Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио

Политикът се почувства унизен
23 окт 2016 12:00, Александър Попов
241
Бареков, английски, баджаци - един панаир в тв студио
Снимката, която провокира началото на разговора. Снимка: Facebook

Николай Бареков трябваше да бъде гост в предаването "Тази сутрин" по bTV, но опитът за интервю се превърна в панаир.

Водещата Жени Марчева започна разговора с кадъра, който разбуни социалните мрежи през седмицата. На него Бареков се бе щракнал как чете в. "Таймс", а голяма част от коментарите бяха свързани с неговите познания по английски.

Самият политик се похвали, че малка част от кандидат-президентите имат по-добър английски от неговия. Жени Марчева пък реши да го подложи на тест с приготвено изречение от същия вестник - да го прочете и да го преведе, което предизвика гнева на Бареков и той напусна студиото.

Страната е пълен батак, вие се занимавате с английския ми. Няма да участвам в изпит, заяви политикът.

Когато на видео стената се появи част от вестника Бареков заяви, че няма въобще да погледне.

"Ако няма да говорим по темата си тръгвам от студиото, приключваме разговора и оставям на хората да се насладят на хубавите ви баджаци тази сутрин", нападна Бареков.

Малко по-късно той разпространи своята позиция.

"Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена "журналистка". Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол", се пише в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
20
 
! Отговори
журналистката преди 7 години
Ало Бареков , Ду ю спик инглиш ?Бареков- Дую,дую но плоха.
130
4
 
5
 
! Отговори
таласъмче преди 7 години
А на някои да им е известно че кирилицата е официална заЕС.пука му на мене и много други че нямало да ме разберат.Като "Прецедента"няма да стана НИКОГА!задавали ли сте си въпроса колко зн аят чужд език но Добре го Владеят а не на книга .
129
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Футуролог Уффффффф!! Чакам с нетърпение да дойде Клинтън на власт, да ошамари Путин за хибридната война и да си търсиш друга работа. Аман от ***!
128
3
 
1
 
! Отговори
24x168x60 преди 7 години
Ta kolko bg leva stana v rbg min i max trud zaplatata za 60 minuti vreme - naprimer v BAN, BSK, mina Chelopech, mina Bobovdol, mina Adatepe, chetnik ot prezidentstvoto, asker ot bg sinora, mitnichar, katadjia, feldsher, kmet na selo Svetulka, morski kadet grebec, vlakadjia, konduktor, postadjia, tokadjia, obustar, shapkar, broniran jiletkadjia, shofior na lineika, gradinar-ozelenitel, snegorinadjia...?! Pitat li de i zorata, de i listata?!
127
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФутурологБорисов може и да не знае английски ама поне не снима с в-к Таймс в ръка.
126
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мхмАбе кой се е подиграл с дудуков бре??? Дудуков пак се опита да се подиграе с народа с тази ***@ снимка!! Ама този път се подигра със себе си.
125
2
 
1
 
! Отговори
Piasachen sahat преди 7 години
A bi mogli da chetat naprimer bg vestnk "500 godini", "21 vek" (pardon za ednoimennata wc autogara) :-)
124
2
 
35
 
! Отговори
бравос! преди 7 години
Барека не знае английски, Марчева не знае срам, Тиквата не знае нищо, изобщо незнанието е символът на България.
123
2
 
3
 
! Отговори
Do 122 преди 7 години
Tubata :-)
122
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога английският е официален език в Република България.Откога Жени е българско име
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този ли е кандидат президент, че нещо пак съм пропуснал...
120
1
 
19
 
! Отговори
hum преди 7 години
Бареков ни е евродепутат, Пената ни остана селекционер номер едно. Пък Камата най успелия българин. Шефа на НИМ ни кове нац гордост със странни тези и разпасан език. Смятам логично ще е Шишарката да стане вице, а Пищова президент.Ура !
119
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то в тоя панаир фани единия удари другия да падне третия. И той и псевдо журналистката и псевдотелевизията са всички на едно ниво-удавени сме в простия
118
4
 
3
 
! Отговори
2 minuti 4you преди 7 години
Gorkiat Breakov :-) tasi hexe kak se opitva da go manulira i terorizira?!
117
9
 
7
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
До до 1 Проблемът с българските политици не е в ума ,въпреки че и това е дефицитно , а в почтеността и характера. Повечето са *** на Москва и това личи по факта че 25 години никой не си мърда пръста да ограници зависимостта на българсската икономика от руските енергийна хватка и така си купуваме ненужни ядрени реактори , газ на двойни цени ,дизел и бензин несъвместими с доходите ни и пр. и пр. и само хленчим че сме бедни , а не правим нищо за да променим ситуацията.
116
3
 
10
 
! Отговори
до мхм 133 преди 7 години
Да-аааа, контраста бе стресиращ! При Цецка все едно талантливо някой рецитираше Лилиев с нежен съпровод на пиано. Когато се появи Бареков сякаш Бетовен се стовари върху сетивата на нещастната публика.
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак покрай Барековите ецици репортерки бяха налазили кулоарите на НС и що депутат се поти пред тях. Един гербераст дори повика преводач. Каракачанов се изпоти 10 пъти. Единствено Кадиев изнесе лекция по интелигентност и владеене на английски, но това тук не се цени особено. Важно е да си Тиква и не знам защо търсят недостатъци на Бареков с английския, след като това не важи
114
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велизар Енчев и Парамов трябваше ето така да оставят водещата от БНТ да си говори с Митю Пищова! Достойнството преди всичко. Промяната ще дойде от там. Тези журналистически корвети заслужават някои да станат шарлита, но това тук е изключено. Бойкоти толкова. Да хвалят Бойо и Герб, затова им плащат.
113
6
 
13
 
! Отговори
мхм преди 7 години
Днес БОСФОРТВ ни представи сапунката "Да се подиграеш на един евродепутат, като преди това се измазниш на една кандидат президентка от ГРОБ". НЕУМЕЛАТА РЕЖИСУРА И ИЗПЪЛНЕНИЕ БЯХА ПОВЕРЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ЕДНА НЕУСПЯРЯ ЖУРНАЛИСТКА, НЕУСПЯЛА УЧИТЕЛКА ПО АНГЛИЙСКИ И НЕУСПЯЛА "КРАСАВИЦА" С ГРОЗНИ БАДЖАЦИ - ЖЕНИ МАРЧЕВА, БИВША ЛЮБОВНИЦА НА АГЕНТ ГОЦЕ!
112
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Жени е много подличка и само поведение може да ги лекува такива. Хич не съм фен на ненчев, но сутринта мръсно го гризна като каза, че Първанов бил заявил, че Бойко щял да сменя Ненчев след изборите. Явно е останала доволна от Гоце и още му носи мед. Вчера се държа добре с Орешарски до момента когато той лаза, че не той, а Калфин е отишъл на крака при ДПС да иска подкрепа и те му отказали. Калфин = на нейния Първанов. Освирепя!