Борисов: Честит рожден ден на малкия Бойко, вече е на 5 г.

Премиерът поздрави внука си в социалната мрежа
Обновена: 31 яну 2021 22:09 | 31 яну 2021 21:49, Анисия Иванова
158

12
Премиерът Бойко Борисов поздрави големия си внук по случай рождения му ден.

"Честит рожден ден на малкия Бойко, който вече е на 5 г. Да са ни живи и здрави с Иван и все така да ни радват.", написа Борисов в социалната мрежа. В профила си във Facebook премиерът е качил и снимки на рожденика с тортата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
7
 
! Отговори
Луд умора няма преди 3 години
Какво си публикува в личния профил си е негова работа- детета, котета, кюфтета и т.н.. Толкова ли закъсват сайтовете за новини, та се надпреварват да му препубликуват щяло и нещяло. Който се интересува от семселето му, китките в двора му и други битовизми да му става фен в някоя група и да се кефи, ама да ми ги праскат тези "умилителни" сценки в новините от България, ми идва в повече. После се сърдят, че ги наричал ***. Да благодарят, че не ги е сложил още в кюпа с Караянчева.
38
3
 
5
 
! Отговори
до 48 преди 3 години
Децата рисуват не само хора, но и къщи символ на защита за всеки човек. Сама по себе си къщата може да издаде също вътрешните усещания на детето. Наличието на прозорци може да свидетелства за комуникативност и отвореност към света, а отсъствието за желание за изолация и недоверчивост. Голямата входна врата пък показва склонност да допуска други хора до себе си. Малката или липсата и обратното. Много често наличието на комин е знак за добри семейни взаимоотношения.
37
3
 
5
 
! Отговори
до 48 преди 3 години
Детските рисунки говорят. И могат да ви кажат много, ако знаете как да го разтълкувате. Но трябва да сте наясно, че без уточняващи въпроси няма да успеете да видите света през очите на мъника. След като завърши своята рисунка, помолете го да ви обясни кого или какво е изобразило.Без детето да поясни анализът ви е неточен и цели единствено да подведе хора, които нямат познания от детска психология.Децата рисуват не само хора, но и къщи символ на защита за всеки човек.Цветовете и линиите говорят
36
5
 
13
 
! Отговори
Поздрави преди 3 години
Да ви е жив и здрав г-н Премиер, но ние сме непреклонни - всичко нак-хубавонка децата, но за Вас - оставка, съд, присъда и затвор!
35
4
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Байче.....Тая стратегия на предизборен PR, въвличайки семейство и рода е отдавна познат трик.Съвет от мен - не вкарвай децата в това русло и не ги ползвай за трупане на активи, че не знаеш кой с какви очи ги гледа, а те са просто деца.Иначе да са ти живи и здрави ;)Да са живи и здрави всички деца в България и по Света.Всяко дете има право на весело и щастливо детство.
34
4
 
6
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
по това което рисуват децата може да се разбере психологията им , те визуализират това от което изпитват най голямо вълнение и удоволствие, обикновенно Мама и Татко, сестра братче, цветя, поляна, кучета, котета, малкия бойко е нарисувал вече къщички, визуализирал е това което най много го вълнува от малък, материалните блага , къщи , и една цветна река на неспирното уводолствие, много интересно визуализиране на подсъзнанието, явно се предава по наследство
33
6
 
16
 
! Отговори
КимЧенУнБоТикВун преди 3 години
още само 13 години трябва да изкара и да Предаде властта на внук си - по скар Северно Корейски Комунистически Обичай!
32
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам внука на Борисов е на 5г. и може да пише грамотно - за разлика от хейтърите в *** фабриката на опозицията. :D :D :D
31
6
 
4
 
! Отговори
танер преди 3 години
да е жив и здрав малкия фончо 2 да радва дядо си
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малкият не се ли казва Саддам, на дядо си обирчия и диктатор?
29
7
 
18
 
! Отговори
пецата преди 3 години
отидете да кажете в банката че децата не са виновни за това че родителя е вземал кредит и не са длъжни да го плащатвсичко се предава по наследството и хубавото и лошото, ако човека е правил хубаво на хората , те ще уважават и наследниците му и винаги като ги срещнат ще казват по 1 добра дума за предцитечовек който е правил зло трябва да е смятал че това ще се отразява на наследниците му, ще живеем ще видим, аз ще уча децата да презират това семе до 9 коляно, защото буда им открадна бъдещето
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 5 г., а вече милиардер!Роди ме мамо пожарникарска рожба!
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Божков и Цветанов искат да променят нещо, не ни трябват техните партии. Трябват ни техните флашки и банкови извлечения.
26
7
 
16
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
Как крият от децата си коментари на народа....ами ако детето се замисли и попита,защо дядо всички те плюят? Ами те са лоши хора,внучето ми! Ами всички ли са лоши?
25
7
 
28
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Тоя малкия ще харчи едни милиарди, откраднати от българите............
24
5
 
25
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
А нашите внуци са на хиляди километри от нас... Прогони ги ГЕРБерската мизерия на щастливия дядо Бойко.....
23
6
 
25
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 3 години
А онова в Барселона на колко стана , за него има ли поздравчета или само трансферчета в зелено
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много откраднаха га дов ете и много раздадоха на мисирките и още раздават и крадът от народните пари и търкат столовете при медиите..
21
12
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Да е жив и здрав внукът.За разлика от дядо му,който се изгаври,гаври и продължава да се гаври с 6,500,000 българи!
20
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се сърдете, че Борисов бие на избори всеки път. Пак ще бие и Радевистите, и Бесепарите, и който излезе насреща му защото алтернативата са ***. Само като им гледаме коментарите и да се чудиш зверове ли са или у.тайката на общ-то? То не бяха съчинения и компромати, то не бяха обиди, и клетви. Разнасяха чували за трупове, ковчези и бесилки, и си показаха рогата. Сега продължават да копаят под дъното. Чупиха т.ъпо.мера и после ще реват, че загубили изборите. НЯМА КОЙ ДА ПОСЛЕДВА СОЦИОПАТИТЕ.