Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
33
 
10
 
! Отговори
323 преди 2 години
И бойко и слави са ***. Единствено ДБ остават като надежда за европейска промяна.
198
32
 
18
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Благодарим Ви, г-н Алга-тиндири-миндири кой си, но България трябва сама да решава политиката си и от Българи. Отидете си в Сирия да ръсите свежите си идеи за мъжки сватби, джендер идеологии, отворени граници и много бежанци. Там вероятно ще Ви се зарадват. Но не е сигурно! Да, Славиту е чалгар, наркоман и 0тпадъk, но поне е Българин. Вие, г-н Алга-някой-си, не сте!
197
20
 
13
 
! Отговори
Az преди 2 години
Синът му нали е млад ГЕРБаджия, затова напада Слави и ИТН толкова яростно от 3-4месеца.
196
20
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И СТАВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА ОПОЗИЦИЯТА НА СЛАВИ!!!! ЩОМ СЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА НА СЛАВИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ Е С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КОИТО СА ИЗРЕДИЛИ, ЧЕ НЕ Е НАПРАВИЛ! АЛГАФАРИТАТА И ДРУГИ ГЕРБЕРИ И БЕСЕПАРИ ЩЕ БЪДАТ ОПЛЮТИТЕ И АЗ ЩЕ ГИ ПЛЮЯ БЕЗСПИР ТУК :D
195
8
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГОЛЯМ КЕФ Е , ЧЕ КАБИНЕТА НА СЛАВИ НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ, НО И НА МЕН МИ Е ГОЛЯМ КЕФ , ЧЕ КАБИНЕТА НА СЛАВИ НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ :D БОРИСОВ ЩЕ СИ ИЗПАТИ АКО СЛАВИ ГЛАСУВА ПРОТИВ СЛУЖЕБНОТО ЗА РЕАЛНО! РАДЕВ ЩЕ СИ ИЗПАТИ И ДО БАЛОТАЖ НЯМА ДА СТИГНЕ АКО ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА НА СЛАВИ! МАЯ И КОСТОВ АКО И ТЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ И ТЕ ЩЕ СИ ИЗПАТЯТ И ТО НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО :D ТЪЙ, ЧЕ РАДОСТТА НА ОПОЗИЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА БСП, ГЕРБ И ДРУГИТЕ ЩЕ Е САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА!
194
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алгафари дава много точен анализ на Трифонов. А на по-долу коментирания само да упомена, че не е арменец а сириец.
193
2
 
4
 
! Отговори
Ало бе зомби? преди 2 години
До 307 кви олигарси назначени мутри капиталисти от БСП-ДС?Срещу БСП ли ще се бориш?
192
17
 
4
 
! Отговори
307 преди 2 години
Олигарсите нямат партии. Те плащат и управляват задкулисно. А плащат на тези които са на власт. Тоест, дотук Герб. Не случайно бойко е събрал доста кюлчета и пачки. А опорките, че божков плащал протестите. Си ги раправяйте на герб събрания и запивки.
191
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кратуните пак чакат Дядо Иван да ги освободи, но за изминалите 150 години, Дядо Иван поумня и за нищо на света няма да жертва руснаци, за да получи прозвището окупатор и черната неблагодарност на освободените.
190
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партиите на Христо Иванов и ИБГНИ са много прoтiвни и не мисля че искат промяна, а да ни върнат в 90-те могат - те са партии на олигарсите. Не е проблем че Слави се договарят с БСП, другите не са цветя за мирисане и те.
189
7
 
10
 
! Отговори
Дедо Ванго преди 2 години
Виждаааам, ногу надалече виждам. Виждам двама плешиви политици първиот с голем корем, вториот ногу дълъг. Дeбeлиот политик, виждааам, дeбeлиот политик жувей с един чиляк казва се Ставри. Вториот политик длъгия жувей в една гулема къща у Карлуково. Блъгария пак крадци я управляват щоту народу ич му нема акълот. Поне сеир гледат.
188
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Славиту се оттече.С анцунга и тениската,сърдито нацупен и мърморещ жаргонни фрази.Тошето,настръхнал като ваксиниран коч,още си вярва по брифингите,че са нещо велико.Е,не са!Айде у лево!
187
8
 
13
 
! Отговори
Dj преди 2 години
Про стите българи пак чакат дядо Иван да ги освободи. Само че не от Русия този път а от Херо Мустафа. Ако му пусне името на баце ви, мафиотската структура герб ще се срути. За 2 часа. Същото важи и за чалгарите. Единственото предимство на слави е че не е корумпиран. Иначе е също толкова пр ост.
186
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво стана ? Злобният чалгар , Мая Манолова - закрилницата на Галеви, Дончева, Капон ,продажниците костовисти ,приватизаторката на Импекс ,това ли ви е промяната бе несретници български,с какво тези са по добри от Тиквата ?
185
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В края на краищата, ще са нужни камъни по голите кратуни! Аз, за щастие още имам коса, и не съм лъгал хора! Но ако ти си плешив и си честен, си добре дошъл! И въобще, ще се събудим ли някога от този кошмар, наречен ИТН? Хора! Събудете се!
184
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма оправдание за лъжата. Чалгарят излъга цял народ, че идва за промяна, а се е договарял с мутрите. Затова ще бъде презрян и отречен от хората. Няма по- страшно наказание
183
0
 
13
 
! Отговори
уточнител преди 2 години
Всъщност Слави е примабалерина в Пернишкия татър за опера и балет.
182
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти забрави ... но аз не мога да забравя зимата когато се редях на опашка за мляко за детето. В 4.0⁰0⁹Тогава си "спечелих" бронхиална астма до края на живота ми, за Виденовата зима говоря. Славчо дойде и ще си отиде с парите си! Ти и аз ще останем да посрещнем следващите шоумейкъри. Ти, и аз,да сме живи и здрави!
181
0
 
17
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
Почтени лъжци няма. Или си почтен или си лъжец.
180
23
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
НЕ БЪЛВАЙТЕ НЕДОМИСЛИЯ,, КАТО НАРИЧАТЕ СЛАВИ МОНАРХ, НАРОДОВЛАСТНИК-НЕ ГО УЧЕТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ- КОГО ДО СЕГА СТЕ НАУЧИЛ, НА КОГО ХЛЯБА СТЕ ОСИГУРИЛ, А СЛАВИ ИМА 200 ЧОВЕКА, НА КОИТО ОСИГУРЯВА ДОХОДИТЕ 23 ГОДИНИ , ДАЖЕ И КОГАТО ГЕРБ ЛИШИ ТЕЛЕВИЗИЯТА ОТ РЕКЛАМИ- БОКО ЛИ Е ДЕМОКРАТА, ДА СЕ РАЗПАВЯ, ДА НАКАЗВАМЕДИЯТА 7/8,И ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ ЗА КРИТИКА (ЕВРОКОМ ) КОЯТО СЪЩО Е ЧЕТВЪРТА ВЛАС ЯС