Нинова към Борисов: Вие ли спряхте излъчването от Бузлуджа?

Лидерката на Столетницата стигна до прокуратурата заради "саботажа"
Обновена: 31 юли 2016 19:32 | 31 юли 2016 16:45, Камелия Цветанова
147
Нинова към Борисов: Вие ли спряхте излъчването от Бузлуджа?
Снимка: БТА

БСП и телевизията, с която е бил сключен договор за пряко излъчване на Националния събор на левицата на Бузлуджа вчера, са подали сигнал до главния прокурор с искане да бъде установено какво точно се е случило и кой стои зад него. Това лидерът на партията Корнелия Нинова, цитирана от БТА.

Още по темата

В обявения час 11.00, когато е трябвало да започне живото предаване, телевизионният сигнал е бил прекъснат, обясни тя.

След това е направен опит той да бъде прехвърлен към друга телевизия и накрая да се използва сателита на БНТ.
И в трите случая прякото излъчване е пропаднало.

Според Нинова това не може да бъде направено от случайни хора, а от такива с достатъчно възможности в държавата.

От "Позитано" 20 разглеждат случая като саботаж.

"Господин Борисов", обърна се Корнелия Нинова чрез медиите към премиера, "ако сте Вие, това е недопустимо да посегнете на свободата на излъчването на най-голямото национално събитие на опозицията и показва само едно - притеснение от това, което щеше да се види на Бузлуджа".

"Не знам кой е и не казвам, че е Бойко Борисов, очаквам прокуратурата да направи своето разследване", подчерта Корнелия Нинова, но по думите й това е недопустимо и опит да се посегне върху свободата на словото, и тежка цензура срещу опозицията.

След Националния събор на Бузлуджа БСП е по-силна е оценката на лидера й.

Нинова за пореден път подчерта, че тя няма да е президентската кандидатура на социалистите, а се търси силна фигура, обединяваща лявото.

"Аз съм поела ангажимент да изведа БСП до следващите парламентарни избори", припомни председателят на социалистическата партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
3
 
! Отговори
Birko преди 7 години
Bravo ninova sulna umna idtinska bslgarka na nlijesch na nikoi kunksta i tn. Prokor. Da raskrie zodi skandal Koi e spral tv i todi velik prasnik anan ot mutri na jivkov milioneti kradzi dalaveri na miliarderi i fam im. Do koga mutrite i mutresite dchte ni sasipvat bg i bg narod fo koga ot zarvuli stsnshte bogataschi. Podkupvate mvr prokurat. Advokati no ne ste 6tastlivi Milionite si kade schte gi nosite fam i dezata vi vartat dalaveri kakvoto sa vidali ot vad mutri i mutresi.
83
0
 
4
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Айде бракя коментатори да се го признаем че и БОКО не е цвеке за мирисане въпреки че всички горе са си ЕДНО ! ВЛАСТ ПА ВЛАСТ и всички произтичащи от това БЛАГИНКИ !
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си бяха платили Кирю домуса щеше да ги пусне по "секретната Диема". За без пари толкова!
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На червената банда сигнала им го спряха от кораба майка. Може да е порутен, но за толкова има сила :)
80
5
 
10
 
! Отговори
СС преди 7 години
Според мен, сигналът сам се е спрял от отвращение какво гнусно събитие трябва да предава. :) :)Не излетяхте ли с чинията към Орион бре, *** червени?
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е,че обърквацията сред управляващите ни след 1989г предатели,продажници и престъпници е голяма!И до изборите в САЩ ще е така--докато всеки от тях получи билета си-кой за Гуантанамо,кой за Сибир,кой за Белене!Те си знаят защо-а ако не знаят-там ще им обяснят!
78
1
 
17
 
! Отговори
нн преди 7 години
Едно предаване не можеш да организираш като хората, президент ще ставаш?
77
3
 
17
 
! Отговори
dp преди 7 години
Баси жалкия напън, дръпнала си сама шнура после се разврякала "що ми спря миксера".
76
1
 
9
 
! Отговори
Начко преди 7 години
Боре заглушителя в действие
75
8
 
17
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Абе,защо ли след всяка нова публикация с г-жа Нинова,все повече почвам да си мисля че на тази жена нещо или и хлопа или....,а то като се замисли човек друго не може да е!Не я знам какви партийни дела води,какви амбиции изповядва,на кого служи,ама и последния баламурник ще му стане ясно че или тази нещо не е добре или наистина си вярва на тия всичките глупости от последните няколко дена.
74
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КурНелио и ти като всичките ти предшественици имаш страхова невроза от Бойко. Утре ако не ти дойде или ти кръвнат хемороидите сигурно пак Бойко ще обвиниш? Потрай! Ще те сцепи той, ама на изборите, дотогава стискай кълки за любимия с чието име се събуждаш и заспиваш.
73
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немало е млади Цициолистки затова са ги саботирали, а бабетата избегаха в Герб така че не е имало какво да се гледа само кочове!
72
10
 
31
 
! Отговори
троолгеносен преди 7 години
Тази сутрин аз и останалите шест милиона българи станахме рано. Закусихме, направихме си кафе и...зачакахме. Зачакахме съкровеното за всички ни пряко излъчване от Бузлуджа. Щеше да ни го достави една кабеларка с "гледаемост" 0.03%. С трепет стояхме пред тв за да видим как баба с бастунката и бай Иван с памперса гордо веят червените знамена и скандират:"Много сме!" Уви-не!! Световната конспирация, ЦРУ, МОСАД, ФБР, Бойко, Гойко, имама от село, призовкаря и селския пръч ни попречиха!!! Срамота!!!!
71
11
 
30
 
! Отговори
троолгеносен преди 7 години
Да Нинова, той го спря. И цикъла ти пак той го спря, мръсника му с ***!:)
70
10
 
20
 
! Отговори
Ivailo преди 7 години
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
69
9
 
25
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Еххх Нинова,Нинова,ти бедна ми душице...
68
7
 
25
 
! Отговори
. преди 7 години
Бойко, кажи си бе, признай си, че преемсти сателита и не можа госпожа Нинова да се покаже на милиардите си почитатели по света. Лош Бойко, лош. Ако не си ти - кажи кой е - Пашата, Каратиста, Металиста, Шовиниста или просто *** трябва да си намерат кадърна фирма и техници, за да им свършат работата.
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТА 88"СТАРАЕ СЕ ДА ВДИГНЕ РЕЙТИНГА НА ГОСПОДИН БОРИСОВ."---Трудно, даже почти невъзможно. Все пак, срещу физиологията не се върви. Календарът (2016 - 1959) е като алкохола - не прощава на никой.
66
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво лошо има да учиш в Бъркли. Там връзките на мама и тате не помагат. Ако си неспособен си аут.Дали обаче Борисов може да каже същото за дъщеря си, чиито познания стигат до там да си включва котлона.
65
9
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
По-*** въпрос не съм и мислил че може да зададе тази госпожа.Госпожо Нинова,изрусете се -ще ви отива по-вече.А г-н.Борисов няма нужда да и отговаря.Глупавите изказвания се оставят без коментар.