Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
10
 
10
 
! Отговори
Европеец продължение преди 7 години
Няма как да се оправят нещата в България, когато стават такива неща. Това е просто невъспитано. И всички които го подкрепят,какъв маниер имате? Как очаквате световни лидери да идват в България когато само една такава изцепка на по-високо ниво и другите казват "Чао Чао". С мазен,мек и лек тон вървът нещата а не с напускане на ефира,цупене и т.н.
150
15
 
10
 
! Отговори
Европеец преди 7 години
Моля прочетете написаното от мен. Сигурно ще цъкнете по един минус след като го прочетете но Ви моля да запазите хладнокръвие и да помислите над това което ще кажа. Господин Бареков не трябваше така да се отнася с водещата. Ако найстина знае Английски,нямаше да реагира по този начин. Ако искаше да каже,че е унизително да преведе едно/две изречения и после да и каже че няма нужда от изпит. Също така, за какво отношение говорим като и казва за баджаците, какво общо има това с превездането.
149
4
 
20
 
! Отговори
Снимката КЪРТИ преди 7 години
Дудучето го гледа този вестник като гладно *** торта - още малко и ще го изпапка.
148
2
 
4
 
! Отговори
до 174 преди 7 години
До до 171Колега, явно си ме разбрал грешно. Аз говорих за АНГЛИЙСКИ език. Знам , че с руските филми без субтитри се справяш чудесно..........
147
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз още ли се взима на сериозн? Изумтелно.
146
2
 
7
 
! Отговори
Бареков преди 7 години
Произведохме новина. Ха-ха-ха.
145
8
 
9
 
! Отговори
до 171 преди 7 години
бе ще викаш на децата и на майка си. Ти СИГУРЕН ли си, че ще успееш да прочетеш 2 реда тежка публицистика (в Таймс журналистите не са като българските) на Бритиш Инглиш от Таймс? Аз филмите от години ги гледам без субтитри и въпреки това, не съм сигурен за себе си, какво оная сплетница е намерила и му скроила ?Откъде знаеш че не е сложила някакъв тежък текст от културната рубрика върху литературата с думи дето отдавна не се ползват ? А?
144
1
 
3
 
! Отговори
Za 164 преди 7 години
Ona sa moli, moli, moli...on tvard...
143
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Честитами Барека нали уж знае английски бе??? що не прочете два реда и да я навре на кучето...??
142
4
 
18
 
! Отговори
Ку-Ку преди 7 години
До ЧеститНе само са бездарни родните журналисти, ами са като латерни в устите и не оставят човек(който не е от управляващите в момента, примерно от ГРОБ) да отговори докрай на нито един зададен въпрос. Като картечници са.
141
4
 
7
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
А и в България днес битува мнението че да знаеш английски и фейсбук те прави ерудит...а вече и някой програмен език към това се превръщаш в новия Анщайн...
140
6
 
29
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ами доста е глупаво да се опитваш да унизиш човек по национална телевизия...ако бях аз също щях да стана и да си тръгна...може да се каже че си е запазил достойнството поне в тоя случай...
139
6
 
18
 
! Отговори
Даскал по английски преди 7 години
А по повод в-К Таймс и читателя Бареков - Учителката накарала децата за домашно да съставят изречение с думата "очевидно" Иван,о написал следното: "Баба излиза от дворната тоалетна с Вестник Таймс в ръце , баба не знае английски, очевидно е с...а!"
138
7
 
13
 
! Отговори
Ники Бареков преди 7 години
Е кво сега, баджаците на Женито си ги бива. И вие бая точите лиги по тях
137
3
 
1
 
! Отговори
Chingizme преди 7 години
Za 3 min. 51 sek. kolko pati se moli na bg ezik tivitrudovachkata i s kakva intonacia?!
136
9
 
26
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 7 години
Водещата си го просеше. Все пак Барека не беше отишъл да си доказва английския. Човека е станал милионер и без да го шпреха много-много. А сега си взема 20к евро заплата и никой копче не може да му каже. Също беше прав и за баджаците, въпреки че не са кой знае какво , все пай радват окото.
135
4
 
1
 
! Отговори
Mustafa преди 7 години
O, gorkite hora, deto znaiat bg ezik! Kakav horor poluchavat ot bul tv! Dobre chi Ayshetu hich ni gleda i hich ni razbira bititi vi.
134
5
 
18
 
! Отговори
Баш Дудук преди 7 години
Г-н БАРЕКОВ не сме безпаметно.Бяхте чираче на Коритаров.И когато се научи да духаш КАВАЛА стана водещ.А Директор в ТВ7 станахте защото вече бяхте САКСОФОНИСТ номер ЕДНО.Но накрая се объркахте кой КАВАЛ повече да Надувате.Така,че изкарай те си мандата и не ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ СПЕКТЪР. Защо избяга в Брюксел, бе Дудук? Нали щеше да ставаш премиер... помниш ли обещанията си на митингите с хората? Помниш ли колко активен беше тогава? С какво помогна на тези, които излъга? Лесно бе, когато цоца
133
9
 
12
 
! Отговори
Ъ? преди 7 години
Какво да тръгнали тия долнопробни жураналя интриги да правят..... Всички знаем че българските журналисти за нищо не стават, да не говорим и за техния английски XDОт личен опит знам, че четеното на чужд език е далеч по-лесно от говоренето и превода и особено когато ти е беден речника.
132
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Водещата ако е експерт по английски, тогава има право да го изпитва, но не и в студиото! Като държи Таймс в ръце, би трябвало поне да може да свърже едно изречение :)Аз от тук мога да прочета, че долу заглавието е за словесен сблъсък между Филип Хамънд и привърженици на Брекзит относно мигрантите. Горе пише за дербито Манчестър -Ливърпул, а в дясно (мъгливо е )..майсъобщават началото на продажба на билети заюбилейното турне на Тейк Дат. #WONDERLAND 2017 (joke) Мен точно те ме мотивираха да уча английски и сега съм филолог без диплома :D Който обаче си мисли, че в БГ интелигентността и