Борисов: Злобата на Радев вече прелива!

Премиерът посети 30-годишнината на СДС
Обновена: 11 дек 2019 21:54 | 11 дек 2019 19:52,
273

Румен Радев не се държи като държавен глава. Президентът трябва да е обединител на нацията. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, съобщава "24 часа".
Още по темата

"Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза? За 40 минути не е казал нито една добра дума за държавата. Вече злобата и омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. И то опозиционен лидер с най- много власт в държавата. Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол, защото човек, който започва да говори от името на народа - такъв няма... Левски не си го е позволявал. От името на кой? Кой ти даде право?, попита Борисов по повод интервю на президента за една от телевизиите по-рано днес. Подчерта, че по последните изследвания 50% не харесват Радев.

Двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, защото когато тръгна за НАТО ми се обади:”да отида аз?”. Казах му “добре, отиди”. Ние сме системни. 2008 г. беше

златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза. След това дойде управлението на Орешарски - национална катастрофа. Срив на банки, фалираха банки. Сега изтеглихме държавата на нива, които в златните години е била. Всички казват - повишават се инвестиции, износът в последното тримесечие. Той сега си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 г., че този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Събира инвеститори и вика “колко е готино в България”. Те му се смеят във Фейсбук, заяви премиерът.

Тази злоба просто не разбирам защо. Днес Борис Велчев го поканих да говорим за конституцията, да съобразим какво може и не може. И с Филип Димитров като зам.-шеф на Венецианската комисия да го направим така че да се приема от Европа, да се приеме от народа, юридическите среди. Какво лошо сме направили?, попита още Борисов. Припомни, че се вдига и кредитният рейтинг, оправена е КТБ, платени са руските реактори.

Всеки път си мисля, че когато се разбрахме за НАТО да води и той делегацията, да седне до Тръмп малко да се покаже, че сме решили нещата. Е тази омраза и тази злоба, какво му направихме?, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
18
 
! Отговори
народа страда преди 4 години
Атовете се бият - а магаретата страдат!
157
6
 
35
 
! Отговори
тики-така преди 4 години
Завод. Над него облаци от дим.Народът ***,животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче. И трябва да се бориш неуморно,и трябва да си страшно упорит,за да изтръгнеш от зъбитена туй настръхнало, вбесено псепарченце хлеб.
156
6
 
6
 
! Отговори
тройкаджи са ПАРците преди 4 години
Всеки път си мисля, че когато се разбрахме за НАТО да води и той делегацията, да седне до Тръмп малко да се покаже, че сме решили нещата. Е тази омраза и тази злоба, какво му направихме?, каза още Борисов.какво му направихме?, каза още Борисов.
155
3
 
23
 
! Отговори
форвърд цурюк преди 4 години
ясно, прочел първата страница на Винетуетко, слушал минутка и можел да брои от едно до три и обратно от три до едно на третинки и кът Ицата УсмисатаАйн цу Цвайн цу Драйни на оборот нйарД уц нйавЦ уц нйАДаже спазва гуемните букветки
154
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Научи се от тебе, затова прелива.
153
17
 
8
 
! Отговори
До коментар 189 преди 4 години
Много точно казано! Евала!
152
10
 
56
 
! Отговори
До Анонимен 181 преди 4 години
Бойко - мъж? Да бе, един петел сред толкова кокошки!Ще се пукне от злоба, защото казаното от г-н Президента беше като откос от 30-мм оръдие на МиГ-29 - точен и унищожителен!Генерал Радев има две военни академии, минал е по стълбата на военната служба от младши офицер до генерал. Знае английски и руски отлично, говори стегнато, логично, умно!Какъв генерал е Борисов? Говори често непремерено, просташки! "Аз! Аз! Аз!". Той дал парите! Чий? Моите и вашите, обикновено без да сме го упълномощили!
151
6
 
46
 
! Отговори
Клиниката преди 4 години
Боката тотално превъртя! Няма да издържи на напрежението до следващите избори! Не те искаме, бе ***!
150
2
 
19
 
! Отговори
. преди 4 години
Хайде поредните на амбразурата. Как може да се сравнява мрънкаща бабичка със склонност да вдига високо кръвно с човек с правилен изказ и рационално мислене. И да изпреваря всички ментално увредени по темите за Герб и Бкп - реално увластените са старите партйни отличници. Мислете с главите си и вдигнете "хоризонта" над свръзката между двата крака.
149
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаме си президент мърморко!
148
45
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дежурния злобар на нацията! Що вярно не каза поне една хубава дума! Яд го е,не го канят по света! Другите президенти ги канят да изнасят лекции по света за яки пари,а нашия на народна заплата! Злобар!
147
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно и ясно! Войната на Радев срещу ГЕРБ!
146
47
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Бойко,истината преди всичко!
145
43
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можете да правите ласки на Радев,но Бойко е мъж и половина!
144
5
 
36
 
! Отговори
. преди 4 години
Изгледайте няколко от последните интервюта на премиера, задължително и репортажа с интересното му поведение на срещата с Тръмп и няколко на президента. Разликата за жалост е чудовищна. Вървим стремглаво надолу ако не се вземат спешни мерки от гражданското общество. Ще спомена няколко факта за размисъл. Кой ограби КТБ? - не е Орешарски и Цветанов. Кой знае в детайли за корупцията по високите етажи и кой ще става шеф на Компи, най-вероятно да продължи действието на чадъра. Кой реално управлява?т.н
143
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Русия няма договори и проекти, моето момиче, това всеки го знае. Иначе много народ биха се изнесли. Русия е прекрасна и богата страна с чудесни хора, хич не се заблуждавай--------Направи проект, бе!Някой забранил ли ти е?
142
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя тип е психично болен!
141
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Смях...Не знам как да го нарека тоя бойко,футбулист,шахматист,художник,кмет,охранител,политик-ха ха..."-- Може ли да допълня: успешен бизнесмен, пожарникар, генерал, доцент, премиер -- но щом си отвори устатаи почне да ръси невъобразимите си глюпости,както казват руснаците, уши вянут!
140
2
 
5
 
! Отговори
А не така преди 4 години
Който краде е богат олигарх умни са всички които не крадат.
139
5
 
38
 
! Отговори
Цитат от Бойко преди 4 години
...Боко Аз съм *** и Вие сте прости и се разбираме.Вие сте бедни,това е положението.