Оперират Караянчева, ще се възстановява месец

Състоянието й е стабилно, увери проф. Любомир Спасов
15 сеп 2019 20:05, Красимир Ангелов
198
Оперират Караянчева, ще се възстановява месец
Снимка: БТА

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще бъде оперирана заради получената при катастрофата тази сутрин фрактурата на ляво рамо, съобщи пред журналисти директорът на болница "Лозенец" проф. Любомир Спасов.

Още по темата
Тази сутрин председателят на парламента получи наранявания при инцидент на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, при който автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач.

"Току-що приключихме изследванията, които трябваше да направим. В момента я качваме към операционната. Има фрактура в областта на ляво рамо и това трябва да бъде фиксирано", съобщи директорът на болница "Лозенец".

Той бе категоричен, че няма нужда от други интервенции, а състоянието на Караянчева е стабилно.

Предполагам, че в рамките на един месец тя ще бъде абсолютно възстановена и трудоспособна, каза още проф. Спасов.

Попитан дали състоянието й е налагало транспорт с хеликоптер от Шумен до София, директорът на болница "Лозенец" коментира, че никой не може да се ориентира какво е било състоянието й след катастрофата и дали има вътрешен кръвоизлив или не. "Тук направихме скенер на главата, на шийните прешлени. Аз я видях тук, тя беше с много силна болка по време на транспорта", добави той, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Разбира се, че Правешките про стаци бяха още по-безпардонни, не че тия не са същите!Просто от КУМОВА СРАМА, и впредвид членстово на България в ЕС и НАТО все още не са сваялили ОВЧИТЕ КОЖИ от вълчите си, озъбени, мутренски лица!
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поливачките в болницата под охрана ли са? Че ако гш хокни някой и свърши с Караянчева
80
0
 
44
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Никога България не е била управлявана от по-безпардонни прoстaци. Факт !
79
0
 
25
 
! Отговори
Nona преди 4 години
Е сега вече ще заспя спокойно!Утре щом се сА будя,първа " новина" да е състоянието и и как е ПРЕкарала нощта,много ми е важно!
78
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До The Ghost По времето на Тато беше същото!
77
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре може такъв Мерцедес с лампи да затрие вас и семейството ви, след това други коли от кортежа за минути отцепват движението и не позволяват никакви снимки, и в новините да излезе как сте се блъснали в дърво...
76
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам Караянчева да отговори на въпроса била ли е с колан. Очаквам шофьора на автомобила на НСО да отговари на същия въпрос - била ли е Караянчева с колан. След това да се направи експертиза на колана, която лесно може да установи, дали той е бил поставен в момента на удара. Но разбира се предвид държавата в която живеем, това е в сферата на фантастиката
75
2
 
29
 
! Отговори
kouegaa преди 4 години
Дайте я на д-р Лазов в ПазарджикЩе и сложи стендЩе вземе парите от касатаТой ще я оправи
74
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А извинявайте, с колко км в ас са карали караянчевите шофьори, или за правоимащите Законите не важат?Сещам се за един шведски министър, как го одрусаха с няколко хиляди евро глоба за някакво минимално нарушение...А у нас, дрогаре?
73
10
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
А моля ,моля тия дето се кахърят за свободата на словото да не пишат в нета .....:):):)Като четохме една неделя зя трътката на Ламбо ,тогава не ревахте .Сега се упражняват *** на остроумие!
72
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от НСО все катастрофи предизвикват. Да не са им подарили книжките без да са положили изпитите? Явно да, защото всички гербаджии са с фалшиви дипломи.
71
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приятелю, тя може само да вика па-па-па след вожда си докато той и подхвърля трохички. Видя се, че не може да говори нищо смислено освен езика на етноса, от който произхожда.
70
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Автомобила на НСО бил ударен или автомобила на НСО е ударил?
69
0
 
32
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
За богоизбраните - всичко, а простолюдието - да го дyxa.
68
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поцинкованата кофа се почупила нещо, изглежда. Дано спре да дрънчи поне за месец, че безумията им са много ...
67
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пострадалият от челната катастрофа в която е ранена и председателката на парламента Цвета Караянчева, обяснил на МВР, че колата на НСО буквално го е връхлетяла с 200 км в час излизайки от завой идвайки срещу него в платното му. Само бързата ми реакция и това че нямаше мантинела от страни не предизвика още по-голяма трагедия. Тези са луди, ние водим деца те с по една лампичка отпред и си позволяват всичко по пътищата.
66
3
 
12
 
! Отговори
плефнелиеф преди 4 години
Вертолета руски ли е?Че подозирам нещо
65
1
 
28
 
! Отговори
Караянчева преди 4 години
Благодаря на генерал Борисов, че ми прати за сметка на данъкоплатците правителствения Кугър! Плащайте ми горивото сега мър шиии хахахах
64
1
 
9
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Нощес сънувах yища! Дали е на добре?
63
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Уф. .....хеликоптера не се ли е развалил? Уф. Уф уф