Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх

ИТН направиха много стъпки назад, смята той
407
Алгафари атакува Слави: Държи се сякаш е абсолютен монарх
Снимка: БГНЕС

Нидал Алгафари атакува Слави Трифонов и "Има такъв народ" в социалните мрежи, като посочи основни грешки, които са допуснали само за три месеца.

"Хората на Слави направиха много стъпки назад. Първата, за мажоритарното гласуване. Втората, за партийната субсидия. Третата, за прекия избор на полицейски началници. Четвъртата, за намаляване броя на народните представители. Петата, за Николай Василев и почти целия му кабинет. Шестата, за министъра на правосъдието. Седмата, за припознаването на БСП като партия на промяната и извън статуквото. Осмата, отказ от дясна политика, след уйдисването на мераците на БСП. Осем стъпки назад само за по-малко от три месеца.

Много добро постижение!

За този изключителен период поискаха да се режат крайници на представители на медиите, обвиниха представителите на четвъртата власт в долен заговор защото са тиражирали палава комуникация, изгориха мостовете между тях е всеки, който би ги подкрепил в Народното събрание.

Не можаха да намерят поне един авторитет пред който всички да ахнат. Тази величина искат да остане само за мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд.

Още по темата
Този водач с двоен аршин отмери един и същ казус по два различни начина. Василев - чуждия и Илиев - неговия. Чуждият бе посрамен, а своя за същото издигнат до заместник министър-председател и пръв борец срещу кражбите. Тоз пастир с неговото разбиране за политика, дипломация, диалогичност и добруване насочва народа към пропаст и когато започнат да падат в нея, той ще даде пресконференция на служителя си и ще отговаря на нежно хихикащи се въпросчета.

Та тоз народовластник-демократ все още не може да проумее, че народовластието - демокрацията - е когато над половината от имащите право на избор са ти гласували доверие. Когато едва една десета от населението е изпратила никому непознати за народни представители, благодарение на дългогодишните появи в най-гледано телевизионно време, да се държиш сякаш си абсолютен монарх е разрив с реалността и се стига до болестно състояние, което наричат "Невроза на властта". Малко по-добър вариант е, когото си въобрази някой, че е Наполеон, Сталин, Чингис Хан или примадона на Миланската скала. Тез добродушни хора се лекуват в специализирани учреждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
9
 
! Отговори
Кръстьо преди 2 години
БСП е дясна партия. България няма властни партии, които за защитават лявото (хората на труда), няма и синдикати които да подпомагат организацията на работниците.Защо се чудите тогава че всичко се гледа през дясна призма (на мен да ми е добре, майната им на другите) ?Десните НИКОГА няма да се справят с мафията, защото тя е резултат от десните ценности и начин на мислене.
18
2
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Чалгаря се държи така,сякаш е абсолутен ПСИХАР,и в това вече никой ни са съмнясва!..Болника е толкова далече от "Монарха",колкото Луната от Земята!...ЧИСТО ГУБИВРЕМЕ е да продължаваме да му обръщаме внимание!!!
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
той е абсолютен монарх, но на чалгата, про_стащината, глу_постта и т.н.
16
11
 
6
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
Дайте третия мандат на ДБ - хем с връзки в ДПС по майчина линия, хем с връзки в БСП - по атанасова линия, хем с ИТН - по парична линия. Общо взето - правителството ще е повече от сигурно!
15
11
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Голям...майтап,Слави ще вземе...власта и аз не го...вярвах,ама на там отиват работите.
14
5
 
51
 
! Отговори
Ехо преди 2 години
Всички социолози, политолози, журналисти и известни личностти в обществото --- РАЗКОСТИХА-- ИТН и Слави Трифонов. Направиха го на КАЙМА. Това нито е партия, нито нормални, нови, свежи и млади хора. Сценаристи- грозилища намръщени.....как може нормални и успели българи да искат такива АНОРМАЛНИ хора да ги управляват ?
13
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не искахте Бойко а на ви сега Учиндолски гей шоу чалгар
12
2
 
34
 
! Отговори
другото-как да е преди 2 години
Ама съюза с БСП ми идва в повече!И тия депутатски заплати...
11
2
 
13
 
! Отговори
РУСКО РОБСТВО преди 2 години
10
42
 
11
 
! Отговори
Инженерка: преди 2 години
Алгафари, като човек от трапезата на ГЕРБ, считаш, че само Бойко има право да се държи, като монарх, като феодал, който раздава индулгенции с които ще се разделиш по волята на суверена, който определи други за управляващи, като спазват Конституцията, законите на РБ и ЕС.
9
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко се връща на бял джип.
8
8
 
16
 
! Отговори
Арена Арменец преди 2 години
Медиите нямат крайници, които да бъдат отрязани, защото са ***, охлюви и други разни безгръбначни.
7
3
 
31
 
! Отговори
Уж преди 2 години
...Асен Василев му бил много ляв , а подписва сделки с Бсп, *** тя не е ли лява? Той да не мисли, че е дясна?
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо е гейче и затова се крие бе *** какво и да казвате и пишете той ще ви отговоря по фейса *** нали бкп го направи шоу чалга естествено е те да го подкрепят нали и Сергей така го издигнаха
5
5
 
29
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дърт ерген мисли само за з.адника си :)))
4
3
 
32
 
! Отговори
Слави, преди 2 години
НЕ всичко е бизнес! Ако умееш в едно, това не значи, че умееш Всичко!!
3
5
 
51
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Факт - Слави и ИТН влязоха в преговори с БСП. Така оневиниха БСП за най- грозното минало на България. А обещаваха и казваха, че няма да се обединяват с партии на статуквото...
2
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бежанеца сега от ГЕРБ ли е?
1
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо мисия провалена. Тези от служебното да карат поне вършат работа. Януари нови избори.