ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа,иска да ви прати доживот в затвора,при строги условия!!!!!
110
0
 
9
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До периХората дават ясни индикации какво искат,ама появата на свястна алтернатива всячески се спъва и от ГЕРБ,и от БСП!Или по-точно от хората контролиращи(в сянка) тея формации!
109
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФилипНай-новата се прокрадва в мислите ни през Хикимян и компания, читалища развалини ще се реставрират за милиниАбе Фико, значи да оставим читалищата да се срутят ли бе акъл?
108
21
 
3
 
! Отговори
н преди 5 години
До ден днешен няма нито едно доказателство за кражби от герб, както има за Импексовата крадла Нинова.
107
2
 
5
 
! Отговори
цВ преди 5 години
Секциите за коментари по сайтовете се поддържат с цел сондаж за нагласите на читателите, само тук се поддържа за да се упражняват активните помпи на партиите.Едни други да се цакат, обиждат и доказват с гръмки слова и факти с букви, че някой е велик а друг лош... а кервана си върви и ...........
106
3
 
25
 
! Отговори
Факт преди 5 години
БСП крадоха здраво,ДПС издигнаха кражбата в наука,но ГЕРБ засенчиха и двете партии-при тях краденето е религия,при това радикална.Иначе на приказки грешка няма.
105
1
 
4
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До ФилипС тази гаранция, дето ми я даваш, какво да си мисля? Купуваш гласове или надничаш в тъмната стая?
104
1
 
12
 
! Отговори
пери преди 5 години
До А беТази мантра за липсата на алтернатива, Герб я измислиха, за да изкарат пълния мандат. И БСП не са алтернатива, ама дали пък няма все някой друг да се намери? Поне да се пробва, белким нещо се промени.
103
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Виц на деня:-"Анонимен":-"Народа си обича Герб защото вижда че се прави нещо за него а бсп правят само за тях".."ОФ-активистката" издигна поредния кух лозунг..Кух,та чак дрънка...ама това могат горките...Какво да ги правиш?
102
5
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
1.Защо при санирането не се даде възможност на местните фирми да го изпълнят, а поръките се спечелиха от 2-3 организации през различни фиктивни фирми?2.Защо преди магистралите, които постоянно ремонтирате за да минават по тях чуждите камиони не оправихте улиците по градове и села?3.Защо цените при ремонт на училища и детски градини са близо 50 пъти по-високи от норманите за пазара?4.Защо медиите ряско спряха да ви критикуват?5.Защо като вали хората страдат а вие се кикотите? оставащи символа
101
4
 
22
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Цецо,апартаментите ти протекоха ли в дъжда като окраденото метро(и не само)????
100
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 години
Бе незнам кои са тези хора, ама да не ми падат в ръчичките. Вие скапаняци също.
99
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора да се надигнем и да не позволяваме на бсп да губи ценно време на парламента с нелоялен вот
98
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АЗНо поне правят нещо, вие от БСП когато бяхте на власт също имахте фирми, но нищо не построихте!
97
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа си обича Герб защото вижда че се прави нещо за него а бсп правят само за тях
96
13
 
6
 
! Отговори
p преди 5 години
Червените са брутални ***, няма да се посвенят да използват, куци, кьорави, сакати, инвалиди за да се доберат до властта, това са най гнусните лицемери във вселената. Те ще ви обещаят всичко което искате, само и само да се домогнат. Дойдат ли на власт тук ще настъпи погром в това не се съмнявайте.
95
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бсп не разбра ли че хората ги нещат
94
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно: това от снимката вярва ли си, когато говори? Ако да, значи е твърде тежък клиничен случай!
93
0
 
11
 
! Отговори
сара преди 5 години
То хубаво вотът не кореспондира с очакванията на хората / едва ли на всички / , но и хората едва ли са запознати какви ги дробите там....
92
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Руцифер,лъжеш се,кмета на с.Войнягово,когото,вчера прибраха,да не е от бсп,той е чист ром,и е избран от листата на герб-комунисти.