В кадър: ВМРО гори сметки, "прати" Петков в Руанда

Партията с протестно автошествие в столицата
20 фев 2022 12:35, Александър Попов
261

Снимка: БГНЕС

ВМРО излезе на автошествие-протест срещу поскъпването на електроенергията и цените на храните и услугите. На място бе и ръководството на партията в лицето на Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Членове и симпатизанти на партията преминаха по площад "Батенберг", през "Александър Невски" и скостираха пред Министерския съвет.

Под прозорците на властта бяха горени битови сметки, а с плакати симпатизанти подкрепиха главния прокурор Иван Гешев и "пратиха" Кирил Петков в Руанда.

Искрен Веселинов, един от съпредседателите на ВМРО, заяви че целта на днешната демонстрация е да обърнат внимание на властта за истинските проблеми на гражданите.

"Искаме правителството да започне мерките, които ние предлагаме за овладяването на ръста на цените и пълзящата с енергоносителите инфлация", посочи той пред БТА.

Веселинов обяви, че ВМРО ще настоява за законодателни мерки за замразяване ръста на цените и намаляване на надценките на търговските вериги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: протестВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
18
 
! Отговори
НИЕ МУТРИТЕ преди 2 години
НИКОГА СМЕ НЯМАЛИ ТОЛКОВА ДОБРИ ...ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ НА ЕДНО МЯСТО В ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО- ТЕ ТАКОВА БЛАГОДЕНСТВИЕ СМЕ НЯМАЛИ, ДА МУ МИСЛИ НАРОДА ДЕТО ГИ ИЗБРА КАКВО ГО ЧАКА.
95
13
 
2
 
! Отговори
? преди 2 години
Само едното жилище на Каракачанов е 210m2 със. 110м тераса в София.Що за лицемер трябва да си, да обясняваш как битовите сметки са ти скъпи.
94
3
 
13
 
! Отговори
НИКАКВО ИЗЧАГЪРТВАНЕ преди 2 години
САМО ЧЕРЕПИТЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ТАКА ДОБРЕ КАКТО СЕГА- ЕВТИН ТОК И СТОКИ, ЕВТИНИ ГОРИВА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ- ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕМ
93
3
 
11
 
! Отговори
мрена сертифиславова преди 2 години
в гугъл не пише че сметките са високи, супер е с моята заплата от 15 хил от парите на тапаните българи които си взимам защото заплатата си я гласувам сама нищо че е от парите на слаbоумниците като не им харесва да ми плащат по 15 хилки на месец да се изнасят и да ходят да живеят където си искат и да ми пращат пари обаче за да си гласувам заплатата тук в моята държава аз съм дерибей заедно с прокопи и просто киру даже имаме и сертификати
92
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАРИОНЕТКИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВНОСТТА И ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА МОГАТ ЧЕРЕПИТЕ ДА ВИЛНЕЯТ И ГРАБЯТ НАРОДА СИ.
91
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачана и Джамбо в нато баталиона и директно в Донец а не да се крият в София и Джамбо с фашиска ръка в Страсбур.
90
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винету и Шкембе Войвода подариха над 2млрд долара наши пари за самолети, пиша подариха, защото самолети няма да видим - освен на снимка де. И кво ?!? Американците си карат V8маците дето харчат по 30 на сто, а ние зареждаме голфа на метан и нямаме пари за ток.Кой подписа сделката за Ф16 бе ***?Кой подписа "зелената сделка" и освободи пазара на енергийните ресурси? Май бяхте вие на власт кретеноиди.
89
10
 
4
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
ВМРО мълчаха като вагини когато Борисов обричаше България на руски енергиен монопол , а сега се правят на ударени и горят сметки.Така имитират нормална партия , а всъщност са партия на руския интерес
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДЕМОКРАЦИЯ ОТ УРАНДА- УБИТИ ОТ "ДЕМОКРАЦИЯТА ТАМ" НАД 800 000 ЧОВЕКА И БЕЗ ВЪЗДАДЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ- ПРОСТО КИРЕ Е БИЛ НА ОБМЯНА НА ОПИТ КАК БЕЗБОЛЕЗНЕНО ДА СЕ СПРАВИ С НЕДОВОЛНИТЕ...
87
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не горите сертификати, шкембета?
86
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Вие ли сте "патриоти " - Къде са другите : Атака , НФСБ , - Къде се СКРИХА Валери и Воленчо - Или : Няма лапачка - НЯМА "патриотизъм" ???
85
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ***, кой ни пусна на свободното пазар че за тока Вие и Буци, лицемери гнусни.
84
6
 
10
 
! Отговори
УПРАВЛЯВАТ ЧЕРЕПИТЕ преди 2 години
ПРОТЕСТИ ЛЯТО 2020Г ПЛАТЕНИ ОТ ЧЕРЕПИТЕ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР ФИГУРАНТ- ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ- А СЕГА....ТОК ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО СКЪП ХРАНИ С 40% ПО СКЪПИ- ГА УПРАВЛЯВАТ ЧЕРЕПИТЕ Е ТЕ ТАКА.
83
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембелан прави квото му каже баце, баце прави квото каже прасевски, а прасевски квото му наред доган ефенди. Проклет да е испанския комарджия царО че 2001ва покани доганя на софрата.
82
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква Руанда, какви 5 лева. Вие за пари си плюете на сурата. Счева,Митов и тнт, за пари и душата си продавате
81
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като са ги изгорили сметките какво от това? Стават ли невалидни? Доста глупаво... Все едно да си изгориш касовата бележка от магазина. Да - съгласен съм, че разходите за елементарно съществуване са нереално високи, ама това шепа квартални мучовци да правят някакви неадекватни действия на фона на цялата импотентна държава... Е, разходиха се и? Нищо. То една футболна агитка има повече мозък от тия - точно нула. Стига да не са далтонисти, че да не объркат на кой мач са.
80
9
 
4
 
! Отговори
??? преди 2 години
Къде са Ви "ВОДАЧИТЕ" да застанат най-отпред бе " патриотчета" - ААаааа сетих се - ТЕ НЕ СА ОТ ГЛАДНИТЕ и БЕДНИТЕ Дето не могат да си плащат тока - Те са със заплатки от по няклоко десетки хиляди + бонусите и комисионните - Вия сте само п---те !!
79
8
 
4
 
! Отговори
Объркаха се преди 2 години
Объркаха се преди полицаите - кой трябва да пазят и кой да тормозят, както и МВРО чий национален интерес да защитават.Та за това се подкрепят сега и търсят под вола теле.
78
11
 
9
 
! Отговори
? преди 2 години
Тези ВМРО гласуваха в синхрон с ДПС и крепяха кворума на управлението ГЕРб, ДПС, ВМРО.Добрев е да помним. Те бяха и в коалиция с Марешки и Сидеров.Добре е да помним
77
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жал ми е за чистачката на паветата след този огън. Унищожават държавно путкотрошени .