Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!

ДБ и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход, посочи той
29 юли 2021 19:00, Красимир Ангелов
101
Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход. Ние сме готови и за избори", заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Ние от миналия петък водим разговори и консултации. Не знам какво е станало с ДБ. Не разбирам защо Христо Иванов излезе и прочете тази странна декларация", каза още Йорданов.

Още по темата
Той е категоричен, че още по време на разговорите е станало ясно, че ИТН и ДПС нямат никакви допирни точки.

"Ние с ДБ постигнахме абсолютно съгласие по темата, че трябва да има дълбока съдебна реформа. Ние постигнахме пълно съгласие и после се появи Христо Иванов, който започна да ни обвинява във връзки с ДПС. Кой саботира тези промени? Кой ще спре процеса в момента – не сме ние", попита Йорданов.

Той добави, че ако се стигне до предсрочни избори за втори път, отговорността ще е изцяло на ДБ и ИБГНИ, тъй като точно от тях ИТН е поискала политическа подкрепа.

"Ние сме заявили какво правим, постигнали сме договореност по политиките. Искат ли това нещо да се реализира или не – топката е в тяхното поле", каза Йорданов.

Той допълни, че министрите в кабинета на ИТН ще бъдат професионалисти без политическа обвързаност, които не са били министри, не са били част от НДСВ, ГЕРБ или БСП.

"Експерти, млади – или по-стари хора, но образовани, доказали се експерти", каза Йорданов.

Той каза още, че проектоминистрите са обсъдени като политически фигури с ДБ и с останалите партии, но конкретни имена не са коментирани, защото "не били попитали".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Тошко ше му гръмнат бушоните скоро....
44
1
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Колко пъти? Кажи отсега да си знаем.
43
2
 
19
 
! Отговори
До# 44 преди 2 години
Ето защо го наричат Тошко ***!!
42
2
 
14
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Рошко Йорданов се прави на мъж.....или пък Слави Трифонов си мисли че държава се управлява както шоуто му - танцьорки, оркестър, Краси Радковци и платена публика и всички тряя му се въртят за мръсните пари края на месеца. Слави, в момента си шеф на 25% и то при избирателна активност 40% - т.е. 1/10 от всеки имаш право на глас. Озапти си сценаристите и да не ни се карат от НС и телевизията, че ше видите има или нема такъв народ!
41
1
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Театъра голям. Полуръста убеден, качура е на бира и пържоли днеска.
40
9
 
7
 
! Отговори
Народен човек преди 2 години
Тошко *** бил готов за " нови избори"?!! Ха ха ха!! А кой ще плаща масрафа бе ***...нар?? Ти и 🎻 ли?? Аз повече НЯМА ДА ПЛАЩАМ!! Ще гласувам за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай *** Прави Избори, А. Константинов, 1895 г.
38
1
 
16
 
! Отговори
Шофьор на 7/8 преди 2 години
Тоше ти си готов и задно салто с винт да направиш ако Шефа, г-н Трифонов каже.. Хайде познаваме се, толкова пъти съм те прибирал мъртво пиян..ама ти спомен нямаш от тогава. Но много говореше и разправяше истории на пияна глава. Аз ги помня. Само ме е яд че не те записвах тогава. Ама от къде да знам, че ще станеш такава важна клечка. Аз тогава гледах да не оповръщаш седалките.
37
3
 
9
 
! Отговори
Dogan Aga Efendi преди 2 години
WАко си мислите,че съм милионер...ЛЪЖЕТЕ СЕ, ..МИЛИАРДЕР СЪМ !!! Ножът в мен,и сиренето тоже...режа и раздавам порциите...най- голямото парче е за Славуца,добро послушно момче, по- малко парче за Карадайъ...само 25 депутати вкара,а ИТН цели...65 депутати...Хаирлия да е...А за Гнома и Мравояда и Бабукян....един як отзадя...Щели парк Росенец да разследват...*** таквиз
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обещанията на Слави, мисията невъзможна
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно учиндолския оракул е прозрял след избори номер 5 ще вземат около 95 процента от гласовете.
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
35 Де, да беше само тази лъжа, Слави забрави всичките си обещания.
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учиндолците ще са единствената партия в света която след като спечели избори без да управлява на следващите избори няма да влезе в парламента.
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези мутренски до една политически партии няма да се разберат. Служебното правителство да остане поне за една година.
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не чух при нито една от политическите консултации да се обсъжда мажоритарния вот. Слафчо и той мълчи. Странно, беше доста ентусиазиран когато беше в опозиция.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше ясно, че ще се скарат за постове и порции. ДБ винаги са се отнасяли надменно с ИТН, *** нахално, под привидно меки послания, а БСП/Радев, покровителствено. ДПС дадоха малко гласове на ИТН и се надяват, да бъдат възнаградени, щом бурята утихне.
29
0
 
5
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Тоше ще се редуцират гласовете кви избори,не че съм гласувал за вас ама се взимайте в ръце и да тръкват нещата в тая държава. Че накрая тия дето на да най виновни ще изядът общественната любов
28
0
 
17
 
! Отговори
Специалист преди 2 години
На трети избори третият ще Слави. На четвъртия - четвърти и така.
27
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 2 години
Тошко африкански пак е слънчасъл нещо.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иван Костов и корпоративните интереси на някои хора, говорят чрез устата на Христо Иванов. Затона, не го разбират, изказванията на Иванов, се променят, според това, с кого е разговарял тайно, вечерта