Борисов: Злобата на Радев вече прелива!

Премиерът посети 30-годишнината на СДС
Обновена: 11 дек 2019 21:54 | 11 дек 2019 19:52,
273

Румен Радев не се държи като държавен глава. Президентът трябва да е обединител на нацията. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, съобщава "24 часа".
Още по темата

"Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза? За 40 минути не е казал нито една добра дума за държавата. Вече злобата и омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. И то опозиционен лидер с най- много власт в държавата. Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол, защото човек, който започва да говори от името на народа - такъв няма... Левски не си го е позволявал. От името на кой? Кой ти даде право?, попита Борисов по повод интервю на президента за една от телевизиите по-рано днес. Подчерта, че по последните изследвания 50% не харесват Радев.

Двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, защото когато тръгна за НАТО ми се обади:”да отида аз?”. Казах му “добре, отиди”. Ние сме системни. 2008 г. беше

златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза. След това дойде управлението на Орешарски - национална катастрофа. Срив на банки, фалираха банки. Сега изтеглихме държавата на нива, които в златните години е била. Всички казват - повишават се инвестиции, износът в последното тримесечие. Той сега си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 г., че този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Събира инвеститори и вика “колко е готино в България”. Те му се смеят във Фейсбук, заяви премиерът.

Тази злоба просто не разбирам защо. Днес Борис Велчев го поканих да говорим за конституцията, да съобразим какво може и не може. И с Филип Димитров като зам.-шеф на Венецианската комисия да го направим така че да се приема от Европа, да се приеме от народа, юридическите среди. Какво лошо сме направили?, попита още Борисов. Припомни, че се вдига и кредитният рейтинг, оправена е КТБ, платени са руските реактори.

Всеки път си мисля, че когато се разбрахме за НАТО да води и той делегацията, да седне до Тръмп малко да се покаже, че сме решили нещата. Е тази омраза и тази злоба, какво му направихме?, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
48
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Който е умен живее добре в България , който е глупав плюе правителството и премиера . Това е тенденция в целия свят , нали несретника трябва по някакъв начин да оправдае своето бездарие . На крива ракета космоса и пречи.
137
10
 
30
 
! Отговори
Злоба преди 4 години
Боко мисли за себе си всичките са били прости.Егати Изказването не мисли за народа .
136
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не изглежда добре дядо тиква.
135
6
 
44
 
! Отговори
Гьобелс преди 4 години
Паника
134
8
 
53
 
! Отговори
V преди 4 години
Тиквата избухва щото рейтинга му падна под тоя на Радев и Слави .Сега е трети ;) Вижте тази физиономия като казва ,,ДВУЛИЧЕН,, Самото изражение на селски тарикат лъжец. И като ,,НИЕ,, (говори за себе си е трето лице като диктаторите) го пратихме да се снима с Тръмп. ЩО ЗА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ИМА ТИКВАТА ??? За една снимка с Тръмп да продадеш родината . Баси мазния ***
133
6
 
34
 
! Отговори
Глупаво преди 4 години
Левски не се борил за народа Борисов не го е еня за народа Радев му пусна голяма светкавица Боко ритал мач егати олигарса.
132
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простотията не се лекува! Бай Банкьо надмина Алековият герой! А Цвецанка беше смешна.
131
10
 
51
 
! Отговори
Радев добро интервю! преди 4 години
г-н Бойко Борисов , ако изгледа цялото интервю.... може би не би трябвало да му е до футбол !!!Защото КРИТКИТЕ на президента Румен Радев са доста основателни !PS: Препоръчвам на читателите да Гледат интервюто на г-н Радев с Цветанка Ризова.
130
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов знае ли кой е Иван Вазов?
129
11
 
60
 
! Отговори
Срам ме е от Боко Б. преди 4 години
Злобата на Бойко Борисов вече преливакъм тотална безмислица и алчност!
128
8
 
43
 
! Отговори
V преди 4 години
Тиквата как не се е сетил Орешарски да го съди .Много лесно може да се докаже че кредитите от КТБ са взети по времето на Тиквата .А и това не е във властта на премиера ,а на шефа на БНБ . Могат да му вземат много пари на простата тиква за клеветите.Той този дори не осъзнава какво може да лъже и за кво могат да го осъдят
127
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов знае ли кой е Иван Вазов?
126
53
 
14
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
На следващите президентски избори ГЕРБ ще премаже нищожните партийки на Радев и на Нинова, взети заедно!
125
11
 
51
 
! Отговори
Винету-превод преди 4 години
Простащината на Б. Борисов не може да бъде скрита.
124
3
 
35
 
! Отговори
Богоравний преди 4 години
Алооооо, Ваньоооо..........
123
11
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Много е грозна цялата тази комуникация между президент и министър председател. С отношенията помежду си не работят за България и се излагат и двамата като кифладжии. Лошо е в България когато президент и министър-председател са от различни партии . Същото се отнася за кметовете на градовете, когато не са от управляващата партия, без значение коя е тя.
122
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро идва нова световна криза и това ще съвпадне с края на мандата на шлaнгaджията премиер. Подозирам, че ще се изниже като некоректен наемател, оставяки един куп неплатени сметки след себе си и тотален погром в имота. И после пак тези след него ще са му виновни.
121
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойче ти си в тежък нокдаун бе майна срещу факти ти използваш епитети
120
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях...Не знам как да го нарека тоя бойко,футбулист,шахматист,художник,кмет,охранител,политик-ха ха...
119
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да даде господ на всекиму според заслугите