Нощна акция: Вицето Валери Симеонов арестува DJ в Слънчев бряг

Вицепремиерът описа подробно акцията, иззели тонколоните, в заведението извадили нови
Обновена: 12 авг 2017 17:05 | 12 авг 2017 17:00,
125
Нощна акция: Вицето Валери Симеонов арестува DJ в Слънчев бряг
Снимка: Pixabay

Тази нощ Слънчев бряг се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт. Как се случи всичко?

Така започва поста на вицепремиера Валери Симеонов във Facebook, който в началото на лятото обяви, че ще се бори с шума от заведенията в морските ни курорти и дори настоя, че ако някой има оплакване - може да му звъни!

Така вицепремиерът снощи сформира хайка в курорта Слънчев бряг, който според него се превърнал в "тих и нормален европейски курорт" благодарение на изненадващите проверки и арести.

Още по темата

"В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен"", започва вицепремиерът.

По думите му заведението е имало немалко актове за нарушения, но е продължавало дейността си въпреки това.

"Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа", похвали се Валери Симеонов.

Той изрежда, че освен нарушаване на разпоредбите са шума са установени още – нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенция по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други.

По време на проверката DJ-ят отказал да съдейства, затова бил арестуван.

"След като приключихме проверката на "Оксижен" и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме "възкръсналото" заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите", пише вицепремиерът във Facebook.

"По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване "Съни Дриймс", като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея - "Корнера". Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – "4 You" – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени", пише Валери Симеонов.

"Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията", настоява вицепремиерът.

И завършва - "От тази нощ, битката за тишината ще бъде война".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистаhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%80%D1%82
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнчоИ правия път е асфалтираният път.))Никакво ходене по горските пътеки..
92
3
 
13
 
! Отговори
Анчо преди 6 години
Аз бях там и видях! Валерката ходеше с библия в едната ръка и с каиш в другата. Всички вкара в правия път! ;-)
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде всички пенсии вън от слънчака а европейски курорт като сънито има много
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иззел им компаньонките, те се обадили до НАТФИЗ и доставили веднага нови и непокътнати от вчера! Валери обаче дебне и конфискувал и тях преди да са направили оборот!
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аз-ътПолицията е арестувала, тя е била с него==============Именно,това е проблема,бе.Ти що не го арестуваш, а полицията да е с теб? Тая полиция на кого служи?Айде без да ме учиш да чета..
88
4
 
5
 
! Отговори
до 82 преди 6 години
Как да обясниш на орангутан, който се разхожда с кубинки в къщи и спи с ***, че времето на полковниците би трябва да е отминало и правилата трябва първо да се познават и спазват от министрите. Властта сама по себе си не придава законност на тоталитарните прищевки на г-н Симеонов!
87
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Валери! Проверката за трудови договори за персонала е супер! Проверката за храни и напитки също! Крайно време беше някой да сложи мутрите у ред.
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистаАМИ ДА, НАПРИМЕР ТИ И МУТРИТЕ СЕГА ЩЕ ИДЕТЕ НА СЕЛО, А СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛЕН КУРОРТ
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарно, офце! Валерко просто оправдава присъствието си на морето в тези жеги! Да съчетаем рейтинга с приятни изживявания в родни води и пясъци! Изобщо, не забелязвате ли, че правителството все си намира работа тея дни към плажа, понеже Бойо им е забранил отпуските докато не направят големи приходи и осъществят председателството на Европа!
84
4
 
6
 
! Отговори
от 84 преди 6 години
До аз-ътА аз си кухип тиган с незалепващо покритие и не можах да му отлепя етикета,без да го накисна.Може ли Валери да прати полиция да арестува продавача, щот ме цака с кофти стока?
83
13
 
13
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Все пак Слънчев бряг е курорт, нормално е да има шум, музика, забавления, нощен животХората са отишли там да се забавляватАко някой иска тишина и спокойствие, може да иде в някое село да почива
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде го измислили този полковник от полицията след като от 10 г. там вече няма такива. Щом един вицепремиер не е наясно с това прави му сметката.
81
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лични сметки! Човекът взел властта се разправя доколкото демокрацията му позволява с неприятни приятели които са го унижавали преди да стане власт. Има прогрес. Преди патриотите биваха бити пред НАТФИЗ и арестувани, а сега те размахват тоягата и арестуват Станчо с лаптопа му.
80
3
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
До Анонимен 84Прочети статията ***. Полицията е арестувала, тя е била с него. Хубаво е така по заглавие да си изливаш душицата, ама ставаш смешен
79
1
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
До Анонимен 81Прав си , че не разбираш. Не си ти онзи, който ще казва къде ще ходя. И къде за кого е. Ама ние и не очакваме от тебе да разбереш.
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе виеот дървото не виждате гората.Вицепремиерът НЯМЯ ПРАВО да арестува никого. Ди джеят, ако е в нарушение си има закон, който регламентира кой да го заключиЗащото тогава обикновените хора не могат да си поведат полицията където им е кеф и да си арестуват който не ги кефи? Защо тогава ,след като DJ ви е надувал главите, не сте накари СЪЩАТА ПОЛИЦИЯ ДА ГО ЗАКОПЧАЕ, а сега идва Симеонов на бел кон и вие -ура.М?
77
3
 
6
 
! Отговори
Гочо Точов преди 6 години
Ами направо го закрийте това свърталище на пороци и няма да има никакъв шепот там! Направете го старчески зоопарк!
76
3
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Как да обясниш на хора, които се разхождат с терлици в къщи, че в една държава има правила и те се спазват.
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви разбирам. В България си има всичко за всеки. Ако искаш музика,партита,*** и алкохол-Слънчев браг. Ако искаш тишина и спокойствите- Равда,Синеморец, Ахтопол...