В кадър: ВМРО гори сметки, "прати" Петков в Руанда

Партията с протестно автошествие в столицата
20 фев 2022 12:35, Александър Попов
261

Снимка: БГНЕС

ВМРО излезе на автошествие-протест срещу поскъпването на електроенергията и цените на храните и услугите. На място бе и ръководството на партията в лицето на Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Членове и симпатизанти на партията преминаха по площад "Батенберг", през "Александър Невски" и скостираха пред Министерския съвет.

Под прозорците на властта бяха горени битови сметки, а с плакати симпатизанти подкрепиха главния прокурор Иван Гешев и "пратиха" Кирил Петков в Руанда.

Искрен Веселинов, един от съпредседателите на ВМРО, заяви че целта на днешната демонстрация е да обърнат внимание на властта за истинските проблеми на гражданите.

"Искаме правителството да започне мерките, които ние предлагаме за овладяването на ръста на цените и пълзящата с енергоносителите инфлация", посочи той пред БТА.

Веселинов обяви, че ВМРО ще настоява за законодателни мерки за замразяване ръста на цените и намаляване на надценките на търговските вериги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: протестВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
14
 
! Отговори
ПРОСТО КИРЕ преди 2 години
...ЩЕ ПОСТРОИМ НЯКОЛКО МОСТА НАД ДУНАВА, СЕДЕМ/ОСЕМ ТУНЕЛА, СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТЕ ТАКА
115
1
 
14
 
! Отговори
ПРОСТО КИРЕ преди 2 години
СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТЕ ТАКА...ВСЕКИ ДЕН АТАКУВАМЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И НАРУШАВАМЕ РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ, ЗА НАС ЗАКОНИТЕ СА ВРАТА У ПОЛЕ- ПРОСТО КИРЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАНО И ОТ НАШИ И ОТ ВАШИ....
114
11
 
2
 
! Отговори
Шугав преди 2 години
Баце сега се е скрил в мазата под зайчарника и риве.
113
10
 
3
 
! Отговори
популист преди 2 години
ВМРО след ато напарви куп щуротии с коализията тотално отпадна от сцената сега с популистки сцени искат дасе възвърнат даде ама ням аглупави вече
112
8
 
5
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Не подкрепям вмро, шкембелиявойвода и джамбазка. Но - протеста има смисъл.Днес даваха човек, който заяви че е студувал цяла зима, за да постигне сметка 3 лв. Не е хубаво тази промяна, защото напомня на предишните крадци, но по - гелосана. Още повече, във властта са от повече от година в различни формиВреме е да си ходят
111
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руанда ни похвали!Това е много важно.Виждате ли че сме на прав път.Даже хората в Африка забелязват нашият напредък.Мисля че похвалата от Руанда е обективна и показва колко сме напреднали.
110
9
 
4
 
! Отговори
Боко преди 2 години
Боко подари японската Токуда на Османската Империя. И после викайте, че не бил ибрик на султана.
109
1
 
12
 
! Отговори
НИЕ ЧЕРЕПИТЕ преди 2 години
УПРАВЛЯВАМЕ С МАРИОНЕТКИТЕ СИ И ЗАМЕТОХМЕ НАРОДА ПОД ЧЕРГАТА
108
9
 
4
 
! Отговори
Боко Пенсионера преди 2 години
Агент Иван Каракачантичката излиза в пенсия и сега му остава да си пие ракийката с наборите Сокол и Буда и да ни гледа сеира. Никога не са мислели нищо добро за България, а едно време им вярвахме. Аз преди години мислех да гласувам за Джамбазки и Каракачанов.
107
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИ Бойко не е стока, колосално грабене и много убити хора имаше през управлението му, закриване на болници или даване на болниците в страната на турци, нищо не е направил, освен да краде, да разделя порции и се въргаля с жени.
106
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде си другарю Живков ?На кого ни остави!
105
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки, ВМРО си сменете партията и партийното семейство, в момента сте от партията на Ердоган, какви "патриоти" сте? Ще затънете окончателно, ако не я смените, вземете си оранжево с бяло, като Орбан или някакъв друг цвят.
104
12
 
5
 
! Отговори
Очаквано преди 2 години
Баце си събра панаира, затвори кепенците и сега на "партньорите" му и потъват гемиите. Това става с всеки, заиграл се с токсичния дон Корлеоне.
103
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни остави Бойко...
102
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2 милиарда - Чакат готови на пистата да спасяват Украина и да бранят демокрацията , обаче има малък проблем - Руснаците не искат да нападат !
101
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане!!! Малко остава...
100
12
 
6
 
! Отговори
шкембе патриот преди 2 години
Джамбо след като вдигна хитлеристки поздрав в ЕП му спряха заплатата май и се чуди сега как да си плати сметките
99
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО ЕДНО ЖИЛИЩЕ НА КАРАКАЧАНКОВ, А НА БОРИСОВ----ЕХЕ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ , ДВОРЦИ, ЧЕКМЕДЖЕТА, КЪЩИ В БАРСА, А КАКВО ДА КАЖЕ ДАМАДЖАНКОВ С 22 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ
98
5
 
10
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Много възбудени тролчета. Все други са им виновни. Когато гласувахте за кирето и кокорчо де ви бяха главите? Най вероятно наврени в задниците! Честито на печелившит.
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето така се прави- Гориш сметката за тока , а през това време ЧСИ-тата ти вземат колобката и ти си оставш велик Европеец с едното балтонче , но пък "патриот" !