Борисов: Злобата на Радев вече прелива!

Премиерът посети 30-годишнината на СДС
Обновена: 11 дек 2019 21:54 | 11 дек 2019 19:52,
273

Румен Радев не се държи като държавен глава. Президентът трябва да е обединител на нацията. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, съобщава "24 часа".
Още по темата

"Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза? За 40 минути не е казал нито една добра дума за държавата. Вече злобата и омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. И то опозиционен лидер с най- много власт в държавата. Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол, защото човек, който започва да говори от името на народа - такъв няма... Левски не си го е позволявал. От името на кой? Кой ти даде право?, попита Борисов по повод интервю на президента за една от телевизиите по-рано днес. Подчерта, че по последните изследвания 50% не харесват Радев.

Двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, защото когато тръгна за НАТО ми се обади:”да отида аз?”. Казах му “добре, отиди”. Ние сме системни. 2008 г. беше

златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза. След това дойде управлението на Орешарски - национална катастрофа. Срив на банки, фалираха банки. Сега изтеглихме държавата на нива, които в златните години е била. Всички казват - повишават се инвестиции, износът в последното тримесечие. Той сега си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 г., че този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Събира инвеститори и вика “колко е готино в България”. Те му се смеят във Фейсбук, заяви премиерът.

Тази злоба просто не разбирам защо. Днес Борис Велчев го поканих да говорим за конституцията, да съобразим какво може и не може. И с Филип Димитров като зам.-шеф на Венецианската комисия да го направим така че да се приема от Европа, да се приеме от народа, юридическите среди. Какво лошо сме направили?, попита още Борисов. Припомни, че се вдига и кредитният рейтинг, оправена е КТБ, платени са руските реактори.

Всеки път си мисля, че когато се разбрахме за НАТО да води и той делегацията, да седне до Тръмп малко да се покаже, че сме решили нещата. Е тази омраза и тази злоба, какво му направихме?, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТИКВИ АЗ НЕ СЪМ ИЗБИРАЛ
177
2
 
8
 
! Отговори
РИТАНЕ ПО КОКАЛЧЕТА преди 4 години
ПО РАНО СЕ РИТАХА ПОД МАСАТА - СА И ПРЕД НАСКАКТО ОБИКНОВЕНО СТАВА: СКРИТОТО РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ПОЯВЯВА
176
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГОСПОДИН РАДЕВ КОГАТО ХОДИ ПО СВЕТА КАК СЕ ПРЕДСТАВЯ- КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БЛАТО ИЛИ...КАТО КАКВО- Я ДА ВИДИМ ГУСИНЕ 1.1995Г/2.1997Г БСП НА ВЛАСТ 14 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 1 ДЛ 3000ЛВ, А МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2300%- СПРАВКА НСИ- РАДЕФ КАК ДА НАРЕЧЕМ БГ ТОГАВА И ЕДВА СЕ ИЗМЪКВАМЕ ОТ ПРОРУСКОТО БЛАТО, ЕДВА ИЗЛИЗАМЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 8Г.ДО КАТО СТИГАМЕ ДО ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА ЕВРОСТАТ. ГУСИНЕ ВИЕ СТЕ ПОЗОР, АКО МОЯТА РОДИНА НАРЕЧЕНА ОТ ВАС БЛАТО ПРОДЪЛЖИ ДА ВИ ТРАЕ, ИСКАМЕ ДА ОБЕДИНЯВАТЕ, А НЕ ДА ПРИНИЗЯ
175
10
 
49
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Гледал бил 1 мин. от 40 минутно интервю, но иначе си позволява да коментира същото и нападки по президента, който има поне 2 пъти по-висок рейтинг от неговия на лична основа! Абе същата работа, като с книгата Винету - прочел корицата, а след това му я разказали и вече цялата "прочетена" от боце.... Цял живот така действа - по преразказ от някой! И на коремни, на тепих и избори ще те бие Радев, боце... Където те хване!
174
7
 
29
 
! Отговори
Фюрерът преди 4 години
Аз от това негово изказване не разбрах абсолютно нищо. Може би на мен да ми куца българакият или пък на него му трябяа екип от редактори на речта на живо.
173
40
 
18
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Не че ме интересува особено...но факт е, че Борисов е ЕДИНСТВЕНИЯ ТРИКРАТЕН ПРЕМИЕР от 89 насам.Факт е, че народа не желае повече на власт ятаци, шумкари, текезесари, и пишман приватизатори.Зеленочорапов Фуражков е от тях.И кохортата от бесепарски *** - пак е на барикадите.По-добре мутра премиер - отколкото *** президент!
172
7
 
28
 
! Отговори
Ролята преди 4 години
На обществото е да не допуска психопати на управленски постове особено Премиер.Е, ние го допуснахме и затова си теглим.
171
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тук около 80% не одобряват това исказване на Борсов.Факт е , че България е най бедната и най корумпираната страна в ЕС - по западни публикации въпреки, че десет години ГЕРБ и Борисов са на власт. Нереформирани държавни системи които се използват само като електорат при избори.Безнаказана олигархия граничеща с феодализъм.
170
8
 
34
 
! Отговори
Психо преди 4 години
Не му е лесно на Бидона. Когнитивен дисонанс, шизофрения, параноя и нарцисизъм, съчетани в едно в кухата му кратуна не вещаят нищо добро е само за нас, а и за него самия!
169
13
 
17
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Оставете президента на мира. Той сега готви Новогодишното обръщение към нацията.Там ще пада голямото плюене.
168
8
 
44
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Такова самовлюбено същество като Борисов,може да се смята за клиничен случай и Юнг,и Фройд биха се гордели с него,ако го имаха за пациент.Та той по чувството си за величие и непогрешимост се доближава до древноримските императори Мао,е вярно когато отиде на "килимчето" се спихва като спукан балон.Иначе анализите,които прави,по своята дълбочина и прогнози, са на ниво селска кръчма,след третата ракия.Набора от 30-40 думи,които жонглира
167
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахахаха, Борисов пак пресоли манджата. :))) Ужас... То затова няма да се оправи скоро тази държава.
166
4
 
23
 
! Отговори
защо преди 4 години
"тики така", затова редактират Иван Вазов и колко години се стремят да махнат Алеко Константинов и Вапцаров!? Последните, както виждаме не подлежат на ред,акция. Живота продължава да е "озъбени свирепо куче "
165
8
 
30
 
! Отговори
Бай Мангау преди 4 години
Ало, Тикво. Ти се хвалиш с партийната си книжка от БКП. Ако си траеш, ще минеш за по-умен отколкото си. Пак не се ориентираш във времето и пространството.
164
11
 
57
 
! Отговори
ДжендърА преди 4 години
Бацеее,баце тебе ти е широко около тлъстия врат,ама я питай народа!За 3,5 милиарда не само американци,ами и марсиянци ще ти викат ,,Конгрешалейшан"! Какъв напредък има България,че президента да ти ръкопляска?! На първо място сме по смъртност,по бедност,по мръсотия в София,по корупция,по ромска битова престъпност,по лошо образование,по некачественно здравеопазване,да продължавам ли още! Какво лошо е казал президента,говори само истини! Баце,сваляй розовите очила и мисли за народа,а не за девелия
163
37
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Waffen SSВафлен, още ли не си се преместил в тоталитарния комунистически рай? Лесно е. Качваш се на покрива, затваряш очи и скачаш. След миг си при бай Тошо. Кеф ти Лади, Москвичи, опашки .....
162
7
 
70
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Винаги когато Борисов говори и прави разни политико-икономически анализи на битово ниво,се сещам за една народна поговорка "Не ме гледай какви ги върша,а ме слушай какви ти ги приказвам." Вървя по разбитите и мръсни тротоари,срещам хора със сиви и угрижени лица,а по не по-малко разбити улици преминават лъскави лимузини,в които пътниците гледат с отвращение и досада тези сиви хорица.Когато спрат помощите от ЕС ние даже и минимален растеж не можем да имитираме.
161
8
 
51
 
! Отговори
== преди 4 години
Жена не сменяй канала, Бойко бащицата говори, чакай да ми каже че сме добре, нещо пак бях се отчаял.
160
6
 
40
 
! Отговори
Дивергент преди 4 години
Гледал първата минута, говори десет. Ако глаше цялото интервю, колко ли щеше да говори?
159
9
 
57
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
Страхливец.Когато Радев е вдигал самолети във въздуха.той си е вдигал потните *** в някой физкултурен салон