ОП дадоха Местан на Цацаров заради турското малцинство

Лидерът на ДОСТ разделял обществото по етнически признак
Обновена: 8 ное 2017 17:30 | 8 ное 2017 17:07,
59
ОП дадоха Местан на Цацаров заради турското малцинство
Снимка: Facebook

"Обединените патриоти" са внесли сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Лютви Местан и неговата партия ДОСТ. Повод за това стана настояването на Местан в България да бъде признато турско малцинство.

Още по темата
"Местан и партия ДОСТ предявиха претенции към българската държава за признаване на турско малцинство в България, което е против Конституцията и законите в страната", настоя Юлиан Ангелов от "Обединените патриоти".

По думите му тези изказвания разделят българските граждани на расов, религиозен или друг етнически признак, което е недопустимо.

Патриотите искат партия ДОСТ да бъде забранена в България и хората, които обслужват чужди национални интереси, да бъдат преследвани от закона.

"Надяваме се, че българската прокуратура ще вземе мерки да докаже всички тези неща, които са обществена тайна - за кого работи Местан и партия ДОСТ. Трябва всички антидържавни елементи като Местан да бъдат наказани", отсече Ангелов.

Той припомни и че партия ДОСТ се проверява и за финансиране от чужда държава - Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
6
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Местанчо и такива като него да хващат мекия за Истанбул и по пътя да се стоплят с българските си паспорти един път. Бай Тошо трябваше още през 50-те години на миналия век да ги изпрати в Турция, а не през 80-те. Не може един б.ок..лук да се пише български гражданин, а да прави всичко против интересите на България. Ако се изживява като революционер, е, такава порода няма, отмина и времето.
51
5
 
4
 
! Отговори
керкелезов преди 6 години
който не му харесва нещо в България, да си вземе багажа и да се пръждоса, тук важатсамо български обичаи и норми.Разбахте, нали ви е ясно.
50
3
 
5
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Крайно време е всички чуждопоклоннически организации и партии да се забранят със закон. И имотът на всеки, който си е курдисал национален флаг, различен от българския , или на Евросюза да се конфискува.
49
2
 
9
 
! Отговори
работници преди 6 години
Лютви Местан е мрачен ислямист и сепаратист-да се пръждосва от страната!
48
1
 
2
 
! Отговори
самальотчик преди 6 години
До Анонимендругарю професор по дeбелистика, сега Руската федерация и всеощеРепублика Турция са приятели, изчакайте потъването на Атон, иначе току спите на пейката като гюленист пред Гватемалско посолство
47
10
 
5
 
! Отговори
МЕСТАН Е ПРАВ преди 6 години
ОТ ОСТАНАЛИТЕ 5-млн. БЪЛГАРИ В СТРАНАТА-1,5-млн. СА ОТ ТУРСКИЯ И МЮСУЛМАНСКИ ЕТНОС!ПОДКРЕПЕТЕ "РАЗГРАДСКО-КЪРДЖАЛИЙСКА НЕЗАВИСИМОСТ"!РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е --НЕИЗБЕЖНО!
46
0
 
1
 
! Отговори
Асад преди 6 години
До в."НЕЗАВИСИМОСТти ли, алмафани, написа "циoнисти" на паметника
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са "умните и красивите" да протестират че има регистрирана втора турска партия?Нали са големи патриоти?Само пари ги интересуват тия продажни гадинки, нали?
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше истинска прокуратура в България, сега Местан щеше да търка наровете на Централния Софийски Затвор с присъда от 20 години за антидържавна дейност.
43
11
 
5
 
! Отговори
в."НЕЗАВИСИМОСТ преди 6 години
СИЛИСТРА , ДУЛОВО , РАЗГРАД , ШУМЕН , АЙТОС , ХАСКОВО ,КЪРДЖАЛИ И СМОЛЯН ----ИСКАТ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ "БЪЛГАРСКАТА ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ"--НА РУСИЯ!
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви ли стигаше ДПС-то(със старо име Турско националноосвободително движение), ами регистрирахте и ДОСТ-една ислямистка партия, чрез която Ердоган директно налага политиката си?После се сърдите, като един професор каза че 80 % сте глупави .Прав е човека, даже 90 % сте глупави, само за маса и ракия ставате.Защо не протестирахте като регистрираха ДОСТ?
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС и ДОСТ са двата клона на турската мафия в България.Докато го разберете, ще стане късно .Прокуратурата и Цацаров защо спят?
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от ДПС и ДОСТ са като кърлежи! Колкото повече им даваш, толкова повече хапят и смучат...
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МЕСТАН Е ПРАВе ти сега ще поискаш територия и от Турция и Гърция за кържалийската си республика
38
9
 
4
 
! Отговори
МЕСТАН Е ПРАВ преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМАТА "РАЗГРАДСКО -КЪРДЖАЛИЙСКА РЕПУБЛИКА"!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименче той Павел тогава отказа охрана на залата
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката синът на Местан ли е ? Много си приличат.
35
6
 
6
 
! Отговори
loko преди 6 години
PRAV E GN MESTAN
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей големи дяволи сте, ква я мислехте ква стана. То не беше театър (атентата срещу Доганчо) то не беше чудо. Мислехте че това *** ще държи под контрол цялото турско малцинство. Подценихте ни много, не предвидихте че Местан няма да се уплаши. Поне уволнете сценаристите от ДС за некадърната работа. Колкото и да пропагандирате по телевизии и вестници идва края ви да ви е б а.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1той Тервел /дето дядо му го ислямизирал лично Мохаммад в Мека, според твоята брошурка/ затова прогонил арабите от Константинопол, защото изповядвал исляма, но много харесвал ромеите