Негодна за Мюнхен кола – не е годна за Монтана!

Нено Димов с инициатива за еднакви стандарти за автомобилите
20 окт 2018 20:43,
64

"Аз започнах инициатива за това да има еднакви стандарти за автомобилите по отношение на замърсяването", заяви министърът на околната среда и водите Нено Димов в разговор с Милена Милотинова в предаването "Брюксел 1" по повод постепенното въвеждане на ограничения за дизелите в някои градове в Западна Европа.
Още по темата

"Тази моя инициатива беше подкрепена от Полша и Словакия, а на среща на екоминистрите още 6 страни се присъединиха. Така една много сериозна коалиция от 9 страни възложихме на ЕК да намери разрешение на наднационално ниво, за да бъде избегнат поредният двоен стандарт," обясни Нено Димов пред Bulgaria ON AIR.

Най-вероятно чак през 2020 година, имайки предвид предстоящите евроизбори през 2019 г., ЕК ще започне разглеждането на искането ни напливът на стари автомобили към Източна Европа да бъде ограничен, обясни за предаването "Брюксел 1" министърът.

За новия данък върху старите коли, за това отразява ли се на работата на кабинета поредният конфликт между Атака и НФСБ, и други актуални теми, гледайте целия разговор във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
13
 
9
 
! Отговори
Ивайло преди 5 години
Проблема на тези с 20 годишните коли е че с колкото и да им увеличи данък и гражданска, няма да слезне от таралясника. Трябва да има засилени изисквания за технически преглед и старите коли сами ще отпаднат.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой нормален човек би си кръстил детето Нено?
13
0
 
22
 
! Отговори
ВБЗ преди 5 години
Не мога да повярвам,че човек от този ранг ще сравнява Монтана и Мюнхен!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали до 2020г. ще забогатеем за да си купим нови след като бъде ограничен вносът на стари автомобили от ЕС г-н Н. Димов.
11
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако на гърците им вдигнат с 30% данъка и 20% гражданската, както тук, ще блокират цялата страна от стачли... тук българина пак спи..
10
2
 
29
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Доста арогантно изказване...Как е възможно човек на такъв пост и да сравнява Мюнхен с Монтана!???
9
1
 
32
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
Негодна за Мюнхен кола не е годна за Монтана!-Господин Нено Димов какво ще кажете за: Негодната за Мюнхен заплата - не е годна за Монтана?Уж сте окумуш министър човек би трябвало да ви е ясно, че няма как Монтана да има автомобили, като в Мюнхен по чисто икономически причини!И оня в Монтана, като смени 20 годишната кола с 10 годишна как повече ще замърсява?С увеличение на ГО и данъци и ограничаване вноса на "стари" коли от запада как мислите да стимулирате хората да си купят нови коли?
8
1
 
32
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Когато заплатите в Монтана се изравнят с тези в Мюнхен ,тогава ще дават такива определения ,*** смотан !
7
1
 
30
 
! Отговори
Gele преди 5 години
г-н Димов, моля огледайте се къде живеете, разгледайте държавата и как живеят нормалните хора, след това говорете по този начин. Понякога имам чувството, че политиците ни живеят в друга държава и това, което говорят няма връзка с реалността.Съгласен съм, и аз искам да карам нова кола, но не и по тези пътища. И аз искам да взимам нормална германска заплата и вноската за кола с Евро 6с да ми е 10-15% от заплатата, но не е така. Оправете тези проблеми и след това ще си вземем всички!
6
1
 
45
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Ами хората не са толкова глупави,вие господа, направете заплатите като в Германия,ние сами ще си купим нови коли,без някакви самозабравили се,да ни обясняват как се живее и кое е хубаво,излагате се вече?!
5
1
 
31
 
! Отговори
Аз123 преди 5 години
Предложение, което не комуникира с действителнистта в Бг и дори е вредно за Бг. Повече от ясно е че 95% от населението нямат никаква възможност за закупуване на нова кола, а в случая с това предложение се пропуска възможността да бъде подновен автопарка с по нов внос коли съответно по еко, който ще дойдат от западна Европа при тяхна забрана. Ако не се лъжа там забраняват всичко под еко 6. Тук голяма част дори нямат еко категория...
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господата в управлението са се самозабравили, те въобще не си представят как живее с доходите си обикновения човек. А самите те са презадоволени с всичко и могат да си позволят и нов автомобил и каквото друго си пожелаят. Долкова е голяма вече пропастта между тия господа и обикновените хора, че те въобще не разбират как оцеляват хората в България.
3
1
 
31
 
! Отговори
Доко преди 5 години
Ами айде един стандарт и за политиците?!?!?..Пушил трева...НЯКОГА...не ставаш.Имал си любовница през 79-та...не ставаш.Изпил си две големи водки в университета...не ставаш...пияница си! И некви е такива неща за които на Запад падат глави на политици ЗАВИНАГИ!!! ИСКАМ ЕДИНЕН СТАНДАРТ И АЗ!!!
2
3
 
43
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
До кога ще ви търпим ами не дойдем и да ви изхвърлим главите пред парламента.Как Аз който вземам 600лв.заплата ще си купя нова кола ?или да си намеря друга работа примерно като депутат...ми като не си отивате ...
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той има предвид, че е негодна за щата Монтана.