От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците

Бившият премиер благодари за изпълнения ангажимент от Facebook
6 фев 2017 13:30,
123
От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От Европейската комисия уведомиха бившия премиер Бойки Борисов, че са изпълнили ангажимента си да осигурят 6,1 млн. евро за борба с мигрантската криза. За това съобщи лидерът на ГЕРБ в профила си във Facebook.

Още по темата

"Еврокомисарят по въпросите за миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос ме информира лично, че 6,1 милиона евро са били осигурени за IOM Bulgaria, чрез които ще се съдейства за гарантирането на необходимата реакция в страната ни по отношение на нарастващите предизвикателства от мигрантската криза", написа Борисов в социалната мрежа.

Той съобщи, че от цялата сума €3,6 милиона ще се дадат за закрилата за непридружени деца, както и оказването на помощ за доброволно завръщане.

С останалите €2,5 милиона щяло да се надгражда вече направеното от МВР.

"Ще се подобрява капацитетът за предоставянето на подслон и различните механизми за справяне с миграцията. Благодаря на European Commission и г-н Аврамопулос за изпълнения му ангажимент, който беше поел", пише още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
33
 
! Отговори
Re: "inatut&quo преди 7 години
"Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме!"Всички гербери сте такива и добре се разбирате с гениалния ви вожд. Денят ми става хубав като видя вбесен гербер.Паричките от чичко Сорос спират, а?
8
30
 
4
 
! Отговори
inatut преди 7 години
До Да си ни питал?!А аз народът на РБ не съм ти позволявал с получения ти 8ми клас, благодарение на парите, които взимат от мен като работещ, да стоиш и да тролиш съветски тъпотии тук, вместо и ти да работиш нещо, което създава БВП
7
2
 
43
 
! Отговори
Къв Орешарски ве? преди 7 години
Той една година нямаше управление ве, ей?!Марс ви е виновен на вас герберите.
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко непридружени деца са пристигнали и останали в България? 3.2 милиона ? на колко глави се падат? Отново се подхвърлят някакви празни думи..надграждане, деца, дали били "едни милиони"...Къде ТОЧНО потъват тези средства??
5
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да си ни питал?!А Орешарски пита ли ни, когато през 2014 г. пусна първите 50 000 бежанци.Тогава питахте ли и вие от БСП?
4
4
 
53
 
! Отговори
Да си ни питал?! преди 7 години
Аз Народът на РБ: не съм ти позволявал:-Да приемаш бежанци и да ги изхранваш от моите пари!- Да теглиш 20 милиарда заеми.- Да спираш Южен поток и Белене- Да плащам 2 милиарда, затова че спря Белене и Ю. Поток- Да даваш 2 милиарда за саниране-Да даваш 4 милиарда за КТБ.- Да продаваш държавните дялове на енергото 33%- Да приемаш на тъмно "Постановление" 208 и Дъблински Регламент-Да увеличаваш билета, тока, водата, парнотоХоди си с добро, че народът ще изригне, и Марешки няма да ти помогн
3
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приказка за Бойко и неговите мили гости! Да са му добре дошли в Банкя! Постройте му един лагер до вратата да си ги наглежда! Този е непоправимо вреден за България!
2
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах тиквунийй още ли е в оставка? Нали назначиха нов премиер? Бай х***й къв е в момента?
1
7
 
64
 
! Отговори
Ххх преди 7 години
Кой ще му каже на този,че вече не е премиер?!