Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
не го подркрепям Слави нито неговите виждания но не мога да Ви разбера - явно яд у вас бая!! яовека каза че така ще стане и защо му е нужно да се коалира и да приема някой от на другите исканията =! или така или на избори - и защо не!!!аз ще галсувам за него зада може той самостоятелно да направи това което всички искаме и малко са тези които си спомнят - работеща България с кадри които не гледат в обувките си а са горди от квалификациите си и отговорни!! мислете си...
258
0
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Буци и Славуци си приличат, но има разлика. Буци беше по простоват и все пак се вслушваше в други мнения ... докато Славуци си е жив "нерез" :)
257
7
 
1
 
! Отговори
пл преди 2 години
нидал алгафари абсолютен сатанист. има даже и книга против Бога.
256
10
 
12
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Най-непочтено е поведението на ДБ - искат с 12 % да имат цялата власт. Не сме забравили Костовата диктатура и политически цинизъм. А поръчковците критикуват Слави за подкрепа от БСП. Е, защо не броят до 121, че без БСП няма кабинет. Виж, без ДБ може и ще е най-добре.
255
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брао Слави, ръгай чушки в боба!
254
3
 
26
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Слафчу кога преплува реката бре и се оказа на един бряг с Инпексова хо хо хо ти си бил голем плувец бре !
253
31
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Алгафари колко струва преминаването от БСП към Гроб.Кач пара бе аркадаш
252
2
 
8
 
! Отговори
Чичо Любо преди 2 години
до 287Като си толкова отворен и голям критик, защо си анонимен?
251
5
 
16
 
! Отговори
Султан Слави преди 2 години
от царството на дробите и вълшебното му килимче тошко летят към светлото бъдеще на планета ...тв
250
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този, който призовава Ада, трябва да бъде публично обладан от Дявола.
249
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По повод на Слави и неговите хора преди много време тук ми бе ограничена възможността да пиша.Всичко, което написах, излезе вярно.
248
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
точно..от цар"Тиквойний Банкянски" се прехвърляме на цар"Учиндолски мутрафон чалгарски".
247
14
 
31
 
! Отговори
ПРАВ Е НИДАЛ! преди 2 години
Познавам лично Нидал Алгафари, той е роден от майка българка и е по-голям българин от всичките комунисти взети заедно, макар че комунистите на са българи, а руски шпиони. А Нидал да е жив и здрав и Бог да го благослови, защото е голям европейски българин.
246
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп беше прав, ... на престъпниците коляно на врата!
245
8
 
10
 
! Отговори
този не беше ли преди 2 години
От същото предаване дето обявиха ядрена авария. Тогава трябваше да го затворят за дълго. Сега по-умен ли е? Придобил може би специалност? Някои хора си изкараха прехода царски. Още в началото бяха наредени на правилните места. Интересно кой ги постави там.
244
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само си погледнете избора в кожено яке! Бандит от квартал Западен парк.
243
5
 
32
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
А какво друго бихме могли да очакваме? Чалгаря трифонов-абсолютният "монарх" на своята алчност е способен,не само с бсп,да се съюзи и с дявола само и само да може той и неговото задкулисие да крадат,като в същото време се "борят" с корупцията и реформират по свой образ и подобие съдебната власт.Самозабравил се нагъл чалгар и нетърпяща чужди мнения и предложения задкулисна банда от мошеници,това ваше съглашателство с бсп(неведнъж разорявала държавата) отново ще ни вкара в познатата тиня.
242
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари отивай си у Сирия ,бързо забрави кога те клатеха турските ***-нафи край босфора.Продажник долен.
241
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци и Славуци са като две капки вода.Манталитет на селска чест.Не от Маскани.
240
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарите Божков -черепа, и Прокопиев-червенобузков хвърлиха над сто милиона за да свалят ГЕРБ. Да ама това са пари на народа, които откраднаха, а сега същия народ пак си ги иска. Халал да са ви, гладувайте и марширувайте като в Северна Корея.