РБ без ДСБ подписаха: Продължаваме напред!

Кунева не иска избори, но смята, че Блокът може да ги спечели
Обновена: 11 ное 2016 14:57 | 11 ное 2016 13:44, Веселина Йорданова
71
РБ без ДСБ подписаха: Продължаваме напред!
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Партиите от Реформаторския блок са преподписали споразумение да продължат заедно напред. Това обяви председателят на СДС Божидар Лукарски пред журналисти след заседание на Изпълнителния съвет на Блока.

Той уточни, че ДСБ са били поканени да присъстват на Съвета, но не се отзовали. Останалите в РБ продължават заедно "независимо от всички катаклизми".

Още по темата

Лидерът на ДБГ Меглена Кунева посочи, че споразумението няма срок, но е много важно за реформаторите, за да покажат, че това е силен, жизнен проект, който избори след избори се държи "изключително устойчиво", въпреки трудности, които са имали вътре в Блока.

Меглена Кунева не пожела да коментира новия политически проект на ДСБ и Радан Кънев. По думите й Петър Москов ще бъде в индивидуално качество част от преподписаното споразумение.

Кунева покани всеки един от ДСБ да се присъедини към документа, като уточни, че тази покана е отворена в следващите три месеца. По думите й споразумението дава възможност за индивидуално членство в Реформаторския блок, без да е необходимо човекът да е част от някоя от партиите в Блока, както го е подписал проф. Тодор Танев.

За евентуални предсрочни избори тя посочи, че от РБ са готови.

"При нещата, които стоят пред страната, те не са желателни", коментира Кунева. Все пак тя увери, че РБ ще се явят заедно, ако има такива, за да ги спечелят.

Лидерът на ДБГ призова всеки глас, който е бил за Блока, да отиде в подкрепа на Цецка Цачева на балотажа. Според нея Цачева може да привлече всички дясно мислещи хора.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
33
 
! Отговори
БГ преди 7 години
КУНЕВА ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА,ПОРАДИ ЗАТВАРЯНЕТО НА АТОМНИТЕ НИ БЛОКОВЕ ОТ ЕДНО ДО ЧЕТИРИ,ПОРАДИ ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЕС.АКО ОТКРАДНА ЕДНО АГНЕ,СИГУРНО НЯМА ДА МИ СЕ РАЗМИНЕ.ДОКОГА ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ ПОСТОЯННО ПО ЕКРАНИТЕ,ИМА ЛИ ВЛАСТ ИЛИ НЯМА.
52
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РъБъ няма да го бъде май, щото ДСБ донесе най-много гласове.
51
0
 
32
 
! Отговори
Mustafa Deli преди 7 години
G-jo Kuneva, znaete li kakav e razmera na uchitelskata zaplata ot nasheto europeisko semeistvo v Belgia, Luxemburg, Holland, UK, Germany, France, Italy, Greece, Turkiye naprimer...i v Bulgaria?! Imate li sravnitelna tablica v Office format, G-jo Kuneva? :-)
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРАВИЛНО КАЗА РАДАН КЪНЕВ, ЧЕ СА СЛУЖБОГОНЦИ.СЕГА, СЛЕД КАТО ДСБ НАПУСКА РБ, ЗАЩО ОЩЕ ПЕТЪР МОСКОВ Е МИНИСТЪР?КОГО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАМ?И Москов, и Кунева, и Лукарски и Ненчев са се впили като пиявици във властта и не им се иска да пуснат тлъстия кокал.
49
0
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Още една ,заради която зарязах герб и Борисов!
48
0
 
43
 
! Отговори
РККА преди 7 години
тази на снимката загроби енергетиката,образованието......и ГЕРБ
47
2
 
38
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Реформаторски блок! Няма реформи, не е вече и блок. Да си смени името. Мога да им помогна. Предлагам името "!?...". По близо е до истината.
46
2
 
45
 
! Отговори
авджиев преди 7 години
"Полет над куковиче гнездо", а тази от снимката е самата КУКУВИЦА ....колко гнезда нацвъка , и не се отказва!!!!!
45
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пръмова подкрепя Цачева, а и двете били десни. Гледай ти каква соцноменклатурна комбинация се бори за устоите на нашата демокрация. На това се казва ЛИЦЕМЕРИЕ и службогонство.
44
1
 
49
 
! Отговори
Бай Деян преди 7 години
Няма по вървежен политик от Пръмова-винаги съгласна и в управлението от както се помним ! Които и да се сменя тая си е вътре ! ЙЕС и готово !
43
2
 
47
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Ясно де ! Ние от тая тридесет години освен иес ,друго не сме чули! Казва иес на Хамериканци! Казва иес на еврогейове! Казва иес на рашъни! Казва иес на турци ! Но вече тридесет години яха вълната!
42
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kolko ne sa komunjagi donosnizi 4engeta v gerb
41
4
 
50
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Ако сте българи и патриоти,а и тези за честта на пагона,гласувайте за вашия генерал Радев,той няма да ви подведе. 13 трябва да бъде фаталната дата за мафиотската партия Герб. Нека изринем тези *** от нашия живот. Не искаме крокодили да ни управляват,а още по-малко мафията. Време е да върнем България на народа,а не един човек да решава нашия живот и живота на децата ни,ако оправим България много българи от чужбина отново ще се върнат по родните места.
40
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kuneva pramiva e otvrat jena v kolko parti besche plu bb pred tv pri slavi posle s nego 4uda se boiko kak ja vse sa ministerka toja donosni4ka i grosotia
39
2
 
48
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Блокът може да спечели избори? Това как да го разбираме: като някакъв неумел опит за шега? Като: блокът евентуално може да мине четири процентната бариера, а това за РБ ще си е като победа?Тази госпожа с кривата усмивка не се беше появявала скоро пред обективите. Появи се и ето на- почна с глупостите. Айде скрий се вече.
38
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Циркаджии
37
3
 
39
 
! Отговори
Йордан. Миладинов преди 7 години
Тези я подкрепят а и други а Бойко. Каза че е сбъркал със избора си пълна порнография е това Българската политика
36
3
 
47
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Ако искате Герб и РБ да продължават да ви ограбват,гласувайте за Цачева и модела Кой. От догодина ви очакват нови венетки и както се Изказа Лиляна Павлова въвеждане на нова за България безконтролна толова система по пътищата,като парите ще отиват директно в касите на Герб,а ако искате от неделя да започне промяната с избора на Президент,гласувайте за ген. Радев. Нека промяната да започне от неделя и пожелавам на всички успех.
35
2
 
54
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Тази си отива заедно с другите...креатури от Боковото правителство,но не иска да...повярва.То и Адолфф до последно се е...надявал в бункера,преди да му драснат...клечката след хапчето за...приспиване.
34
2
 
57
 
! Отговори
Свилен преди 7 години
Като я видя тази бабичка мам чувството че гледам некролог