ДОСТ и ДПС отново гуша за гуша и на нож, полицията ги озапти

Площадът в Джебел се изпълни с хиляди привърженици на двете партии
Обновена: 19 май 2018 20:22 | 19 май 2018 20:10, Камелия Цветанова
90


Хиляди се събраха на площад "19 май" в Джебел. А за втора поредна година ДПС и ДОСТ се противопоставиха едни срещу други на празника на града - 19 май, когато се чества и годишнината от майските събития по време на т. нар. възродителен процес, съобщи Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Тържеството премина при засилено полицейско присъствие – жандармерия, полиция, цивилни следяха за обществения ред и благодарение на това до физически сблъсъци не се стигна, макар да не липсваха политически такива.

Далече преди началния час, обявен за начало на тържеството, площадът в Джебел се изпълни с хиляди привърженици на двете партии – повече на ДПС и по-малко на ДОСТ, които носеха съответните партийни символи – знамена, шапки, плакати.

По-късно на площада се появиха и лидерите на двете формации, заедно с техните сподвижници – Мустафа Карадайъ и Лютви Местан.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: ДПСДжебелBulgaria ON AIRДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво се карате,бе?Доган да се хваща с БСП и на нови избори,че положението е лошо в страната.
31
4
 
11
 
! Отговори
Никк преди 5 години
Защо ДПС напусна парламента при почитане на годишнината от баташкото клане на 17ти май? Нали всички сме българи, братя, нали толерантност трябва. А те напуснаха. Какви безочливи малки змии
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция и русия на нож в малки размери
29
15
 
2
 
! Отговори
Sahin Efendi преди 5 години
България и Турция трябва да запазят приятелските си отношения! Ердуан Кюртлери гелин олан, арап гьочмен о руху.
28
3
 
31
 
! Отговори
Дядо ехал преди 5 години
Както се казва борбата за кокъла-парите е жестока.Простите хорица обработват тютюна, а алчните п.р.а.с.е.т.а-Д.Пеевски-исие го прибират и печелят.Йо.Цонев пък си смени вярата като предателя СтефчоФ за пари.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дозд грозд,бсп гроб атака ,ре-зе-се,патриоти мафиоти,атакисти,сдесари,рефирматори,деформатори,депесари,десебета,червени сини оранжеви.Всичко е една и съща крадлива ***.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23 така се делеха , но беше само БКП.и после ПРИ БСП.ПАСЛЕДНО СТАВАХА ДВЕ ПАРТИИ.
25
5
 
17
 
! Отговори
11 преди 5 години
Ако в Турция имаше две подобни партии, заптиетата щяха да ги изкормят.
24
1
 
11
 
! Отговори
Кашкавала преди 5 години
"Господин за един ден " и едно прасе от Странджа планина :)
23
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважавам българските мюсюлмани и искам да им кажа, че ДПС и ДОСТ ви лъжат и използват! Лъжат ви да гласувате за тях, за да може да влязат във властта и да крадат. Нарочно ви настройват срещу нас българите, нарочно създават етнически конфликти, за да може да крадат пари. ДПС и ДОСТ са ваши врагове.
22
3
 
20
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Кой го позволи това нещо? В тази държава цари пълен безпорядък. Защо се позволява създаването на етнически партии и антибългарската пропаганда? Някой печели милиарди за това, че допуска етнически и противоконституционни партии да бъдат регистрирани. Досещате ли се кои са тези дето взеха милиардите? Това са конституционните съдии. Как без тях ще се узаконят незаконни партии като ДПС и ДОСТ. В конституцията е написано, че не може да се създават партии на етническа и верска основа.
21
8
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Едните русофили , другите турцофили и те така Да се вливат в редиците на БСП и ГЕРБи да се приключва.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото се случи с Техноимпекс, се случи и на останалите големи и по малки фирми и заводи- ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА КРАДЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА ПРЕХОДА.
19
7
 
20
 
! Отговори
14/88 преди 5 години
Хора, не видяхте ли големия проблем? Турския посланик и други техни представители имаше там. Те се държат сякаш са в турция и български власти за тях няма, просто вътрешен конфликт между турци в турция. И в Косово беше така, държавата беше абдикирала. Хорааа..........
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО НАПРАВИ ПРЕХОДА- КОМУНИСТИТЕ ФАЛИРАХА БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ПРИБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ, МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОЛЕТЯХА ОТ ВИСОКО, ПОЯВИХА СЕ КОМУНИСТИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И ФИНАНСИСТИ МИЛИОНЕРИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ, ЗАРЯЗАХА РЪЧНО ПЛЕТЕНИТЕ ПУЛОВЕРЧЕТА ОТ КРЪГЛАТА МАСА, ЯХНАХА ЯХТИ, САМОЛЕТИ И ДВОРЦИ, ОТСТРЕЛЯХА "ЛОШИТЕ МОМЧЕТА"- МУТРИТЕ СЛЕД КАТО ГИ ИЗПОЛЗВАХА, ОГРАБИХА НАРОДА ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИТЕ ПЕНСИОННИ И ЗДРАВНИ СИСТЕМИ И ЗАЖИВЯХА В РОЛС РОЙС И МАЙБАХ- ДО ЕДИН БАНДИТИ.
17
6
 
16
 
! Отговори
Боби преди 5 години
ДОСТ е плод на ДПС, а ДПС е плод на БСП. Правете си сметката кой създаде ДПС. Ако мислите да връщате БСП на власт, то помислете си кой създаде ДПС. Затова БСП управлява с ДПС. Не им пречи да управляват и с ДОСТ. Същото се отнася и за фалшивите патриоти, които ще си сложат фесовете, ако БСП спечели, защото ще управляват с ДПС.
16
12
 
6
 
! Отговори
Sahin Efendi преди 5 години
Най-важното нещо е да се запази мирът и стабилноста! Тюркчеден даха басит инсалар йок.
15
5
 
18
 
! Отговори
помак преди 5 години
ДПС е МАФИОТСКА СТРУКТОРА . която краде от бг. мюсулмани ! КЪДЕ е кмета на НЕДЕЛИНО . хванат че краде обществени поръчки и дава парите на сарайте ??? Къде е Бисеров . посочен от чужди служби. че пере пари на сарайте ??? САМО ДОСТ ! ДПС 3.9 % и доганя в КАУША ДОЖИВОТ...и връщане на мюсулманите ОТКРАДНАТОТО от ДПС !!!
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постват копирани Новини от други сайтове..........всеки ден едно и също
13
13
 
4
 
! Отговори
Sahin Efendi преди 5 години
Българите и турците сме комшии и не трябва да има вражда помежду ни! Ердуан пенчелери байълмауа байаълдъ.