Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни

Депутатското място било последното място, на което той държи
Обновена: 15 май 2021 13:54 | 15 май 2021 13:34, Елка Василева
134
 Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни
Снимка: БГНЕС

Ще се коалирам с всеки, който припознае предизборната ни програма. Това каза лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров при представянето на програмните намерения на партията за предстоящите парламентарни избори.

„Основните три глави в тази програма са за смяна на енергийната система, привличане на истински инвеститори, трябва да се прекратят всички концесии, които изнасят българското подземно богатство. В момента България не е суверенна държава. Първата работа на новото служебно правителство беше служебният премиер да се срещне с посланика на САЩ“, каза Сидеров, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

Той предложи да се смени Законът за референдумите, така че народът наистина да бъде питан. „След което да попитаме следните въпроси - дали България трябва да бъде член на НАТО, трябва ли да има у нас чужди бази, трябва ли да се преразгледат договорките с ЕС, които са в ущърб на България“, обясни Сидеров. Той подчерта, че България и Черно море трябва да бъдат обявени за зони на мира.

„Трябва да се разтури целият състав на спецслужбите и МВР. Трябва да се разгледа статутът на всички чужди НПО-та. Трябва да има преработка на НК и НПК, така че българинът да се чувства спокоен в своя дом и да може да се защити. Ако се случи нещо, да знае, че ще бъде наказан престъпникът, а няма да бъде оправдан“, добави той.

„Ще се коалирам с всеки, който припознае тези точки. Не ме интересува как се казва, нито дали досега е правил грешки. Важното е да кажеш "съжалявам". И най-големият грешник може да бъде простен, ако каже „покайвам се, сбърках“, подчерта Сидеров.

„Депутатското място е последното място, на което държа. Не знам досега да се е отказал някой от ВМРО от депутатското си място. Въпросът, който ми задавате, е към ВМРО – те припознават ли тези основни принципни точки“, отговори Сидеров на въпрос дали е готов да се съобрази с ВМРО.

„Аз не съм състезател по висок скок. Моята идея и амбиция е не да прескачам нещо, а да се обърне внимание на това, което съм написал. Смятам, че тази колониална, подчинена, несуверенна система, в която живеем, трябва да се промени. Аз съм твърдо убеден в тези принципи“, каза още лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волен премиер
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волене, поне пощади тези млади момичета, поне ги накрай да допринесат с нещо за България, млади са време им е за мъже, семейство и деца.
23
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
руски ***, наркоман и пияница. Това е Сидеров
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сладкодумния Волен как е успял да бъде обграден с толкова млади жени? Що не ги подкара да допринесат с нещо на България - поне демографски, а не с развяване на руско знаме и разни лозунги...
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидеров: Ще се коалирам с всеки, който припознае програмата ни--------------И "Програмата" на хАтака е: Далаверка!!!-)))))ПС----Не е лесно да хранеш млада жена на стари години!Пари требват, ей..., много пари!!!
20
4
 
8
 
! Отговори
Еуро преди 2 години
Тоя и той ли изпълзя.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези "патриоти" крепяха Борисов. Сега пак искат в парламента. Явно ще е трудно. Борисов защо не им се отблагодари като излязат на избори ГЕРБ, ПАТРИОТИ И СДС.Поне ще вкара тези "родолюбци" вътре. Как вкара Александър Йорданов (сдс).
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Волен пострада, избиха му роднините, Волене, голяма грешка направи още първия път, като влезе в коалиция с Бойко,смазаха и вашата партия, Бойко е всеяден, Бойко ви изкупи депутатите и ви смаза партията,а след това и роднините ти бяха избити,дано бог те пази,да ти дава здраве и късмет,един от честните политици и истински патриот беше!
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сребристата Златка пак се излага, прогони от партията си голяма част от подръжниците си, в предишното правителство за депутатска заплатка евтино се продаде като се коалира със свинннята Каракачанов и Валерката. Безполезни псевдопатриотчета, повече бели извършиха, отколкото нещо полезно, тия *** омърсиха с гнусните си дела понятието за българско родолюбие и патриотизъм.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този верно,ли не е ходил в казармата?И ако да-ЗАЩО?!
15
1
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
А това е още по-тъжно.
14
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Точно на Тиквата му имат най-голямо доверие.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този като го видя и винаги се сещам за лирическият герой на Вазов-Рачко Пръдлето.Не знам що така.
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжно е ,че тия хора с ромски корени се представят за патриоти.Асенов е 100% ром,Сидеров също мяза на нещо такова.
11
6
 
11
 
! Отговори
Alo преди 2 години
Сидеров го чакат в ДПС да се коалира с тях.Освен златен пръст, може да му позлатят и ръката до китката
10
3
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Седер Песах, щом имаш Дулова, имаш сичко на света!;))) Коалирай се с момето здраво и ич ти, а не пука за МВРО и Тулум Тумбалара Каракача. За какво тий тоя русенски влах?;)))
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Амо обърнете се към тези организации,които защитават мира и създвата зони на мира, мисля,че и в България имат представителство, обявете България за зона на мира,но Радев вече подписа тайно на среща,че България осъжда Русия,забележете - не Путин, а Русия.Бойко тъ-пака създаде НАТОвска база, дори без да искат това от него,за да се натегне на западняците,глу-пак,а сега турски войски се разкарват из България!Обявете официално България за зона на мира и документално.
8
4
 
14
 
! Отговори
въпросче преди 2 години
шествие с факли нема ли да направиш бе сидеров , червено знаме да развееш ?
7
4
 
21
 
! Отговори
САНДОКАН преди 2 години
МАХАЙ СЕ ОТДАВНА ОМРЪЗНА СЪС ПРОСТАЩИНИТЕ СИ
6
4
 
12
 
! Отговори
Див преди 2 години
Омръзна ни от тарикати, патриоти и всякакви други *** в политиката. "Вчера " народа подаде ГАЗ и отсвири цялата предишна власт. А утре ще е пак така на младите не опорочени хора дайте политиката и масови арести за крадците от близкото и далечното минало.