Дончев се пошегува: 20 години учих, а е трябвало да уча Фотошоп

България може да има на разположение публичен ресурс до 2027-а от 30 млпд. евро от ЕС
Обновена: 20 юни 2020 13:01 | 20 юни 2020 13:00, Елка Василева
121
Дончев се пошегува: 20 години учих, а е трябвало да уча Фотошоп
Томислав Дончев. Снимка: архив, БГНЕС

Пътувайки насам, си мислех, че вероятно съм изразходил 20 години от живота си да уча, като от политическа теория минем през макроикономика и стигнем до регионално развитие. И като гледам актуалните политически  жанрове, си мисля, че съм направил грешка, защото е трябвало да уча фотография или как да се работи с Фотошоп. Това каза вицепремиерът Томислав Дончев на пресконференция в Стара Загора, става ясно от видео в профила на премиера Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Опитът за сериозния политически разговор за цели, приоритети мерки, инструменти да бъде сведен до истерия не е случаен. Когато имаме истерия кой какво е направил, постигнал и може, няма никакъв смисъл“, допълни той.

Той даде информация и по темата за многогодишната финансова рамка на ЕС и какъв бюджет се очаква да получи България както по нея, така и по възстановителния план на Европейската комисия.

„Има предложение до ЕК за осигуряване на допълнителен свеж ресурс за държавите-членки. Числата са впечатляващи. Ако предложението за България бъде прието близко до вида, в който е предложено, това означава 9 милиарда евро за следващите 4 години, плюс цялата многогодишна финансова рамка, която очакваме. Това означава, че България има на разположение публичен ресурс до 2027 година от почти 30 милиарда евро, от които 9 обезателно трябва да бъдат похарчени до 2024 година. По-голямата задача е как тези средства да бъдат инвестирани по най-умния и правилен начин“, обясни Дончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
8
 
! Отговори
Коко преди 3 години
О, Томи, недей да оригиналничиш! Не ти отива! Снимките не са дело на фотошоп. Сам вожда си призна, че е той на снимките, а гласа от записа е трудно да бъде сбъркан. Колкото до "народняшкия" му изказ- той ни е познат. Но чак такива цинизми по адрес на дама, шеф на нашия Парламент, не бяхме и сънували, че ще чуем.
80
0
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Най добре е да си направиш фотошоп на гумената си глава че да станеш и ти човек
79
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еееее,какви времена дойдоха.Този преди да стане герберче единствената му работа беше да съобщава по радиоточките на Габрово дали прохода Шипка е отворен или затворен.А сега от него и такива като него зависи живота на хората.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 81Много се обясняваш ***
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има къде къде по-подбри програми от схлупения ФОТОШОП. Кой бе, българитанецо смотан?!?!
76
2
 
4
 
! Отговори
и аз се шегувам преди 3 години
То па вие ако не сте милиардери и това да са само джобните на баце ,кой да е ? Майтап ще е ако е само едно шкафче ,ама не е ....а а на онези дето няма да имат пенсии защото работеха 90--те год без осигуровки и на тези дето ще получават по 250 лв пенсии не им е до смях..големи майтапчии излезнахте..
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има къде къде по-подбри програми от схлупения ФОТОШОП. Може да се добавят PNG файлове и да изградиш една цяла творба, но баш такава със светло-сенките и детайли като при реалната, без нарушени пиксели - не може. Аз правя такиви творби - натури, а това не е като тях. А откъде се появи гардероба в пълен размер, леглото, лампите, чекмеджетата и тулупа на него? От президентския дрон ли? Докато бръмчи дрона, вождът кърти като препариран. Били независими прокурорите, а? Да, ама дру път. Шенген ли?
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно се е пошегувал, нито е учил, нито нещо е научил... най-лошото е, че му и личи. Тва е лицето на партия гроб, интелектуален инвалид но с мега самочувствие и претенции.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ФОТОШОП НЕ МОЖЕШ ДА СЪЗДАДЕШ НЕЩО КОЕТО ГО НЯМА И ДА ГО ЗАПИШЕШ. ФОТОШОП ОБРАБОТВА САМО НЕЩО ЗАСНЕТО НА СНИМКА ПРЕДИ ТОВА, А СНИМКАТА ОТРАЗЯВА РЕАЛНОСТТА
72
1
 
20
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Какво си учил 20 години ? Крадене, пълнене на шкафчета с пари и кюлчета и лъскане имиджа на мутри докато продължаваш да крадеш ?Яка професия. Магистър си !
71
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Братя и сестри! На тези трябва да им бием шута, че скоро едни 9 милиарда ще потънат в едни чекмедженца, а те се изнасят много лесно като обзавеждане - пример, Барселона! Не допускайте тези отново да ви качат на черешата за череши през декември. Чудя се само, защо при толко изцепки от ЕС не са пратили още инспектори да инспектират милиардите, които ние ще плащаме след време...
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
или въобще не е трябвало да учиш за да си нивото на министър-председателя
69
2
 
15
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Хем не е Фотошоп, хем няма експертиза ? Няма разследване .. има само : не ни закачайте , че идват още 9 милиарда за разпределяне
68
0
 
17
 
! Отговори
гледал на боб преди 3 години
Някой световен специалист изследва ли ги, та тоя реши, че е Фотошоп? Номерата на банкнотките и кюлчетата какво показват,а? Фотошоп или само ШОП, щото на Божков му се губят едни парички?
67
1
 
13
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
Абе бойко доказа че да имаш шкаф пълен с милиони и злато е нужно да си прочел само Винету. Тва е най-добрата инвестиция-печалба за всички времена.
66
0
 
10
 
! Отговори
двоен аршин преди 3 години
Абе някой с Фейсбук да попита главния прокурор и Бацето, дето все казват, че на обвиняем с 18 обвинения /Божков/ не разследват и не проверяват твърденията, защо спазват закони приети от депутати и зам. председател на Народно събрание , които са с обвинения, замразени съдебни производства докато са депутати - или забравихме напр. Марешки, който стана депутат докато беше съден за побой и изнудване, а после със замразено дело и зам. председател на НС?
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербераст е Учил 20 години? МУХАХАХХАХАХАХА И пак не се научи, че си улиго мутро Пудел! Нищо, после ще плачеш. Както и много други!
64
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво точно си учил 20г бе клоун?!
63
2
 
18
 
! Отговори
Burzum преди 3 години
Никак не ти личи Томи ...ако беше толкова учен едва ли щеше да се присъединиш към Винету...харесва ли ти, да те пляскат свойски зад врата господин учен?
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е експертизата на снимките и записа...какво ми се правят на ударени...наглеци долни...