ГЕРБ блокира заседанието на НС, няма да има отчет на Борисов

Какво повече щели да научат от това, което се говори всеки ден?
Обновена: 21 апр 2020 14:20 | 21 апр 2020 13:07, Камелия Цветанова
196

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентарната група на ГЕРБ няма да участва в извънредното заседание от НС, свикано от председателя му Цвета Караянчева от ГЕРБ по настояване на БСП.

Това съобщи Менда Стоянова от управляващата партия.

Още по темата

С решението си на практика ГЕРБ блокира днешното заседание, защото без депутатите от най-голямата партия няма  кворум.

Според Стоянова причината да бъде свикано днешното заседание, на което премиерът Бойко Борисов трябваше да даде отчет какви мерки се предприемат по време на извънредното положение заради конронавируса, цели единствено БСП да си прави пиар.

„В НС се събират депутатите от 264 общини. За всяко заседание на парламента работят над 200 представители на администрацията на НС и не е добре ние да направим огнище на заразата в НС, което след това да се разнесе в цялата държава“, коментира тя.

Освен това по време на извънредното положение законотворците трябвало да се събират само за решения, които се отнасят до важни решения, отнасящи се до здравето и живота на хората.

„Днешното заседание няма такова значение, за да се събираме. Разбира се няма как от БСП и най-вече тяхната лидерка, да си правят медийните си изяви от трибуната на НС, но пък са поканени в медиите“, скочи Стоянова.

Тя се закани, че ГЕРБ няма служат на пиара на левицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунизма се завръща! Спете спокойно, деца !
133
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последното изречение: "Тя се закани, че ГЕРБ няма служат на пиара на левицата."-Тия от управляващата партия май забравиха че задачата им е да служат на народа, а не да се оправдават, с каквото им доиде на ум
132
1
 
42
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Иначе може да се събират през нощите и да вземат най-важните решения в 12ч в полунощ, ама сега не може.
131
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 138казионна е думата да,така вече съм съгласен
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 130Изобщо не ги бъркам, ти си този, който ги бърка или си прекалено млад или си прекалено стар и ти е отслабнала паметта, та не помниш!Навремето всеки, който беше от така наречените "безпартийни", беше длъжен да се запише в ОФ. ОФ с други думи беше безгласна буква, просто те карат да си плащаш членския внос. Още пазя документи на майка ми и баща ми.А в Народното Събрание бяха две партии, като една от тях беше т.нар. БЗНС (казионна).Казионна, защото няма нищо общо с истинската.
129
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 135 МдаааДа де прав си Бойко е от болшевиките и е член на БКП доколкото знам и точно така е станало,само се е писал,че е десен.Фактите няма как да се скрият и истината боли нали?
128
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойкооо,как е времето в Барселона?
127
10
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
ако отстъпят и една крачка, ще дойдат болшевиките и ще изкормят мъжете и ще изнасилят женитеДоколкото знам, точно така е станало! Значи не ги е плашил, а им е казвал истината... Като сега!
126
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно му писна на Батман да се обяснява и ще иде до Барселона да види как е времето там...
125
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези депутатите и министри са се взели май за някакви господари. Не гугутки мамини вие сте държавни служители. НИЩО ПОВЕЧЕ. Май още ви държи от комунизма където бяхте по-равни от всички останали а? Ама с такъв *** народ как да е друго яче.
124
2
 
33
 
! Отговори
ууу преди 4 години
Не го стряскайте Боко, че пак ще ходи на посещение при шефката си.
123
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 120Бъркаш БЗНС с ОФ
122
12
 
15
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
-Отговаряй Бойко, и аз искам да намажа малко от мазнинката! Кога?
121
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 52 години съм, през живота си се нагледах на всякакви глупости на управляващите в България, но това което виждам последния един месец, и особенно последната седмица наистина вече ми идва в повече. Бай Тошо навремето не ни разрешаваше да излизаме от страната, неговия възпитаник бай Боце, реши че това не е достатъчно, забрани ни да излизаме от градовете и домовете си ! работя на смени извън София и вчера се прибирах от нощна смяна,аз и стотици хора с деца бяхме държани по 10-12 часа като овце
120
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 116Ми той и Йозеф Гьобелс е давал брифинги всеки ден по радиото обаче.В качеството си на райхсминистър на пропагандата е разяснявал на германския народ за "победоносното настъпление на Източния Фронт". А също така е плашел германците, че ако отстъпят и една крачка, ще дойдат болшевиките и ще изкормят мъжете и ще изнасилят жените. Така сега един наш генерал ни плаши с камиони, пълни с чували с трупове...
119
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За малко да цопнат,ама Винету се усети,че БСП му готвят капан и пусна жената фъш фъш прическа да го отдума...
118
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато бях на работа ,всеки ден се отчитах на шефа си ,това беше мое задължение !Така е правилно, самият аз бях по спокоен!
117
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арогантно и демонстративно поведение сме запомнили и тогава , когато водачът им беше баш началника . Изнизваха се в *** нишка , когато не им беше угодно да гласуват и да взимат решение когато не им беше угодно .Днес просто напомнят какво правеха преди , не е страхът от заразата , а от въпроси на които ще се наложи да отговарят .
116
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво им е да работят на дупетатите, нали си дариха заплатите. Ще работят лекари, полицаи и шофьори. Дупетатите може да се заразят от вируса. Такива като Менда, гърневски, Тома, Валери Симеонов, Данчо Цонев трябва да им се намери друга работа по вкуса на това, което обичат да правят. Тези"хора" не осъзнават колко много народна любов ще получат след извънредното положение, под балконите
115
8
 
33
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Страхливец. Ами как да отговори на неудобни въпроси. Друго е да отговаряш на удобни ***.