Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!

Това е черен PR на БСП, смята Маноил Манев
Обновена: 20 апр 2018 06:53 | 19 апр 2018 21:40, Красимир Ангелов
161
Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите. БСП внасят това предложение, но 85% от социалистите днес се кръстят и се молят това предложение да не мине. Така народният представител от ГЕРБ Маноил Манев коментира в студиото на "Денят ON AIR" внесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати. Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници.

Още по темата
Според Манев обаче с това предложение БСП си правят "черен ПР".

"Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора - няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР. Ако хората искат бедни депутати - да избират такива", категоричен е депутатът.

Народният представител коментира и свиканият днес КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране и разбирателство.

"Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме - не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре", уточни народният представител пред Bulgaria ON AIR.

По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП.

"Не трябва проблемите на сектор "Сигурност" да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
5
 
! Отговори
Борче преди 6 години
Като почнем да ви пазим,сами ще ни плащатеКакви мутри сме ако не превземем селата
100
2
 
26
 
! Отговори
boby преди 6 години
Ми ще си ги изберем, не се притеснявайте, такива като тебе в следващия парламент няма да ги има.
99
2
 
22
 
! Отговори
иванова преди 6 години
не! народа не иска по бедни депутати, а не иска те да забогатяват като станат депутати
98
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалкото е, че Сикаджията не контролира хората си като този льольо Манев. Той отвръщава не само с вида си, но и с наглостта и безочието си. Той прилича на онез някога партийци от БКП, които отвръщаваха с Наглите си изказвания за правотата на Марксистко Ленинската идеология, за правотата и непобедимостта на СоциализамЪт.Това отврати хората и досега създава проблеми на БСП, хората не забравят. Този *** е от същия тип, отвръщава и отблъсква.Огромна част в НС са за парите и далаверите, убедихме се
97
1
 
12
 
! Отговори
osmiat.org преди 6 години
Да се приеме, ЕДИНОДУШНО.
96
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дали сте бедни или богати незнам ... ама като ги слушах другарите снощи, и като те чета теб днес, за едно съм сигурен .... избираме ви мноооого тъъъпи и некомпетентни !!!! Даже се чудя дали е възможно да вкареме още по тъъъъпи хора в Парламента, сигурно да !
95
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манолееее,ние ви избираме бедни,но като влезете във властта ставате богатиииии.
94
3
 
40
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 6 години
Е, СЕГА ВЕЧЕ СЪВСЕМ МЕ ИЗГУБИХТЕ КАТО ИЗБИРАТЕЛ! НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! И САМО ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ВАС ВИ ИЗБИРАТ НЕ "ХОРАТА", А ТЕЗИ НА КОИТО ПЛАЩАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ... Хората се сещат за кои малцинствени групи става въпрос!
93
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ei zaradi takiva kato toq trqbvat majoritarni izbori ami to ne znae zaschto e v narodnoto sybranie govedoto
92
2
 
37
 
! Отговори
чуй чуй преди 6 години
Хората не искат нагли мръсни лешояде като др. Шестоапартаментников ама им ги натрисат и все такива алчни дървени философи!
91
2
 
26
 
! Отговори
???? преди 6 години
Тоа с таа брадица и с този изказ и речник на Боцко Боцков ли се прави и подмазва и *ъзолизва??? А че е ***, то е ясно
90
2
 
30
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Затова ли държите ниски заплатите в държавната администрация, сигурността и образоаванието, за да са корумпирани? Така е според ГЕРБавата ви логика.
89
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключителни нагльори!Че нищо не става от тях е ясно, но че са и нагли и не се усещат кога да спрат - това е още по-лошо.
88
0
 
57
 
! Отговори
naco преди 6 години
Другарю Манев,какво според Вас е БЕДЕН ДЕПУТАТ,на ФОНА на: 80 евро ПЕНСИИ,200 евро ЗАПЛАТИ,БЯСНА КОРУПЦИЯ и ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ ???? ФАКТИ,другарю Манев!!! ТЕ ГОВОРЯТ,а Вие,другарю Манев?!
87
2
 
43
 
! Отговори
карина преди 6 години
Колко са нагли - безочливи чак.
86
1
 
45
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
Не само заплатите, да се намали и броят на депутатите на максимум 120. От една страна намаляхме като народ, а от друга сме в ЕС.Имаме евродепутати, които в ЕП приемат закони, с които държавата ни трябва да се съобразява. Един вид имаме Горна камара на парламента там, а тук Долна камара (добре звучи).
85
2
 
38
 
! Отговори
ПЕПО преди 6 години
КАКВО ИСКАШ ОТ ЧОВЕК ,УЧИЛ В СИМЕОНОВО И СЕГА ГО ТУРИЛИ ДЕПУТАТ ? САМО ДОБЪР ТЕМБЪР НА ГЛАСА ИМА -ДРУГОТО МУ Е ГОЛА ВОДА !
84
1
 
34
 
! Отговори
акуд преди 6 години
май на теб Маноил Манев ти е най-криво . на хората им дреме на дедовия колко взимат заплатите. на хората им дреме , че 80% от заплатите в България са 600 лв. кашкавал.....
83
1
 
29
 
! Отговори
Joko преди 6 години
А вас КОЙ ви ИЗБРА бе аланкоолу ?
82
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако хората искат да избират бедни депутати - да избират такива". Абе Льол.ьо, депутатите и политиците стават богати след като бъдат избрани, щото политическата система е мафиотска. Не е важно дали ще е беден, когато го избереш, а какъв ще стане след като го избереш.