Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали

Бил изпаднал в управленско безсилие и заради него атакувал президента
Обновена: 17 фев 2020 15:32 | 17 фев 2020 13:30, Камелия Цветанова
838
Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев за пореден път остро нападна премиера Бойко Борисов като го обвини в безсилие и опит за прехвърляне на вината за изтеклите СРС-та от негов разговор с командира на ВВС ген. Цанко Стойков.

Още по темата

"Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги, ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели - указва на прокуратурата кого да "размаже”. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”, коментира Радев.

Според него скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупция, растящото недоволство ежедневно разголвали управленското безсилие на Борисов.

"Но драмата му е, че осъзнава факта, че този път номерът за пречистване чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова аз напълно разбирам и неговата растяща нервност", коментира още държавният глава.

Преди две седмици Бойко Борисов заяви, че още през декември е свалил доверието си от президента.

"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции", каза още Борисов. 

"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен. Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


838
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
645
1
 
6
 
! Отговори
6-то Главно преди 4 години
До Анонимен (656-652)Явно не Ви стига и по цяло каре да си изливате Страха и злобата.Значи нещата ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ!
644
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките проблеми на генерала идват от глупостта му. Как се е оставил тази жена със съмнителен морал да го яхне така яко.
643
3
 
11
 
! Отговори
Простак преди 4 години
Много Вие нервно президентчето!
642
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И най-умният е малко ***", "Това, което човек сам си направи и най-големият му враг не може да му направи" и др. подобни мъдри мисли. Това мога да кажа за Радев и неговият избор за втора съпруга. Истина е, че много мъже толерират любовниците си, нарушавайки морални норми, но не се женят за тях и не стават президенти!
641
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам избиратели на Радев - пръста няма да си мръднат за него!
640
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опорките на гепИ не вървят, рейтингът на Президента Радев св вдига още, браво Радев смело срещу м..утрите на борисов
639
11
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Много добре го казвате да се махне президенто,ама как да стане като Руснаците го туриха на тоя пост а народеца глеееееед0а и си трае.
638
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако цачева беше станала президент, щеше да се държи много по мъжки от радев!
637
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-вайно е, че Радев е нарушил закона, а не дали И от кого е бил подслушвал. Той няма право да чете Морал, защото се е занимавал с шуробадянаштина.
636
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Б. Борисов е турчин... Ислямистите НЕ ядат свинско месо и затуй оня ЗАБРАНИЛ да се гледат животни по селата.
635
21
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
Трябва да гръмнат Банкя- лията Б.Б, и да стане Революция, за да се оправи България... *** Б орисов е турски Шпионин.
634
14
 
7
 
! Отговори
2 преди 4 години
В същото време Б.Б пуска БОГАТИ араби и кит.айци да вземат БИЗНЕСА на БЪлгарските фирми. И българите ФАЛИРАТ. После тия Богати араби и китайци почват да домъкват още бедни араби и кит.айци в България, в фирмите си.. Така и Българските Бизнесмени и работниците остават без пари и работа и муират от глад... Отделно Б.Б убива хората в БЪлгария с турско- не.гъ.рските фирми- ЕМтел, Вииваком и разболява всички с Рак и Левкемия.
633
12
 
2
 
! Отговори
3 преди 4 години
И праща разни ци.га.нски турци- Митьовци, Мечки да Изнервят цяла България, да крадат, да продават наркотици, да правят жените на ***, а мъжете на - просяци... Като убият *** Борисов, с Революция ще се оправи всичко в БЪлгария. Във всяко село трябва да има прасета, и едни кол с набучен на него Ислямсит, като плашило (както Дракула е набучвал араби и н.е.г.ри на колове ) за да бягат Ислямистите НАДАЛЕЧЕ от България.
632
12
 
16
 
! Отговори
ББ преди 4 години
става ...но е добре да попитате и над 2 милиона мой братя гласували за Президента мажоритарно...да не ви срещнат някъде...
631
18
 
18
 
! Отговори
гневно преди 4 години
Айде сега, пак оправдания. Радев да не би да се опитва да се намесва в изпълнителната власт? Първо се намесва в законодателната като даде една седмица на депутатите. След това се оказа че Гешев от съдебната властне си знае мястото, сега ще прави служебно правителство? До кога така? Не е ли най-добре да свалим най-корумпирания президент в историята на България и да се свърши целия този панаир?
630
14
 
16
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Българийо! За тебе те умряха!Докога ще го търпим тоя!Защото не е сършил нищо за тригодини освен да плете интриги!Чалгаджийките са къде по-достойни от жена му.Баща му и той един . . .
629
12
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
то и робуването в Испания е несправедливо...но е законно ако законите са писани от гробари за троловете им...Бог да пази България
628
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мрънка като кадъна, законен ли е записа. Не бисипи-то го направи. А законно ли е да даваш апартамент на любовницата си.
627
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво мъжество и Радев, не смее да каже че е дал апартамент на любовницата си.
626
0
 
18
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Свалете знамената! Минава Генерал Вазов! Победителят при Дойран!...Това е Историята на Народа ми...Народа ми няма загубено знаме в битка...Знамето е символ на мъжеството...на честта и обичта на защитаващите го към Родината ни