Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни

Депутатското място било последното място, на което той държи
Обновена: 15 май 2021 13:54 | 15 май 2021 13:34, Елка Василева
134
 Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни
Снимка: БГНЕС

Ще се коалирам с всеки, който припознае предизборната ни програма. Това каза лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров при представянето на програмните намерения на партията за предстоящите парламентарни избори.

„Основните три глави в тази програма са за смяна на енергийната система, привличане на истински инвеститори, трябва да се прекратят всички концесии, които изнасят българското подземно богатство. В момента България не е суверенна държава. Първата работа на новото служебно правителство беше служебният премиер да се срещне с посланика на САЩ“, каза Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

Той предложи да се смени Законът за референдумите, така че народът наистина да бъде питан. „След което да попитаме следните въпроси - дали България трябва да бъде член на НАТО, трябва ли да има у нас чужди бази, трябва ли да се преразгледат договорките с ЕС, които са в ущърб на България“, обясни Сидеров. Той подчерта, че България и Черно море трябва да бъдат обявени за зони на мира.

„Трябва да се разтури целият състав на спецслужбите и МВР. Трябва да се разгледа статутът на всички чужди НПО-та. Трябва да има преработка на НК и НПК, така че българинът да се чувства спокоен в своя дом и да може да се защити. Ако се случи нещо, да знае, че ще бъде наказан престъпникът, а няма да бъде оправдан“, добави той.

„Ще се коалирам с всеки, който припознае тези точки. Не ме интересува как се казва, нито дали досега е правил грешки. Важното е да кажеш "съжалявам". И най-големият грешник може да бъде простен, ако каже „покайвам се, сбърках“, подчерта Сидеров.

„Депутатското място е последното място, на което държа. Не знам досега да се е отказал някой от ВМРО от депутатското си място. Въпросът, който ми задавате, е към ВМРО – те припознават ли тези основни принципни точки“, отговори Сидеров на въпрос дали е готов да се съобрази с ВМРО.

„Аз не съм състезател по висок скок. Моята идея и амбиция е не да прескачам нещо, а да се обърне внимание на това, което съм написал. Смятам, че тази колониална, подчинена, несуверенна система, в която живеем, трябва да се промени. Аз съм твърдо убеден в тези принципи“, каза още лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 48Горките момичета, Волен ги иска само за себе си и партията му...
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Златката е дал по 30 лева на труженичките около него за снимкатаОт достоверен източник
43
0
 
2
 
! Отговори
До 44 преди 2 години
Няма такъв.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това бъзик ли е
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шест млади, неомъжени и без деца българки обкръжили сладкодумния женен за трети път и баща на малко момче Волен. Последният не го е грижа, че тези момичета с развяване на руско знаме и разни лозунг, ще загубят ценно лично време, вместо да създадат с българи семейство и деца.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се коалира с всекиго, който го издърпа отново като депутат.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32Волен на какъв се прави? На внука на олга киевская ли - пияната и развратна *** Владимир, който приема Християнството само за да очисти своя мpъceн личен рейтинг?А сега Волен за да влезе в Парламента се предлага на всички! Посланието му не е, че ще се коалира със всеки, който припознае програмата му (която не е лоша), а че той ще се присламчи към коалиция, която ще управлява, да бъде в управлението на всяка цена. В миналото се е коалирал с ГЕРБ, БСП, ДПС, а след това с ВМРО и НФСБ.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искал разбирал,ли депутатско място,разбирш,ли...Ти Белке парламент няма да видиш,ама виж от Субсидията нема се откажеш.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32То по твоето мнение, Боленчо е по- голям българин и християнин от теб самия...
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32освен това е християнинСрам за Християнството от такъв " християнин", Волен Сидеров не е лош човек, но се изложи много - и във верово и в политическо отношение. Два брака зад гърба си, сега е женен за трети път и въпреки това гледа към чужди жени, още по - млади от третата му съпруга, това нормално, морално и християнско ли е? Воленчо на какъв се прави? На внука на олга киевска ли - пияната и развратна *** Владимир, който приема Християнството само поради личен рейтинг?
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен шут
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТоя поне едно му признавам-успя да се ожени за снаха си -Деница Гаджева.И Гаджева не му достигна на Воленчо, та тръгнал по още по-млади момичета, горкичките. Те да не заглеждат слакодумния Волен Сидеров, а да гледат по - млади мъже - българи, а не рускоговорящи, с които да имат семейства и деца. Поне да допринесат за Българската демография.
33
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Обади се на Гонзо от Ямбол,той пак ша та...припознай,че и ще ти даде 2-3 милиона за изборите...бадева.Апропо,от там му и тръгна на времето...срива на атакджията Воленчо-от Ямбол.По нареждане на Капка,Гонзо бе зачеркнат от първото място в листата,за да не засенчел...вожда.След туй историята е...ясна;в Ямбол и областа...червен картон за Атака.Пълен ***,то и Капка я...отлюспиха,но вредата бе...нанесена.
32
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
симпатяга е Воленчо,нема майтап!..С кого ли не се "коалира",кого ли не подкрепи и с кого ли не се скара..?!..Но,щом е жив,има СВОЕТО си право на действие!..Само не разбрах защо на снимката се е обкръжил от тия млади момичета?...Може би БАБИШКЕРИТЕ,с които Тиквата се правеше на "велик", са му направили впечатление?...ако да,значи ПАК КОПИРА...
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен може да се коалира с има такъв народ.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, нормално явление ли е това? Според мен не е нормално явление.
29
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидеров е в пъти по българин от всички плюещи го тук, всъщност те не са българи, а платени *** и ***, освен това е християнин не само защото е завършил семинария, а защото е вярващ, мисля че е прочел книгите, колкото цялото временно авителство, а и предното сумарон не са прочели, и последно - е нормален мъж, който харесва жените. *** го сатанизираха, но иде и тяхното време на позор
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя поне едно му признавам-успя да се ожени за снаха си -Деница Гаджева.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волен премиер--------Мало е...Аз казвам хем премиер, хем президент, хем патриарх!!!Като Киндер сюрприз - три в едно!-))))))
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** тоз фикус с кви китки се е обградил да го пазаят от народната любоф и редовно поливане.