Нинова притеснена: Готви се кражба на местните избори!

Отмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота
Обновена: 10 юли 2019 11:30 | 10 юли 2019 11:22,
178
Нинова притеснена: Готви се кражба на местните избори!
Снимка: архив, Булфото

Отмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота, написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Готвят се за кражба и на местните избори. Който не може да спечели по честен начин, се готви да спечели чрез "технология" на изборния процес", коментира тя.

Нинова припомни, че само преди 6 месеца в парламента се е водил дебат, на който се е приел машинното гласуване.

"Сега отново, само три месеца преди местните избори, управляващите, подкрепени от ДПС, внасят промени. Защо? Какво се случи за този период? Имаше Европейски избори. На тях всички партии, освен БСП, отбелязаха спад в подкрепата спрямо предишните европейски избори. Въпреки целия натиск,само БСП увеличи броя на депутатите и гласовете си. Няма начин това да не е стреснало управляващите и сателитите им. Затова решиха да убият финансово единствената опозиция и да премахнат гаранцията за честен избор - машинното гласуване", написа още тя.

Нинова убедена: Мачкаха ни, сега искат да ни унищожат финансово. Ще оцелеем!

По думите ѝ причината е, че машината не подправя протоколи, не дописва мъртви души и не носи чували с бюлетини в зала "Армеец". Според нея ГЕРБ отново са съсредоточени само да запазят властта на всяка цена.

"Нека всички, които искаме промяна, заедно се съсредоточим в оздравяването на общинските болници, инвестиции в общините, нови работни места, подпомагане на младите семейства и децата. Да не позволяваме да подменят тревогите на хората със собствените си тревоги за оцеляване във властта", допълни Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко поне 5 пъти се е изказвал в полза на електронния вот! Сега врътна пак дебелия гъс, както му изнася! А тази офца дори не може да се аргументира като човек и само едно си знае - готвят се да крадат вота! Не се готвят, Нинова! Просто си го вземат!
100
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи - Цифров Еврокомисар, не знам какъв вселенски компютър ще инсталира в София и хоп - гласуваме като каменната ера! Тва мафията е непоклатима, бре!
99
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Машината не позволява гербеския член на СИК да драсне с нокът извън квадратчето! В бъдещето на електронния вот ли отиваме, или ще пускаме бели и черни камъчета, както в древна Елада?
98
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нейния електорат не би се справил със сложната машина! Но, явно и гербераския електорат, който решава изборите в следобедните часове също би оплел конците! А на местни избори това е много, много рисковано!!! Затова, защо да усложняваме нещата! по евтино е направо да излезе ЦИК и да обяви, че Бойко пак е победител, дал е 5 паланки на ДПС и коалиционните си *** и да празнуваме победата!
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как Партията, която постоянно се хвали с цифровия си дълговрат еврокомисар не иска високотехнологично гласуване? Ами, върнете старите винетни стикери! А Нинова просто да замълчи, защото момента изисква да мълчи!
96
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не и омръзна пък живота на тази цикламена кукувица, адски противно и нагло червиво орехче. Докато не изчезне ще гласувам за Бойко от немайкъде.
95
4
 
20
 
! Отговори
:-) преди 4 години
Нинова, дайте статистика колко хора са гласували машинно и обяснете как с техния брой гласове ще повлияете на какъвто и да е избор! Станахте смешни вече с вечното хленчене за подмяна на вота. Заради подмяна на вота ли оттегли оставката си?
94
5
 
14
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след загуба на предстоящите общински избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
93
4
 
18
 
! Отговори
ист преди 4 години
Президентът Радев е избран с хартиени бюлетини. Значи изборът е опорочен и манипулиран от БСП, защото е избран с манипулации от БСП. Явно Манол Генов е специалист по машинно гласуване в ромските квартали.
92
4
 
22
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
На крива ракета Космоса и пречи!
91
2
 
18
 
! Отговори
крадла Ку преди 4 години
Целта и е непрекъснато да съсипва държавата България. Един машинен глас 58 лв. на вятъра от данъкоплетците на последните избори. Партиета БСП е огромен длъжник на държаната от похарчени пари за БСП Телевизия изборни субсидии аец белени южен путок.
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
никога вече БКП-БСП въпреки че комунистите в ГЕРБ са повече от тия !!!
89
2
 
24
 
! Отговори
Кражба?!? преди 4 години
Какво да ви откраднат, *** Корнело? Един кмет в областен град нямате! От нула не може да се краде!
88
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, тази жена е изтъкана от отровна злоба, след като е готова постоянно да се излага с изумително глупави изказвания, само и само да хвърли малко от собствените си екскременти по другите. Ами тя, ако млъкне за 10 дни ще се самовзриви от вътрешно напрежение. Ще ни остави за спомен само един кафяв миризлив кратер!
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз ще се гласува машинно ще пусна бюлетината в ситито на компютъра Никой не може да ме спре така ще спре кражбите
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да откраднеш от баш-крадците - Безценно!
85
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АНОНИМЕН 88 Е АБСОЛЮТНО ПРАВ.БКП ограби родителите ми.първо 1948г. И после яко крадене от АНДРЕШКОВЦИ партизани.
84
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никъде в Европа не се гласува с машини, само във Венецуела. Натам ли ни дърпа Вождесата?
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДо Анонимен А ще ми кажеш ли къде отидоха парите за пенсионерите и за други социални разходи до 1989 година ? Какво остави великата БКП за тези пенсионери, които сега "жали с крокодилски сълзи" ? Къде отидоха парите на нашите родители, бе, сгрешени социалисти ? Когато накрая (1989 г. ) ви бутнахме, бяхте оставили тази нещастна държава като добре изтупан чувал, с милиони долари дългове. !
82
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да си завираш зурлата Курнелке където не ти е работа връщай парите от субсидиите ,откраднахте отново ,нямало ги парите ,щом ги няма всичката ви крадлива пасмен в Скравена и Белене на обществено полезен труд .Труд какъвто никои от вас не знае какво значи.