Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала

Борисов отказа да коментира протеста на ексомбудсмана
269
Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира протеста на бившето червено острие и ексомбудсман Мая Манолова и заявката й да се яви на парламентарните избори.

"Тя за какво ли не се е кандидатирала", лаконично каза той.

Още по темата


Премиерът инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Мало Конаре.

От там той заедно с финансовия министър Владислав Горанов, се отправят към Велинград, където ще посети местните училища.

Борисов не пропусна да поздрави всички учители, просветители и българи по случаи Деня на славянската писменост и култура и увери, че намаленото ДДС за книгите влиза в сила, след като мине на второ четене в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четеш изказванията му и направо ти идва да се гръмнеш!
90
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВ БСП са събрани доста интелигентни хора,специалисти,те се отличават и стоят на доста по-високо ниво от герберите.Не можем да допуснем да ги смажат и унищожат герберите,това няма да е добре за България, защото няма да остане никаква реална опозиция, те ще са надеждата за промяна.
89
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоПросо ли си, овес ли си не те знам. Ама май нищо не излезе от Аферата Костинборд с главно действащо лице Мая и Бареков. В деня за размисъл! 93 работещи камери в печатницата. Нито един бус с двойн одъно! Двата кочана на пресконференицията под 33бр. Демек брак. Бюлетини за чужбина едно денонощие преди изборите си стоят там! Самия П.Кънев депутат от БСП, печатал в своята Демакс бюлетини за предишните избори каза, че винаги се печатат повече бюлетини за резерв. Та, продължавайте!
88
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ще останат единствено десни партии в България"Интересно явление по нашите географски ширини, че левите партии са с доста десен уклон, а десните - са доста наляво. Да не кажем, че всичките са там да крадат и да стоят в център-популизъм...
87
4
 
3
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
Не разбрахте ли,че всички са политически прос*итутки. А всички ние сме просто техни клиенти. Жалка държава, *** народ и луди управници..... И Господ се отврати от нас. Тъжно.....
86
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не искате да гласувате за ГЕРБ,гласувайте за БСП, БСП има голяма нужда от подкрепа,защото ако продължат да ги смазват ,ще останат единствено десни партии в България,всички останали са десни партии и страната ще попадне в капана на десните,от който никога няма да можете да се измъкнете,дори и да искате,не вярвайте на нови проекти,те разпиляват гласове или са в комбинация с някой и някоя партия!Ако не ви харесва ГЕРБ,просто гласувайте за БСП,те са единствената истинска опозиция!
85
16
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До просо, не само гое,помним как го "избраха"!Помним и Костинброд,помним и чувалите,които мъкнеше красавеца Цвъки,помним и милионите,които хвърляше (и продължава!) да си НАПАЗАРУВА ПАТЕРИЦИ,помним и ВСИЧКО!Тиквата от село Банкя е просто един ДАЛАВЕРАДЖИЯ БЕЗ никаква визия и чувство за отговорност и без следа дори от държавническо мислене и поведение...Но,има ЕДНО предимство:-ПОДОБНИТЕ на него се лепят за него като мухи на лно..ТЕ-подобните на него, го крепят!
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гласувайте за нови,че не знаете какво ще ви сервират и кой стои зад тях и с какви цели,гласувайте за традиционните партии ГЕРБ,ОП,БСП,АБВ,ДПС!
83
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 100Нищо не виждаш бе заврял си си гагата в дебелия г з на вожда и не виждаш и не чуваш....Народа толкова му е писнало то Бойко че и дявол да излезе на терена и него ще подкрепи за да се отърве от този наглец и лакомия ! Ти кого предлагаш ? Може би Дебелянчо пак ,,и той е на всяка черба миродия...
82
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 99Бойко е такава лисица и не понася някой да му прави забележки а Мая от трибуната на Н.С.много му се зъбеше и затова той реши просто да я отстрани от Н.С. надявайки се хем да и затвори голямата уста хем тя да му е благодарна за напред...но този път забрави че и тя е от неговото котило и лесно не се затваря устата на такива като тях.Уж се познават от преди от БКП ,уж Бойко я знаел но тя се оказа камъче в обувката му и ще му се наложи пак да си върти както винаги *** за да се опр
81
12
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Тиква каже:-"Манолова за какво ли не се е кандидатирала?"....Що бе,Смешен?..-ТИ ЗА КАКВО ЛИ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА?!-кандидатира се за БИЯЧ,приеха те-За сикаджия,приеха те-за КМЕТ,приеха те-за "политик",..нарочиха те за такъв и специално за теб партия ти направиха-за полицай,и та туриха за "главен секретар"-за "премиерин" ,и ето-вече 10 години СИ!..Та?...Прилика,или разлика с Манолова виждаш?
80
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97 А ти виж казармата на бездомника Владко Горанов в полите на Витоша ,огледай и сараите на Доган и на морето и в полите на Витоша щото те нали са си двойка ,не е лошо да минеш и през Барселона....
79
2
 
8
 
! Отговори
Пижо и Пендо преди 3 години
Дека се тупань лъсне - тамо се и Мая-та блъсне ?! Нейсе ! Сега че чекам да видим за какво и колко ще почне да лъже ...Ха-ха-ха !
78
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ООООХ...Горанов и всички дето ги мъкне с него както и бокоизбраните *** са за да ръкопляскат...Народа не може вече да го диша ,но тези милиони дето раздаде на сулъо и на пулъо от народната хазна сега трябва да чис тят сле днего с голямата баданарка !
77
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влатко спи в колата на бибитко ,щото е Бездомник....
76
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инспектор най големия в България минава и след него пътища няма все едно пътя е на 20 г Стара Загора Бургас на кръпки открита 2014 г инспекция си направи на мозака другарю премиер нали така се поздравяват през соца.
75
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ли?Той е е един ГОВ Н ЬО.При това смръдлив, горделив.
74
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би няма да се кандидатира за пожарникар, каратист, кмет, премиер, художник, футболяга и най-вече мутра? Знам ли.
73
15
 
14
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
КАКВО ИНСПЕКТИРАТЕ ГОСПОДИНЕ НАЛИ ИМА МИНИСТРИЗА ТАЗИ РАБОТА САМО ХАРЧИТЕ НАШИТЕ ПАРИ ОБИКАЛЯТЕ ЗА ДА ВИ ОСВИРКВАТ СЛЕД ВАС ТОВА НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ - ИНСПЕКЦИИТЕ ВИ НЕЩО НИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ И ЗАЩО МЪКНЕТЕ ГОРАНОВ С ВАС ТОЙ КАКВА РАБОТА ИМА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР А ДРУГИЯ КОЙТО Е НАЗНАЧЕН ЗА ТОВА ГО НЯМА БОЖЕЕЕЕЕ ВЕЧЕ СТАНАХТЕ НЕ СМЕШЕН А ЖАЛЪК А ЗА МИТИНГА НА МАНОЛОВА ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ВИЕ СТЕ ДОСТА ЗЛЕ ДО НЕЯ
72
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
последното ,увеличение на пенсии беше преди управлението на ГРОБ, говоря за хората които са рабтили с над 40 год. стаж, не за социалните на лuлавите.