Турция посрещна Местан. С почетен караул...

Бившият лидер на ДПС се стяга за среща с Давутоглу
29 мар 2016 15:48,
163
Турция посрещна Местан. С почетен караул...
Снимка: ДОСТ

Бившият лидер на ДПС Лютви Местан, който се готви да създаде партия ДОСТ, започна посещение в Турция. Той и съратниците му бяха посрещнати от почетен караул и церемония по изискванията на държавния протокол.

Това информираха от обкръжението му в съобщение до медиите.

Още по темата
Преди дни Местан обяви, че започва серия от срещи в Турция. Днес той ще говори с лидерите на две опозиционни партии - Девлет Бахчели и Кемал Кълъчдароглу, а утре ще се срещне с премиера на Турция Ахмед Давутоглу.

Програмата на Местан днес започна с полагане на венец в мавзолея на основателя на модерната турска държава  Мустафа Кемал Ататюрк.

Миналата седмица бившият лидер обяви, че е информирал за посещението си министър-председателят Бойко Борисов. Местан щял да се срещне с него и след визитата си, за да му съобщи резултатите от нея.

Бившият лидер обяви и че ще учреди новата си партия на 10 април. Той очаква за учредители свои поддръжници освен от България и от Турция иЗападна Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато посрещнат Сидеров и Валери Симеонов така,тогава ще повярвам че мошето Местан не е турско уше.
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами пашата се посреща така е сега да видим чии интереси защитава българските или турските тескерето
79
0
 
2
 
! Отговори
МЕн преди 8 години
До Метал и сланинаТова за България - Нова Норвегия няма да стане никога!Колкото злато и петрол да се намери, парите от тях пак ще бъдат откраднати и присвоени. По-логично е България - Нова Сиера Леоне или от този род.. ;)Май и на етноси на там сме се запътили.
78
0
 
3
 
! Отговори
Лютни Мастиян преди 8 години
Ами да си го направят външен министър тогава,та да го посрещаме и ние.
77
6
 
3
 
! Отговори
OSMAN преди 8 години
TrYABVASHE KASIM DAL DA POSTESHTNAT S KARAUL.PO DOBRE PO MALKOTO ZLO.V ZRAVNENIE S AGENT SAVA MESTANCHO E NAPRAVO AGANCE.DOBRE CHE SE VIDYA SVETLINA V TUNELA.VECHE BALGARIYA SHTE SE OSVOBODI KT RUSKITE AGENTI ZAVINAGI...
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В началото на Първата световна война Мустафа Кемал успешно командва турските войски в битката за Чанаккале (известна и като Галиполска или Дарданелска операция).На 18 март 1915 г. англо-френска ескадра се опитва да премине през пролива Дарданели, но понася тежки загуби. Затова командването на Антантата решава да извърши десант на полуостров Галиполи. На 25 април 1915 г. англо-френските войски стъпват на нос Арибурну, където са спрени от 19-та дивизия под ръководството на Мустафа Кемал.По време на десанта на войските на австралийския и новозеландския корпуси и други британски части на Г
75
4
 
20
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Ако това, което виждам е вярно, съм бил прав, че още преди Коледа Местан трябваще да бъде арестуван за държавна измяна!
74
16
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН ОТ ЛОВЕЧ! преди 8 години
С тебе сме Местааааааааааааа......бой по *** с черпака за шкембе-чорбасъ...!!!
73
2
 
5
 
! Отговори
реалист преди 8 години
До Анонимен не той а аня съмнителния патриот със сините джуки и необръснатите бузки иска война на балканите а също и македонските шпиони
72
4
 
19
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Всеки добър агент е най-малкото двоен :) а г-н Местан е добър агеееент...
71
8
 
25
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Дано да сложат Кюрдистана от наща страна че най сетне да имаме свястна съседи
70
8
 
9
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Комшолар Сига кат напраят Кюрдистана ша сти по близу ду Ивропътъ .брей брей и вии късмет искарахти
69
3
 
11
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Ангеле! !!!!Светът се променя, със или без регистрацияТе и мамутите не са искали да регистрират слоновете
68
7
 
15
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Истината боли нали , плоскоглави еничарски хипофизно увредени сънародници с съмнително потекло
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ РАЗБИРАМ САМО ЗАЩО СА СЕ БУКВАЛНО ВКОПЧИЛИ В ЖИВОТИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ 1396-та г. ДО СЕГА?! КАЖЕТЕ ОТНОВО , ЧЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА "РЕЛИГИЯ" И ЗА "ОЧИСТВАНЕТО" НА ХРИСТИЯНИ , ОСОБЕНО ПРАВОСЛАВНИ/нали за това не учим нашата религия в училище като в другите държави , та се буквално лутаме в нашата ежедневна гибел , незнаещи какво ни се случва и защо - нали трябва да сме лесни жертви/! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЕВРОПА И ЗАЩО?! НАЛИ СТЕ "ЧУВАЛИ" ЗА АНТИХРИСТА ТОЙ ИМА "СЪМИШЛЕНИЦИ" НАВСЯКЪДЕ!
66
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kak shte reagira pravitelstvoto , ako niakoi deputat go napravi sashtoto v Russia ?????????Predpolagam shte naskochat vsiakakvi organizacii I tn. A SEGA.....VSICHKI MAL4AT !!!tova e, vie si pravete izvodite koi upravliavat !
65
10
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Няма да ги регистрират.
64
22
 
11
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Скоро половин Турция ще стане Кюрдистан Започва гражданска война Израел и САЩ си изтеглят хората....А бедните българи май сме имали нефт и газБългария е новата Норвегия Руснаците знаеха за нефта още от 60 та година
63
8
 
18
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
АМИ ТАКА Е ,БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ПРЕДАТЕЛИ ! МЕСТАН ЩЕ ТЪРСИ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ОТ ТУРЦИЯ И ЩЕ ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ ,А СИДЕРОВ ЩЕ ТЪРСИ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ОТ РУСИЯ И ЩЕ ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ ! ЗА ТУРЦИТЕ И ПОМАЦИТЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ,НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ОСТАВАТЕ ГЛАДНИ И БЕЗ НИКАКВИ ИНВЕСТИЦИИ ОТ ДЪРЖАВАТА ! ТАКА ДАДОХТЕ ШАНС НА ТУРЦИЯ ДА ПОМАГА ФИНАНСОВО НА ТЕЗИ ГЛАДНИ ХОРА И ЕСТЕСТВЕНО КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ! НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ПОМАЦИТЕ ВЕЧЕ СЕ ТУРЧЕЯТ !
62
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте ги, как гордо ходят националните предатели! Българи, защо допускаме това да се случва? Да ги поставим на точното им място, като се върнат и да ги изхвърлим от политиката и държавата!