Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева

Кандидатът на ГЕРБ иска подкрепа от "неподкрепилите никого"
Обновена: 7 ное 2016 16:29 | 7 ное 2016 15:52, Веселина Йорданова
149
Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ.

Още по темата

За него на "Раковски" 134 дойде самата Цачева с вицето си Пламен Манушев. На Съвета не участва ДСБ, но беше здравният министър Петър Москов. 

"Призовах лидерите на РБ, без Радан Кънев, да призоват гражданите, които не желаят отново управление на ДПС и БСП, да ни подкрепят", заяви Цачева, според която изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепена и от ДПС, и на десницата.

"Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза още тя.

Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт.

"Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията", заяви тя.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого" да я подкрепят на втори тур.

Тя обяви и че е готова да се срещне с кандидата на Блока Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Г-жа Цачева, ако тези са Ви подкрепата, Вие сте загубена. Техните партии се събират в един файтон и остава място за още доста хора. Това са хора които избягаха от СДС и предадоха идеята СДС. Човек един път предал кауза, винаги може да предаде и втори път. Жалко за вас, харесвах Ви в отделни етапи на политическата Ви кариера, но Ви подхлъзнаха с президентството.
117
0
 
6
 
! Отговори
Васо преди 7 години
ББ, ЦвЦв и ЦЧ са триж по червени от червения генерал.
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
реформаторите зад Цачева ! УАУу ! ми те са 10-тина човека вече
115
1
 
16
 
! Отговори
Умерено десен преди 7 години
Е не, това е позор за десницата.От всички политици най-мразя хамелеоните, тези, които постоянно си менят партиите, само и само да са във властта. И макар да съм десен, по-скоро бих гласувал за някой крайно ляв, отколкото за хамелеон. А Цачева е точно такъв хамелеон - сума ти време е била член на БКП, а сега се прави на "дясна".РБ, наистина сериозно сривате доверието в себе си с такива "умни" решения.
114
1
 
19
 
! Отговори
зад теб сме преди 7 години
Цачева, всички сме зад теб на балотажа! За да те изритаме от политиката!
113
1
 
7
 
! Отговори
не сте ли вдянали? преди 7 години
Ако още не сте вдянали? Другарката Цачева е тайна комунистическа агентка. Нейната задача е, да помогне на генерал Радев да спечели президентските избори.
112
0
 
21
 
! Отговори
Цачо Цецков преди 7 години
По-добре президент червен генерал, отколкото мутра, по професия пожарникар - премиер. Само че, *** Цецкина, ти си била верен член на престъпната и кървава комунистическа партия, а не генерал Радев, нали? И не той е завършил РАБФАК по партийна линия, за пари и кариера, а и ти, нали? Не той е сменил няколко партии, а ти, нали? Ти си правила това, *** Цецкина, не генерал Радев! И затова в неделя ще те размаже!
111
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия реформатори сега с няколкото си министри така здраво им се е усладила властта, че са изпаднали е делириум и стават за истински смях пред своите гласоподаватели в това число и аз. Хора, какво ви става? Не виждате ли, че заставате зад гтрба на хора нямащи нищо общо с демокрация. Защо доубивате синята идея? Та този генерал в действителност е много по демократ от всички вас.
110
0
 
15
 
! Отговори
3 х 3 преди 7 години
Аз съм либерал патриот центрист социал демократ. ЛаПаД ЦС ! Какво стана ясно :1. нито една повтарям - нито една социологическа агенция не позна че Радев ще води - т.е. истината е че те служат на ГЕРБ и тоя дето е на власт !!! Факт ли е - факт е ! 2. Оказа се че Радан Кънев не е мижитурката която го мислихме - ЕВАЛА БРАТ ! Това е да имаш мнение и да го отстояваш - това е политика ! АПЛОДИСМЕНТИ 3А КЪНЕВ НА ТЕ3И И3БОРИ !3. Бойко все още не вижда че хората мизерстват а и няма здраве, няма съд !
109
1
 
11
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
КАКВА ТОЧНО ПОДКРЕПА ЩЕ И ДАДАТ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА? ТЕ САМИТЕ ЗОРЛЕМ ПОСТИГНАХА ЖАЛКИТЕ 6%!!!!!!!!!!!! ТОВА ИМ Е МАКСИМУМА. ОТ КЪДЕ ЩЕ ИЗСМУЧАТ ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА?????
108
2
 
14
 
! Отговори
3 х 3 преди 7 години
Имам 3 въпроса към ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДАНГОВСКА: 1. 3ащо се срамува да излезе пред изберателите си със фамилията си - Данговска ( производна от дамгосан - ,,опетнен, белязан'' т.е. целият и род е белязан от някакво опетняване !!! Явно рода и е ....добър , отличен да ни управлява !2. Ако очаква подкрепа от хората, а я иска от десницата, то нима там са хора като овце - квото им каже вожда - те да гласуват за него а не по съвест , хайде стига !3. Наясно ли сте че вече на всички им писна от ГЕРБ
107
1
 
8
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
За Цачева - минимум 3-4 % от турския вот на "непоисканата Местанова подкрепа"36 % от ромския вот - сложи го още 5-6 %Демек, какво излиза, чистият резултат на ГЕРБ е към 10 % май?Е, с 10 % малко е доста нахално да се навираш да управляваш, някак си :D :D :D
106
1
 
15
 
! Отговори
Тинка преди 7 години
Бивша партийна секретарка няма!Бивш комунист има само на приказки, но не и на дела.И, апропо, истинските комунисти толкова силно вярват, че си умират червени,...Явно Маминка още преди 10-ти ноември си е била фалшива...
105
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той пък Радев голям хубавец, няма що.
104
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Ху си е чиста Тетка Пу !
103
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Радан Кънев, че не подкрепи това недоразумение за президент, винаги съм вярвал в него. Абе хора, вие представяте ли си Цачева да ни представя по света, да се нареди сред другите държавни глави, да приема освещаването на бойните знамена у нас... Да не ви е изпила чавка акъла...
102
3
 
3
 
! Отговори
искрен преди 7 години
Най самостоятелно мислещите , най интелегетните ,най образованите хора са в електората на Г н Трайчо КостовНА ТЯХ не може да им се спускат директиви,Но дано са дълновидни и да превъзмогнат личните си чувства в името на правилната посока.
101
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рачето Дълбоката и Костов Теменужката са ти сърдити мъ Цецке!Ти си знайш защо!
100
7
 
2
 
! Отговори
РККА преди 7 години
този вот е антиГЕРБ не подкрепа за розовата квачка *** ,ама как се беше накукушинина на пресконференцията,генерала не е зле да си знае, че вече е последна цигулка в управленските институции.Може би ако ошамари онова *** Митов ще гласувам и на референдум за президентска република....
99
3
 
24
 
! Отговори
Димов преди 7 години
Не желая,президентът на България да е жена.Гордеем се с българските жени за красотата с която ги е дарила природата,но при Цачева природата е била много пестелива.