Дончев се пошегува: 20 години учих, а е трябвало да уча Фотошоп

България може да има на разположение публичен ресурс до 2027-а от 30 млпд. евро от ЕС
Обновена: 20 юни 2020 13:01 | 20 юни 2020 13:00, Елка Василева
121
Дончев се пошегува: 20 години учих, а е трябвало да уча Фотошоп
Томислав Дончев. Снимка: архив, БГНЕС

Пътувайки насам, си мислех, че вероятно съм изразходил 20 години от живота си да уча, като от политическа теория минем през макроикономика и стигнем до регионално развитие. И като гледам актуалните политически  жанрове, си мисля, че съм направил грешка, защото е трябвало да уча фотография или как да се работи с Фотошоп. Това каза вицепремиерът Томислав Дончев на пресконференция в Стара Загора, става ясно от видео в профила на премиера Бойко Борисов във Facebook.

Още по темата

„Опитът за сериозния политически разговор за цели, приоритети мерки, инструменти да бъде сведен до истерия не е случаен. Когато имаме истерия кой какво е направил, постигнал и може, няма никакъв смисъл“, допълни той.

Той даде информация и по темата за многогодишната финансова рамка на ЕС и какъв бюджет се очаква да получи България както по нея, така и по възстановителния план на Европейската комисия.

„Има предложение до ЕК за осигуряване на допълнителен свеж ресурс за държавите-членки. Числата са впечатляващи. Ако предложението за България бъде прието близко до вида, в който е предложено, това означава 9 милиарда евро за следващите 4 години, плюс цялата многогодишна финансова рамка, която очакваме. Това означава, че България има на разположение публичен ресурс до 2027 година от почти 30 милиарда евро, от които 9 обезателно трябва да бъдат похарчени до 2024 година. По-голямата задача е как тези средства да бъдат инвестирани по най-умния и правилен начин“, обясни Дончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Външният вид лъже. На външен вид прилича на пандизчия след 20 годишна присъда и на много измъчен човек. Ученето е мъка и страдание за простите.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде си учил да си пудел и да лъскаш имиджа на диктаторите ?
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много умни и образовани шамандури ни управляват. 20 години учил политика и не разбрал, че не е добре да участва в тирании и диктаторски режими.
38
1
 
4
 
! Отговори
много СМАРТ ББ преди 3 години
От очите, гурелите падат най последни.Иде ред да ни се обясни туловището на кого е, трите вазелина за какво са. Двете шишанетки от ква рекия са и защо е прикрита затницата на туловището, след като се знае че буци с таки размери спят чисто голи... демек снимките са направени по заръка на Баце за да се зачоплят ей като този гурел кои от ГеРБ стават и кои лягат. Страхотен трик на Боко. Ем Опозицията е мафия, ем че излови паКутите и спиралите в ГЕРБВоди ни Баце Води ни
37
2
 
15
 
! Отговори
Погнуса преди 3 години
Погледнете ги само какви са ни министрите. Погледнете им пълната липса на морал. Погледнете им животинските кръвожадни физиономии.20 години завалията учил, но нищо не научил.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тораниииинииии! УууСаката да на избийте балгарите уеее! Ууууу
35
0
 
9
 
! Отговори
Антимутра преди 3 години
След като поуспокои мутрата, Дончев тръгна на го спасява с дрънканици по медиите. Ами да подрънка защо мутрата лъже, че не си бил чатил с Божков или още се чуди има ли дрон наистина!?
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия 30 млрд в кое ли шкафче ще бъдат снимани?
33
1
 
12
 
! Отговори
Когато гръм удари преди 3 години
Как ехото заглъхва.В случая-комично.По-добре си трайкайте,че ръсите фростотии.Ясни сте отвсякъде.
32
1
 
16
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
Разгеле, разбра колко е безполезен. Дървен философ и демагок, занимаващ се полирането на его и имиджа на ББ
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УуууДолууууууууууу!Устафкааа уеееее!
30
2
 
17
 
! Отговори
Игралката преди 3 години
Може в централния Затвор да запишеш курс. ! .
29
0
 
16
 
! Отговори
смешници преди 3 години
Той Борисов сам се издаде, че това е от неговата спалня...Сам заяви, че лоша реклама нямало, мокета бил от миналата година и т.н.... па те сега тръгнали да лъжат и мажат, че било фотошоп. Така става когато не слушат какво приказва техния лидер.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАФИЯ !
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да не стане всички са пренасяли суджуци и кинти наляво и надясно и са ходили със записвачки за да не станат бушони на Тиквата, колко още неща ще лъснат, може би туй е само началото.
26
2
 
12
 
! Отговори
Ин то дъ ТрапЪ преди 3 години
Момче и 50да учиш все тая..с този фейс на неандерталец,сигурно мозъка ти е като топлийка и гладък като на шефа ви!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май си учил само да се чупиш през кръста !
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам ме е от вашето безочие,нахалство и безнаказаност,това ако се бе случило в страна от ЕС щеше да има лавина от оставки само от морален характер,но там има политици и държавници,тук ЛАПАЧИ.
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям излишък голямо нещо, само че Дончев ака Голямата глава да обясни защо не се отпуснаха помощи без лихви и кредити на социално слабите, както е в белите държави.Също да обясни защо аджеба, теглихме кредит за да купим Ф-16, нали имаме излишък...всичко в тази държава е на тагадък.
22
1
 
16
 
! Отговори
Какви ги вършиш преди 3 години
Колко си жалък в опита си да защитаваш корумпираният си вожд... Вашето управление е низ от корупциони Скандали