Турция посрещна Местан. С почетен караул...

Бившият лидер на ДПС се стяга за среща с Давутоглу
29 мар 2016 15:48,
163
Турция посрещна Местан. С почетен караул...
Снимка: ДОСТ

Бившият лидер на ДПС Лютви Местан, който се готви да създаде партия ДОСТ, започна посещение в Турция. Той и съратниците му бяха посрещнати от почетен караул и церемония по изискванията на държавния протокол.

Това информираха от обкръжението му в съобщение до медиите.

Още по темата
Преди дни Местан обяви, че започва серия от срещи в Турция. Днес той ще говори с лидерите на две опозиционни партии - Девлет Бахчели и Кемал Кълъчдароглу, а утре ще се срещне с премиера на Турция Ахмед Давутоглу.

Програмата на Местан днес започна с полагане на венец в мавзолея на основателя на модерната турска държава  Мустафа Кемал Ататюрк.

Миналата седмица бившият лидер обяви, че е информирал за посещението си министър-председателят Бойко Борисов. Местан щял да се срещне с него и след визитата си, за да му съобщи резултатите от нея.

Бившият лидер обяви и че ще учреди новата си партия на 10 април. Той очаква за учредители свои поддръжници освен от България и от Турция иЗападна Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този иска да направи ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ ПОМНЕТЕ !!!
60
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той щом очаква подръжници инвеститори от Турция и разни турци по европата.Питам каква ще е целта на тази партия в БЪЛГАРИЯ ??????????????????????????????????????????????
59
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" ЩОМ ПРОТИВНИЦИТЕ СЕ ДРАЗНЯТ И ЯДОСВАТ, ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВИЛЕН ПЪТ ! "Р.Т.ЕРДОГАН
58
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Боко тиквата беше Българин истински , нито щеше хда го приеме сега , нито после , но тй нашия е най големия продажник , , , , така не се и дигнахме да ги изметеме от България , и ние не ставаме , само се плюнчиме по страниците на нета , , ,
57
7
 
22
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Одисей 1Одисей,да твърдиш,че Местан и партията му допринасят за демократичното развитие на България е пълен абсурд,както и идеята за българо-турската дружба(примерно)!С Турция може да бъдем добри съседи,но нищо повече-комшулукът трябва да е добре зазидан,а общуването по официалния международен ред!И без всякакви интимности,щото винаги ще сме пасивната страна!
56
25
 
4
 
! Отговори
******************** преди 8 години
Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-ти век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.
55
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или как предадохме България.........Предателипп Коментарът ще ми бъде премахнат скоро
54
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-Н Л.Местан е бъдещият вицепремиер на България и турците го посрещат като такъв.
53
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ПЕВСКИ КОГА ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ПЮТИН ?????И КОЛКО РУСНАКА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПЕВСКИ ?????ШАХ И МАТ :)))))
52
3
 
7
 
! Отговори
dp преди 8 години
Тоя пък не се и крие, че е читашки слуга. Може би щото няма думата тук де.Кремълските слуги ги крият по-надълбоко - нали те са "политиците" в БГ дето ужимат думата (доколкото слуги могат да имат някаква дума разбира се, т.е. никаква).
51
17
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААА преди 8 години
ОЧАКВАЙТЕ ПОЛИТИЧЕСКО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ 9-ТА СТЕПЕН ПО РИХТЕР :))))ПЮТИН СЕ Е ЗАБЪРКАЛ В КОРУПЦИЯ И В КАКВО ЛИ НЕ, СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ ЦРУ :))))КОГАТО ГЛАВАТА ПАДНЕ, ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ РАЗПИЛЯВА НА ПАРЧЕНЦА :)))))
50
4
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Предлагам когато се върне и тук да го посрещнат с почетен караул и военни почести да му направят една заря и ,ако не го уцелят от три пъти значи е избран свише и ще трЕбва да му се кланяме.
49
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимката - хората, който трябва да бъдат съдени за национално предателство.
48
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан е палето на Ердоган, а същия взе, че се изака на вентилатора... Тази партия е замислена като откровенн троянски кон за прокарване на проислямистка политика и откровено ще работи за чужди на Европа и нацията ни интереси. Зад гърба й са доларите на саудитите и интересите на ***. Ще ни изнудват пак с мигрантския поток, за да клекнем и да я "узаконим". Местан хич и да не се връща, да си стои при пауните и сараите в Турция!!! И да си направи партия в техния парламент.
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a bolen da e posreshtan v rusiq taka
46
22
 
8
 
! Отговори
Кирил и методй преди 8 години
Евала Местане, голям си. Крайно време е турците да си имат своя партия
45
18
 
6
 
! Отговори
555 преди 8 години
Mestan prezident na Rumelia
44
3
 
18
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Ха-ха,тоя се изживява като бъдещ пожизнен управител на вилает ***!Само че криво си е направил сметката...И няма нужда да ни плаши с Турция-вероятността тя да ни нападне намаля драстично,след свалянето на прословутото СУ-24.Само да тръгнат и руснаците ще ги спепелосат и то не защото много ни обичат(тая изтече),а за да направят мръсно на Турция.Не лошо развитие на ситуацията,като се има предвид,че само преди половин година вероятността да бъдем завладени от Турция беше повече от 50%!
43
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалък предател. Не се връщайте, след като сте проводник на чужда политика в суверенната ни страна стойте си там
42
2
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
От ДПС преливаме в нова протурска партия....Личи си комунистическата школовка.