Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 


219
Напиши коментар Коментари
161
1
 
0
 
! Отговори
Робски народ.. преди 1 месец
Даа...да вижда се
Много ясно се вижда
Какво е направил ли... 16 милярда
Какво се ползва ? Или кой го ползва ?
Естествено че Тиквун
Ари за още един мандат
Няма друга като БГ...
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Кърджали нищо не се вижда,само се усеща.Страх,страх,страх...Това създаде любимата ви Караянчева за седем години!Политически репресии,които понякога се прехвърлят върху цели семейства,само защото не споделят вижданията на "царицата"Стотици съсипани професионални и човешки съдби!Това наистина може да се види,но не ви стиска.А може би е и ваше виждане,след като въпросната персона отново е номинирана за депутат!
159
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Кьорсуфра,да слънце,ти осигури 2милиарда за саниране,но остави и 16милиарда заем,които правнуците ни ще плащат,такова наследство от твоето управление никой не иска,за това приканвам всички които обичат БЪЛГАРИЯ,да не му разрешаваме 3 незавършен мандат,да си седи в банкя,и да си харчи спичелените с ''честен''премиерски труд пари.
158
0
 
3
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 1 месец
Румънците малко трудно ще ги стигнем.Но ние Бг гражданите сме малко по страхливи.Но всички досегашни управляващи са за хотел ,, БЕЛЕНЕ..
157
0
 
2
 
! Отговори
Филип преди 1 месец
До соцялно слаб депутат
Ти не си соцЯлно слаб, ти си УМСТВЕНО СЛАБ
156
4
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 1 месец
А червените глупаци могат само да плюят, лъжат и мамят, както и добре да крадат и да фалират държавата. Също така и до обслужват Русия пардон Сесесере
155
1
 
6
 
! Отговори
позитано 20 преди 1 месец
До тиквунчо 156 Ти наистина си тиквунчо. Младите бягат от 1989г. насам.И не бягат от Борисов , а от бивша соц. България , която ни докара до мизерията.
154
4
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 1 месец
И какво излезе от ревизьора Герджик? Има малко дребни нарушения при обществените поръчки , които не могат да се квалифицират като кражби ? Ами сега? Къде са "милиардите" на Бойко, а комундета?Герджика направи лоша услуга на Корнелия.Аме сега? Много просто, гласуваме за Борисов ,защото е работохолик и е доказал че буто държавата напред.
153
0
 
6
 
! Отговори
зюмбюла преди 1 месец
До Анонимен

Добре, гражданско движение, нека да има такова. Но откъде ще го вземеш това гражданско движение като българина не може да се обедини или да протестира за нищо, което касае цялото общество! Всеки се дърпа, всеки се сврял вкъщи и не го интересува за другите. Българите за кое са се обединили, протестират ли за нещо? Виж ги румънците като един се вдигнаха- това което направиха кога ще стане тук?Никога.
152
5
 
10
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 1 месец
А построените Две Българии от нас комунистите вече нищо не се вижда,защото вие от ГЕРБ и сие окрадохте и РАЗРУШИХТЕ без никой да ви потърси сметка от народа!
151
8
 
4
 
! Отговори
Фронто преди 1 месец
Я вижте какъв национален продукт прави днес България! А какво беше преди 10 г,преди 20 ... За при комунизъма няма какво да говорим- тогава за тоеа и не се е сънувало! Параметр В истински пари,не в шарени хартиики със сърпове и чукове. Много грозни думи съм изричал срещу Борисов,но той израстна,той може да расте_за разлика от други.
150
6
 
5
 
! Отговори
дедо но българин преди 1 месец
''Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно'' Чичка, ми то в България няма само ''инфраструктура'' има и НАРОД на който му са необходими и селско стопанство, и образование, и култура, и здравеопазване, и икономика и домове и и и и..........а ти нищо не можеш и отбираш от тези неща,затова ни докара до крайна мизери я и бедност!Хайде ,ЗБОГОМ!
149
10
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 1 месец
Растеж, БВП, бюджет .... Да не ги изреждам по_надолу. Икономиката на България р а б о т и ! Всички го усещаме и все повече ще го усещаме. Само че, Борисов,вие бе умеете да ги казвате тези неща! Не че не говорите,но не знаете как! Подменете екипа.
148
4
 
13
 
! Отговори
Катя преди 1 месец
Да, вижда се, на Терминал 2. Хиляди се спасяват на Запад.
147
3
 
13
 
! Отговори
тиквунчо преди 1 месец
уникални постижения на истина ... онзи ден в един репортаж гледах едни възрастни женици как изпращат мартеници по целия свят ... изпращаха ги на децата и внуците си г-н Борисов Вие лишихте хората които са градили тази държава от единственото което им остава а именно да се радват на децата си , като прокудихте младите поколения карахте студентите да стават овчари говорихте за филии с мас и създадохте редица мутренски лафове ТОВА СА ВАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ сигурно много се гордеете с тях
146
2
 
16
 
! Отговори
Само преди 1 месец
Само психично болните хора нямат връзка с реалността.
145
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да,Баце,видяхме падналите лампи в тунелите,пропадналите магистрали,бедността,кражбите.
144
2
 
20
 
! Отговори
234 преди 1 месец
И направеното от преди теб се вижда и ползва, но никой не го говори всеки ден. Освен това почти нищо не си направил с толкова много ***, които похарчи. С тези средства можеше много повече да се направи, но корупцията във властта, предоставянето на пари на свои фирми облагодетелстваше теб и твоите креатури и олигарси. От 2008 г. бюджетните заплати не променяни в повечето бюджетни структури. Един висшист в община като експерт получава 500 лв. брутна заплата. Смешно, ако не е трагично. Наглец.
143
11
 
1
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 1 месец
Трябва заплати и пнсии да не се вдигат в България защото българина не е дорасъл да има жизнения стандарт на румънци и гърци.
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До зюмбюл Дзюмбиле,душо златна ,не ви требват никакви партии.Видяхте за 27 г каква е ползата от тях- НИКАКВА!Роят се като гниди по главата на народа и само смучат ли смучат .Трябва ви си силно гражданско движение което да противостои и на партии и на капиталисти .Офшорките плащат създават партии (да българия, реформатори и други ) и вие вярвате че те идват да ви пазят интересите.Такова животно в света нема!Вервай, ми!