Борисов се извини на Васил по GSM-а: Бопаджиите се престарават!

НСО подало сигнал го ГДБОП, че имало заплахи за премиера
141
Борисов се извини на Васил по GSM-а: Бопаджиите се престарават!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg и Facebook

Премиерът Бойко Борисов се е извинил на Васил Коцев, който бе привикван от ГДБОП заради статус в социалната мрежа Facebook, който бил сметнат за заплаха срещу министър-председателя.

Още по темата

Публикацията, провокирала проверката на спецполицаите е написана на 4 април. Тя гласи: "До Бойко, това което вършиш, ще те изхвърли не само от властта, а и ще ти отрежем главата! Това ли целиш! Българите да хванат пушките и ножовете! Денят идва!"

5 месеца по-късно Васил Коцев бил посетен в дома си от антимафиоти. Цивилните полицаи пожелали да го разпитат заради неговия пост и са му съставили потокол.

Тази сутрин обаче Борисов е поискал да му намерят телефон на Васил Коцев и лично му се е обадил, за да поднесе извинения за неправомерните действия на бопаджиите, съобщи "24 часа".

За това че Коцев е бил отведен от служители на ГДБОП, за да подпише, че повече няма да заплашва Борисов се разбра преди два дни.

Сигналът до ГДБОП, че има заплахи срещу премиера е бил подаден от НСО. Тъй като това е официален сигнал от служба за сигурност бопаджиите е трябвало да предприемат действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХМхахаха, опитах се да си представя какъв е КАСТИНГА за влизане в нравствената полицияDНе мога, бедно ми е въображението
30
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно. Според статията, премиерът е наредил да му издирят телефонния номер на този човек... Излиза, че премиерът може да се сдобие с телефона на всекиго, а това е обезпокоително. На кого е наредил и как точно се е сдобил с този номер? Странни неща се случват в уж демократичната ни държава.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Управляващите+детето чудо с много кг. са овладели с.система и я използват за унищожаване на бизнес и политически противници.Промените,към които се стреми бойковия Цацаров е да получи позиции от които свободно може да се злоупотребява с правата на гражданите,без да се носи отговорност. Според Татяна Дончева.
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бате боко, трябваше да идеш до вратата му на тоя измисления и да го фраснеш един между цайсите като велика афторитетна мутра!
27
13
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Може ли според вас нормален човек да пише такива неща ? Нееее !
26
2
 
17
 
! Отговори
И Боко целия в бяло преди 6 години
Лошото и доброто ченге.Само дето Боко е *** пожарникар. Бил е и охранител, и мутра... само ченге никога не е бил
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички институции в държавата са се нагъСили и гледат да угодят на Банкянския нарцистичен суджук. А по Конституция би следвало да са независими.
24
0
 
7
 
! Отговори
Би преди 6 години
За 10 лева предложен рушвет справка на сайта на ВКС. А, знаете ли, че Боби Цанков има 13 сключени споразумения с Софийска районна прокуратура с 13 условни присъди за измами в Софийски районен съд? Просто е... Съдиите и прокурорите от Софийски район са забравили да приложат справка-съдимост. Мдаааа...
23
2
 
11
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Добре , как е възможно такова неуважение към тези на които им е наредено да проверят сигнала . На какъв се прави ? Започва яко да ме дразни . Искам да ми намери телефона и да ми се извини .
22
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeusТакъв страх го тресе, че печели всички парламентарни избори последните няколко пъти.. ***.
21
2
 
5
 
! Отговори
еее, писна ми преди 6 години
Ами напишете 4 април коя година бе. Ако е 4.04.2017 г., и минат 5 месеца, ще е 4.09.2017 г. Аман от драскачи. Одеве в друг труд Златето, сега пък Камелийка. С обич, учителят ви по математика, а имате поздрав от от тази по български език и литература!
20
5
 
7
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Господи .... Човека е психично болен , затова му се извинява ...че му е обърнал внимание...
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това ако е държава. Мегатъп премиер и Мегатъп народ, който си го избира.
18
10
 
5
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Тоя с цайсите съм го виждал на снимка на Манифеста на *** (контра-протеста) на който Станишев и Местан се целуваха на сцената. Има го с едни *** сниман докато пикаят в храстите на Борисовата градина, щото не бяха предвидили тоалетни и *** пейзажа.
17
1
 
8
 
! Отговори
Би преди 6 години
Знаете ли, че наскоро бе осъден българин живеещ в Франция, че дал 10 лева подкуп на 2ма полицай на 6 месеца условно! Присъдата е, като руло тоалетна хартия. А, други за милиони се разледват години и накрая плащаме... Мдаааа
16
1
 
16
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Тази смешка вече ми е стара ,аз чакам новата порция импот.ентност на властта в управлението.Новините станаха по забавни от шоу програмите.О само да не ми пратят нравствена полиция ,че съм изписъл имп.отентен.Хахахахахахахха
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оооо, това не е нищо. Сега ще видите Цветан Василев като им извади далаверките какво ще настане. И през ум не ви минава какви документи държи банкерчето. Да не мислите, че е толкова загубен, да не документира всичко що е раздавал и на кого? Не ми се мисли какви разкрития ще бъдат направени.
14
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 6 години
До ЗозоТи явно си посетен вече отзад и то не веднъж,*** ....
13
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баси театъра.премиер се извинява на резач на глави..мале, ше падна от смях
12
10
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До Анонимен 1За закриване са викаш? Гледай и теб да не те посетят след 5 месеца!