Млечино, където почитат паметта на жертвите, пристигна временното ръководство на партията в лицето на Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак.
 
И тримата обаче, въпреки че бяха сред официалните гости на честването, отказаха да се качат на трибуната и да отправят слова към събралите се хора. Така просто решили да останат сред хората, разказва  bTV.
 
Казак обаче призова всички, които са застанали зад Местан на вчерашната пресконференция в Кърджали, да се върнат обратно в ДПС и им даде време за размисъл. Това вече направи кметът на Ардино Ресми Мурад, който вчера беше рамо до рамо с Местан, а днес рамо до рамо с новото ръководство отстояваше позициите на ДПС.
Какво обаче мисли електоратът за всичко, което се случва в партията?
Още по темата
За електората на ДПС Млечино е селото, от което тръгва демокрацията .През декември 84-та   хората от Родопите се събират на първия мирен протест, който властта не успяла да потуши, въпреки че опитала.
 
Днес 73-годишният Мюмюн и комшията му Фахри прославят демокрацията и не приемат   решенията да се вземат еднолично от „сараите”.  „Лютви Местан е прав, Ахмед Доган вече е пенсионер - да си гледа работата”, казва Фахри.
 
В сърцето на Родопите обаче не всеки е толкова смел, че да заклейми единия за сметка на другия.
 
Но за декларацията всички са единни - Местан е прав, но прочитът му, че документът е проатлантически, на село не се приема.
 
А дали малкото планинско село Млечино освен с първия демократичен митинг ще влезе в историята и със създаването на нова партия, времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
12
 
! Отговори
cCc преди 8 години
Сокола направи голяма грешка, електората няма да му прости изневярата.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вчера застанал зад Местан днес застанал зад Доганi koi ot celata lambada izliza na evanlelia Mestanica drtata krsha4ka na gradinski morkovi cepa4ka
27
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Генадчо, само изборите дето са след 2 годин, ама карай? не смяташ ли че е рано за изборна агитация? Впрочем не смяташ за тъпо изобщо да си представяш че на ДПС му трябва агитация за да бъде пак определящ фактор в политиката? Генадчо, нека ти кажа, че турците гласуват за ДПС на 95 %. турското самосъзнание не можеш да го промениш...какито и сакатлъци да има в партията ДПС. Така че не ми излизай с тези евтино про.сти аргументи, че било за всичкото това за сплотяване електората, гейбер пр.ост!
26
7
 
15
 
! Отговори
Осман преди 8 години
Нека се ръфат помежду си. Не гласувам за тази партия. Може ли етнически турчин да гласува за ГЕРБ? Да. Аз гласувах за ГЕРБ преди. Доволен ли съм? Не. Вече нищо няма смисъл.
25
6
 
25
 
! Отговори
Генади преди 8 години
Доган и Местан са много хитри политициУсетиха, че губят позицииа последните избори, изгубиха Разград, изгуби Силистра и Търговищерейтингът им запада, интереса към ДПС намалява, трябваше да измислят нещоЗатова спретнаха целия този театър с добрия Доган и лошия Местан, за да съживят увяхналия рейтинги успяха, сега само за тях се говори, интереса на журналистите се върна, телевизии снимат, Доган потрива доволно ръце
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Brata na kasak e poslanik v Katar dalaverata ima li koi go prati poslanik v katar priatel li e na peevski i Drugarite ot gerb njakoi predi bkp Sega gerb miderno e da se prebojadisvasch Demokrazia e v bg
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 46И какъв е този рикошет, странджански анализаторе?
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турският Октопод разчиства сметки. И цяла Коледа занимават нашите медии българите с тях!Дон Тано Кариди Доганов отстреля Дон Местани!
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 32 странджанке, значи чак сега разбра че Доган е руски агент след изявлението му от 17-ти декември? Трябваха ти 25 години, ли че да го разбереш, че е руски агент с това изявление??? Жалък папа.га.лин!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
vidyahme kak e da se oblajish i preyadesh s vlast v sluchayat s Mestan no zashto malchat nashite shushumigi ot Gerb BSP DSB ili i te sa v patova situaciya ???kade li e sbarkal Mestan ???ya otkaradnal poveche ili ,,,,
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпниците се прегрупират!
18
3
 
15
 
! Отговори
Чакала преди 8 години
Ако питате мен...вече за без пари очиствам и Доган и Местан и да се приклювчва с тази истерия.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сабри Мехмедали, братът на лидера на терористичната група от гара Буново, осъден за помагачество зад кого ли ще застане този път.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24Странджа, мдааа, Местан се обявява за евроатлантически ценности като подкрепя членството на Турция в ЕС. Хубав си, забавен си!
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са само политически игри и разчистване на сметки с Местан, за да бъдат уредени на власт по-удобни за манипулиране и командване от него политици от Доган. Т.к. не може само про-турското му мнение по въпроса за руския самолет,което е сигурно мнение на цялата партия,която е турска и затова защитава турските интереси,да е причина за едновременно изключване от всички заемани позиции. Тоталитарната саморазправа с него от Доган, доказва , че там няма демокрация,а еднолична власт без подкрепа.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dobroto i loshoto chenge v deystvie,sega vsichki balgari shte glasuvat za DOGAN
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 4PO vremeto na fesovete balgarite sa jiveeli kato stopani na zemqta si,a pri komunistiterusofili zemqta opustq
12
2
 
9
 
! Отговори
do0 0 Отговориakut преди 8 години
вземат пенсия,защото са работили бе *** за да вземаш пенсия се работи пиклиьо а не се стои пред компа не,,,,домасленик
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпроса сега е:Какво правим с "КОЙ"?Ще го уволнят ли от поста "мулти-милионер"?Защото Доган като се срещнал с Боко е казал че има решение на "този проблем".И какво ще става с банката на КОЙ.
10
3
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Ако става въобще за "даване", ти какво искаш, по-добре да я "даде" на фесовете????? И то след 500 години робство??????? Трябва чавка да ти е изхпила мозъка!!!!