Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
18
 
4
 
! Отговори
Да БГ преди 2 години
"Рибата се вмирисва от главата". Трифонов не е известен със здрава, уравновесена и спокойна психика. Нито е начетен и образован. Перспективата за българската политика и икономика е отчайваща, ако му позволим да взима решения за нас! Всички дружно до урните - против ИТН и ГЕРБ!
238
11
 
5
 
! Отговори
Тиси преди 2 години
Герберастко демократически *** съсипахте държавата мутри *** мръсни *** са умрете всички мъртви мъртви искам да умрете до един
237
6
 
4
 
! Отговори
Айстигабе преди 2 години
Яд ви е че ви орязаха възможностите да крадете *** *** И стотинка не заслужавате от този народ да вземете на минимална заплата да стоите *** политически Да монарх ни трябва
236
8
 
8
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Ако не ни го навирахте в очите тоя, най-вероятно никой нямаше да си направи труда да се поинтересува от мнението му. Причината е, че хора без работа, които само обикалят студия и дърдорят врели-некипели, не са приятни никому.
235
6
 
8
 
! Отговори
за съжаление преди 2 години
нищо не става от тез, с надежда хората им дадоха шанс,ама те не умеят, не знаят и май и не искат. С просташко арогантното си поведение и безскрупулен напън с рогите напред, започнаха да изглеждат доста глуповато. Успяха да отблъснат всичките си "съмишленици" и остана само БкП да ги подкрепя. Не виждам с кво се различава Боку от Славчу и обратно
234
7
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
До 555, фернандел,и расим плевнелиев,бяха най-слабите президенти,а плевнелиев супер слаб.
233
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБАЛГАФАРИ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛИЧИ В МИГА В КОЙТО СЛУЖЕБНОТО НА ИТН НЕ БЪДЕ ПРИЕТО ЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ СИ КАЖЕ : ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ ПРЕЧИ МУ СЕ ДА ПРИЕМЕ КАКВОТО И ДА БИЛО :D
232
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държи се като Бойко.
231
14
 
13
 
! Отговори
555 преди 2 години
За нормална и демократична България ни е нужен доказал се президент, а това безспорно е Петър Стоянов ,а за управлението на държавата не и това , което в момента се предлага. Всеки разумен човек вижда кога бяхме най-добре и стремителното пропадане на страната ни сега.
230
3
 
19
 
! Отговори
ами съвсем преди 2 години
нормално е да се държи като монарх,той е представителна извадкана народа,наг.ли,самозабравили се,смятат,че благодарение на тях слънцето изгрява,радвам се поне,че господ дето бил българин не им е дал единствено правото да избият света,както сами твърдят,че ако зависи от тях ще избият всички,защото само те заслужавали да живеят и е напълно естествено проекцията на такъв тип мислене да е един чалгаджия
229
9
 
15
 
! Отговори
Ку40 преди 2 години
Слави се държал като монарх, леле. А твоя шеф как се държи бе ? Гласувате днес какво ще работите ?!?!?! Майко, майко
228
13
 
6
 
! Отговори
Ky40 преди 2 години
Абе пидиразин, че то по твойта логика вместо слави може баба ганка да управлява. Баба ганка трябва само да кима на предложенията на корнелия, адвокатчето, троянският кон на герб ристо и т.н. Слави в момента управлява като председател само и единствено партията си. Кви царе, маре.
227
4
 
29
 
! Отговори
не е лесно, нали преди 2 години
Слави дали разбра, че от всяко дърво *** *** не става? Слави и Тошкуту на Слави, стана ли ви ясно, че управлението на страната не е като да се гавриш по просташки начин на политиците и тези които не са с вас. За 30 години опростачихте почти 2 поколения българи. Сега искате и да ги управлявате. Е не, няма да стане, вие нямате топки за това. не сте мъже , п....и. Така както миячите на чинии и зад.ни.ци гласуваха за вас, така ще си отидете безславно. И много скоро ще ви забравим.
226
18
 
19
 
! Отговори
1 преди 2 години
Алфагари,твоя бойко пък се държеше като "велик"но народа му показа червения картон.
225
16
 
9
 
! Отговори
Аршин преди 2 години
Слави има най-хубавия аршин! Народът за това го избра - заради аршина! Защото политик без аршин - не е политик! Дали е двоен или троен, или башка за всеки конкретен случай - аршинът на Слави е най-точния! Слави обича да се хвали със своя аршин! Да е жив и здрав - ех! жалко! - и той произвежда фекалии! Но неговите фекалии българинът ще ги яде с кеф! Това са изключителните фекалии на Слави!... не... на г-н Трифонов.
224
10
 
2
 
! Отговори
Цър Слави преди 2 години
Народът избра Станислав за Цър - има нужда от Цър! Само един добър Цър ще оправи БГ! БГ трябва да бъде оправена - от Цър или от Султън!
223
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че дойдоха ЕС и НАТО, да научите, че бебета се отглеждат по-лесно с памперси, а не с 2 перални пелени дневно, ... и че заниикът се бърше по-добре с тоалетна хартия, отколкото с вестник "Работническо дело"! Но пък тези които тогава ни управляваха не са се отказали да отново да ни управляват - разроилили са се по всички партии и си искат диктатурата под някаква нова форма!
222
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под звуците на фанфари Слави се изс.. на метеното, подхлъзна се на собственото си айно и се омаза целия. Сега се чуди защо всички запушват нос и бягат от него!?А може би точно това е искал - да не състави правителство и да не носи отговорност и критики!? Разбираемо е - 30 год. е бил управител на айнoмeт и не иска сега той да се обърне срещу него! Какво да го правиш - хитрец! Той бил "божествен" и критики нямало да носи, защото бил "безгрешен"!?
221
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 340 (анонимен) Кой го плюе бе? Не виждаш ли, че той сам се плюе?Все едно е в детската градина, предучилищна възраст. И вече се питам - възможно ли е Станислав Трифонов да е толкова умствено недоразвит, че да върши такива неадекватни работи? Или нарочно го прави, да предизвика нови избори??? Наистина се чудя.
220
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление, Нидал Алгафари е напълно прав. Слави не се различава много от Бойко Борисов. Чувал съм, че и с хората от телевизионното му шоу се е държал така - като абсолютен монарх.Най-много ме отврати начина по който вади министри от ръкавите на магическото си сако, като зайци! И очаква всички да му ръкопляскат? Ми това просто няма да стане. Никой няма да го подкрепи от никоя партия! Не става така!