Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

„Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си
256
Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...
Снимка: БГНЕС

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

"Простете, Генерале, не сме дорасли.

"България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят."

Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Още по темата
Думички…  Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си - те затова са „лоялни“. А България - междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов - загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
5
 
2
 
! Отговори
Благой преди 2 години
Е какво да каже тая. Нали са замесени с една и съща мая.
178
11
 
5
 
! Отговори
Цезар преди 2 години
Нешка Робева е злобна бесепарка, а бившия министър Стефан Янев е един червен лакей обслужващ руските интереси. Янев го гласеха за следващия проект на Русия и БСП. България е член на ЕС и НАТО, а не на отдавна погребаните Сив и варшавския договор. Нима не си вадите поука от факта, че Русия нападна и води война срещу Укайна. Нима някой нормален българин би искал европейска и натовска България пак да стане руска колония. Помнете Украйна и не забравяйте, че членството ни в НАТО ни пази от агресия
177
11
 
5
 
! Отговори
Цезар преди 2 години
Нешка Робева е една обикновена и злобна бесепарка,а бившия министър Стефан Янев е една червена *** обслужваща руските интереси. България е член на ЕС и НАТО, а не на отдавна погребаните Сив и варшавския договор. Нима не си вадите поука от факта, че Русия нападна и води война срещу независима и суверенна държава каквато е Украйна. Нима някой нормален българин би искал европейска и натовска България пак да стане руска колония. Помнете Украйна и не забравяйте, че членството ни в НАТО ни пази.
176
5
 
15
 
! Отговори
Дивергент преди 2 години
Истината лъсна. Първата задача на новия министър на войната ( не на отбраната) е да прати 30 български самолета в Украйна. Това е долнопробно защото до вчера ни лъгаха, че нямаме достатъчно самолети и затова испанците идвали да помагат.
175
6
 
24
 
! Отговори
dojnov преди 2 години
Хем съм бесен, хем ме е срам от киро ***!!! Този шут май не осъзнава в каква беля ни вкара. Абе тъпчо, Министър ЯНЕВ избра единствената правилна позиция, но ти не го разбра. И тази кокошка *** не го защити а го предаде както предаде и унищожи БСП. ХОРА ВДИГНЕТЕ СЕ ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ТАЯ *** !!! ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!
174
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нешка е голям спортист прославил страната ни, но си е на възраст жената и вместо да обсъжда пенсията със съседките се бута в политиката!
173
49
 
14
 
! Отговори
Николай Бареков преди 2 години
Нешке, дано ти плащат в левове от Руското посолство, че рублата много се обезцени напоследък.
172
46
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нешка застава и зад злото джудже.
171
40
 
16
 
! Отговори
Зикова преди 2 години
Комунистическото бабе Нешка се предрешка.Тази към кого ли не беше.Бареков, лудото Яне, а сега с ,,генерала"...Утре ще премине пък към СЕВ. КОРЕЯ.
170
35
 
23
 
! Отговори
Безличен Янев преди 2 години
Чак пък сърцат юнак да е Янев - малко е попрекалила Нешка ! Обикновен, безличен и посредствен чиновник през цялата си сладка кариера във военното ведомство и на държавната софра !
169
34
 
19
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Бабе първо беше Светлин Русев,после Бареков, след това Слафчо,след него Кирчо,сега Янев,не се излагай да пишеш повече,издухала си
168
50
 
22
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 години
Нешке, върви при тоя мръсен комунист Путин, няма място тук за такива нещастни комунистически *** като тебе! Гледай си гимнастиката, политиката не е за тебе, изкуфяла бабичко!
167
55
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изперкала червена бабишкера .подкрепяла??ходи си гледай пенсията.
166
53
 
16
 
! Отговори
Чипът преди 2 години
Мене лично ако ме подкрепя дърта наркозависима ще се обидя
165
47
 
20
 
! Отговори
Главчо преди 2 години
Тая изкукала бабичка, защо не се скрие там на село както беше направила и да си трае.Първо я разочарова столетницата после тоя после оня. Гласува за Бареков и от него се отказа.Очевидно че не разбира нищо от политика. Аман от хора с мнение по всичко.
164
10
 
43
 
! Отговори
Фар преди 2 години
Така е не сме драсни.Много изглежда повярвахме на К.Петков. Дано не прави повече подобни грешки. Да вземе и изчегърка Прокопов,Доган,Данчо Цонев,Пеевски и особенно Домусчиев заедно с Бойко.
163
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това трябва да е някаква нова поза обичайно би било да е отпред
162
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Робева,Робева какво се правиш че не си наясно,че това е тактиката на твоя Радев, за да направи Янев министър председател,след като дрьпне чержето из под краката на Кирчо, след като видя че от него нищо не става, така че не плачи за Янев, те го играят комбина с Радев.
161
57
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересво как една бивша спортиска си въобразява, че е морален стожер. Такива като нея много в нашата страна. Например Весела Лечева, една необразована спортиска и тя дава акъл. Аман бе подлизурковци.
160
50
 
35
 
! Отговори
СС преди 2 години
Чугунена комунистка...неслучайно името ѝ е Робева. :)