Соцдепутати в командировка в Залцбург?! БСП е разрешила

Караянчева отсече: Нинова да не търси изява на мой гръб!
27 фев 2019 14:55,
46
Соцдепутати в командировка в Залцбург?! БСП е разрешила
Снимка: Pixabay

След като Корнелия Нинова нападна шефката на Народното събрание Цвета Караянчева защо въобще е подписала заповедта за командировка на депутати в Залцбург на Изложението за лов и риболов, стана ясно, че червените избраници са пуснати именно с разрешението на представител на ръководството на групата на БСП.

Караянчева обясни, че тя подписва командировките, след като председателите на парламентарните групи одобрят депутатите им да пътуват. Тя показа и документите, срещу които наистина стои подпис от парламентарната група на БСП, който обаче не е на Нинова. На кого е, не става ясно.

Още по темата

"Нинова да не търси медийна изява на мой гръб или на институцията, която представлявам. Има разрешение на парламентарните групи тези депутати да пътуват. Някой от ръковдството на ПГ на БСП го е подписал, нека Нинова да каже кой. Някой от зам.-председателите на групата или секретарят", отсече Караянчева.

"Ако г-жа Нинова не може да си контролира народните представители, да не търси причината в мен", продължи председателката на парламента.

До скандала с командировките се стигна, след като стана ясно, че двама червени депутати са взели командировъчни за пътуване в Залцбург, въпреки че левицата бе вече решила да напусне парламента и да не взима пари от Народното събрание. Днес червената шефка Корнелия Нинова заяви, че нейните депутати ще върнат парите и настоя, че такава командировка изобщо не е редно да бъде за сметка на гражданите.

Парламентарната група на БСП има шестима зам.-председатели и трима секретари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименама нали уж Караянчева е работодатела ти вероятно си фен на бсп щом задаваш идиoтски въпрос.
18
11
 
8
 
! Отговори
ехо преди 5 години
Нека депутатите от ГЕРБ работят и без това няма смисъл от тях. Като не се съобразяват с мнението на останалите ще си работят сами да им дойде акъла в главата.
17
9
 
14
 
! Отговори
dgz преди 5 години
Това пътуване на разноски на данъкоплатците явно е част от новата "визия за България" на *** ***, смятайте какви ще бъдат "командировките" ако спечелят властта-"Варадеро", Бали, Малдивите, Сейшелите.....жална им майка на данъкоплатците и рублофилите!!!
16
9
 
9
 
! Отговори
Фен на БСП преди 5 години
И какво толкова е станало?Залцбург е красив град.Нека да се поразходят хората,да си починат малко.Стига сте злобеели.
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама нали уж Караянчева е работодател ...как така подписва ей така ....кой където си иска да си пътува по света...няма значение кой е подписал преди нея...
14
3
 
21
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Виждате ли за какво се харчат парите на данъкоплатците - за командировки на ловно изложение. Това го научаваме щото се вдигна шум покрай истериите на Корнела.А сещате ли се до какви дестинации и по какви поводи са останалите им командировки. На всичките 240 калпака
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То бива, бива, ама тази шайка там (без значение БСП, ГЕРБ или които и да са) не ги ли е малко срам. Като им се ходи да си ходят с техни си пари...Не стига, че аз вече 10та година нямам улица пред блока а те си правят стъклени тавани с нашите данъци, ами и лов и риболов...Е*ати хората сте честно. Всичко ще ви се върне някой ден, не се притеснявайте
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Соцдепутати в командировка из Европа, но като се върнат, си остават още по-азиатци и от евроазииците !
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо за 8-те хрантyтниka в Мароко няма ли да излезе?За един приятел питам...
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези верно ли са ходили на аванта на ловно-рибарско изложение? Как да не ги добиеш?
9
2
 
23
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тия са пратени да купуват оръжие за предстоящото излизане на каскетите в гората :)
8
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
а депутатки има ли? ... че съм точно и аз в Залцбурк и ми се праска нещо рондно и червено
7
1
 
27
 
! Отговори
пенчо кубадински преди 5 години
в Залцбург на Изложението за лов и риболов............е, няма да отидат в добрич или шумен на лов за глигани,я ! - нали там има чума по дивите прасета..........абе, важното е "командировъчни " да има, като няма пълни заплати.............то и никой не разбра, дали наистина няма заплати.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отишли са при гадните капиталисти да се мъчат там.Че нали капитализмът е гнил, гаден.
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върнете и парите, които заграбихте. През 1984 г. НРБ има 4 млрд. долара дълг, а през 1989 г. вече има 12 млрд. долара дълг. Всичко е изнесено в чужди банки и после раздадено на комунисти, които след 1989 г. стават най-големите капиталисти в България. Отделно чрез криминалната "приватизация" комунистите откраднаха на безценица всички предприятия. После ги продадоха евтино или просто ги унищожиха.И до днес вместо в затвора са милионери, милиардери, депутати.Нямате морал и никога не сте имали.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гювечари, за 3-4 дена комондировка на зей пазар са потрошили 70 минимални пенсии! Еваалла! Или 700 кила суджук!
3
2
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Абе как не отидат командировка в Злокучене например да си видят електората, ами в Залцбург на ловно-рибарско изложение? Добре им се отразява хайлазуването
2
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова е патологичен лъжец, което си е болестно състояние и има нужда от психиатър. Тази жена е нещо невиждано в нашата политика.
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, разчиствай около себе си! Много има за измитане в БСП.