С отводи и разногласия: БСП нареди листите за изборите

Част от номинираните за депутати във Видин си направиха отвод
19 фев 2017 17:03,
59
С отводи и разногласия: БСП нареди листите за изборите
Снимка: БТА

Националният съвет на БСП утвърди подредбата на кандидат-депутатите за изборите на 26 март. Преди днешното заседание се породи леко напрежение, а бившият и настоящият лидер на Столетницата влязоха в задочен спор, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Голяма част от номинираните за депутати от Видин си направиха отвод, а настоящото ръководство заподозря, че зад тези действия стои бившият председател на партията Михаил Миков.

Днес беше утвърдена и гражданската квота, като по-интересните лица, които намират място в листите са певицата Нона Йотова, актьорът Любомир Ковачев и параолимпиецът Михаил Христов.

Националният съвет на партията избра само Атанас Зафиров за член на Изпълнителното бюро, съобщи Корнелия Нинова, цитирана "от Фокус".

Тя посочи, че изборът на нови членове на Изпълнителното бюро на партията се е наложило, тъй като Деница Златева е излязла от него, а повечето от колегите й ще станат депутати и е искала да допълни състава му.

Корнелия Нинова отрече това да е някаква компенсация за тях, тъй като те не присъстват в листите за предсрочните парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
3
 
! Отговори
Прагматик преди 7 години
До *** Ти си много болен, не коментирай.
3
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарят Миков беше по разумен и премерен като лидер на партията.
2
12
 
41
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е собственичка на 40% от акциите на Техноимпорт и Техноимпекс придобити от нея по време на управлението на Ив.Костов, който я беше назначил в надзорния съвет на тези две предприятия през 1999г. Корнелия и много други червени милионери откраднаха милионите си от бедния българския народ, който стана още по беден. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
1
13
 
39
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Бесните изкукуригали пенсии и техните отрочета с електорат от 65 години нагоре.