Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 340, Каква революция е направил ИТН бре? Революцията променя строя, тоя върна стария строй на комунисто фашистите. Сънувай си революции. Да те управляват ДС и да ти спускат парашутисти и плагиати с цел връщане на онова, което 45 год мачкаше интелигенцията и инакомислещите. Айде бегай у лево! И без това точно от лево изпълзяхте.
218
2
 
26
 
! Отговори
Чьч преди 2 години
Много точно казано от Алгафари, няма какво да се добави!
217
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така - Ако го нямаше Запада ние от Изтока бихме си живели като ЦАРЕ - без замърсители на въздуха и без Небостъргачи , а и без *** .
216
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 337....на власт е, ама дръжки! крие се плъха, защото за нищо не става! това не му е скапаната кабеларка, дето да чете готов текст!
215
3
 
25
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
За Слави гласуваха само чалгаджиите и миячите на тоалетни на Запад и сега всички ще му търпим капризите и номерата.
214
21
 
9
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Единствено ДБ декларирано слугуват на крадливия Запад, който 5 века граби света.
213
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафарриии, Издължения не прави грешки, а "правилния" избор, за да прехвърли вината на останалите, да остави Служебниците и да спаси президента от резил при две в едно! Затова се снуши и с БСП и избира неграмотни, плагиати и все компрометирани и некадърни орица!
212
1
 
18
 
! Отговори
Payak преди 2 години
Много точно като евнух на Доган. Като е импотентен как да е. Сега Доган ще го и скопи.
211
2
 
23
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
До Анонимен 340 Защо да не вярваме на Славуца ли?Ами защото с нищо не е по различен от ББ-авторитатен,самовлюбен,мутренски(иначе защо ходи с 3 джипки охрана?).Като добавим празноглавост(цял живот чете написаното от другите),липсата на вярната преценка за хората(иначе отдавна щеше да изрита Тошко и Филчо),нежеланието да излезе пред хората,то е ясно,че не става за управник.Да седи в своята западаща смешна телевизийка и да не се бута там,където не му е работа и от което хал хабер си няма.
210
42
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ги плюли! Уплашихте се, нали? ИТН направи революция. Да, те тези дето правят революция не са аристократите, а народът, онеправданите. После всяка революция се яхва от хитреците. Сега се страхувате, че ще загубите защото вече сте се позиционирали и сте решили на кого да се кланяте. Времената се сменят и трябва да се преорентирате на кого да лижете зд. Затова е тази врява. Тоз бил такъв, онзи не знам какъв. А Стефан Янев кой е? Ние не го знаем. Защо на него да вярваме а на Слави- не?
209
20
 
18
 
! Отговори
хаха преди 2 години
На тоз придошъл сириец, синът му беше кандидат депутат за ГЕРБ. От училищната скамейка, хахах. Без коментар. Какво друго да пише я?
208
7
 
16
 
! Отговори
ЗА ВИНАГИ С ГЕРБ преди 2 години
Но комент!
207
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 323"Единствено ДБ остават като надежда за европейска промяна." -ми то победата на ИТН е резултат от 15г. европейско развитие. Та след още 15г. европейска промяна успешно ще закрием България.ПП. Гледайки ДБ това е гарантирано.
206
4
 
3
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 години
всички дето нещо им е обещано. "атакуват. и това нема нищо общо с факта, че новото поколение добронадеждни са НКС
205
8
 
36
 
! Отговори
Митев преди 2 години
Кабинетът е "тюрлюгювеч"! Не може някакъв си търговец на джапанки и шнорхели да е министър-председател!! Събрани са от кол и въже. То е вярно, че свестен няма да се орезили да се захване с тези, но,за простотиите им, ще плащаме всички. Представям си някои от тези на среща на лидери. Лошото е, че ще се смеят не на тях, а на България. А пък БАШ Чалгаря го е страх да дава интервю. Той е свикнал да чете каквото са му написали и ще го смачкат. Ако не бях българин щях да се смея, но сега ми се плаче.
204
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 318....дългия може да се държи всякак само у тях на диванчето. Навън трябва да се държи културно като хората, иначе е аут и повече власт няма и да помирише.
203
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупаво е да ни плашат с нови избори. Като мислещи хора всеки ден правим много такива. Един в повече няма да ни затрудни. Изобщо плашенето с правата ви не е добра идея.
202
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд
201
5
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До 323/ КОСТОВ ЗАМИНАВА ПОД 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА АКО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН , ЗАТОВА ДАНО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ
200
8
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ПАРТИИТЕ ЗА КАБИНЕТА НА СЛАВИ! СЛАВИ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ АКО КАБИНЕТА МУ НЕ БЪДЕ ПРИЕТ КОЕТО ЩЕ Е ПЪРВИЯ ПРЕДЛОЖЕН И ОТХВЪРЛЕН КАБИНЕТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ЩОТО ДО 89-ТА ГОДИНА СИ УПРАВЛЯВАШЕ БАЙ ТОШО А СЛЕД ТОВА ПРЕДЛОЖЕН ЗА ГЛАСУВАНЕ КАБИНЕТ НЕ Е ОТХВЪРЛЯН