Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

„Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си
256
Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...
Снимка: БГНЕС

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

"Простете, Генерале, не сме дорасли.

"България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят."

Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Още по темата
Думички…  Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си - те затова са „лоялни“. А България - междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов - загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
33
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нешке. това не е Русия, която помним. Това не е Русия на Чехов....Войната е нещо ужасно и никой нормален човек по света няма да подкрепи убийства на жени и деца. Дори в Кабул дадоха време да се изтеглят мирните хора...Всички сме свързани емоционално с Русия, но това в 21-ви век е безумие.Путин иска промяна на света. Той ни нарича стар и неговият - нов. Украйна защитава страната си смело и самоотвержено. Днес гори Украйна, днес убиват украински деца, а утре ??? Нешке, ела в 21-ви век и се огледай
138
28
 
32
 
! Отговори
така ли преди 2 години
Нешка може да разбира от гимнастика, но за пореден път се изказва пристрастно в политиката. В Украйна се води война и това е факт. Когато военен министър, който е професионален военен не назовава нещата с истинското наименование това, значи че не за този пост. Ако Русия се беше ограничила с действия само в двете отцепили се области, можеше да има място за такива определения, но явно крайната цел е друга. Всички ще сме потърпевши.
137
27
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бачо КироАко Русия искаше война, Украйна нямаше да фигурира на политическата карта на света от 24 февруари около 9 часа сутринта. Вие, които наричате Русия "бензиностанция с ракети" как бихте нарекли собствената си държава, изнасилена от Американската болест? Вие всички с мнението си за глобалната катастрофа, колко колко проблеми в собствеаната си държава решихте? Имате ли акъл да млъкнем малко?
136
22
 
31
 
! Отговори
Неутрален преди 2 години
Беше ти не бе ли Комунистка а е доказано че комунизма и фашизма са еднакво Човешконенавистни идеологии u Янев е бил комунист и се е клел във вярност на СССР а сега в НАТО такива сте вие ветропоказателите ,А сега подкрепяте военнопрестъпника Путин стрелящ срещу мирни хора,,,Кажи Нешке каква е разликата му с Хитлер и Сталин.
135
19
 
26
 
! Отговори
111 преди 2 години
Кто я знам каква защитничка и агитаторка беше на Бареков, няма какво да я коментираме даже. Доказала си е некомпетентността.
134
20
 
20
 
! Отговори
D преди 2 години
Тази е на всяка манджа мерудия.
133
29
 
32
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Това, което става в Украйна е военна операция, а не война. Думата война се използва за пропагандни цели и малоyмните вярват, че е война
132
27
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нешка Робева, една от малкото известни хора в България поставящи националните интереси на България пред чуждите интереси.
131
27
 
37
 
! Отговори
Бачо Киро преди 2 години
Нешке, ти си лоялна марионетка на Ботоксовото Джудже от Москва.Когато има война, има война. Не е операция.Не може вечно да лижем *** на един комплексиран луд, само да не ни вдигне цената на газа с 5 копейки.И видите ли да не го обидим, ще си кривим езика.Българската свобода и независимост не могат да се мерят само с цената на газа или на хляба, те нямат цена.И недейте сравнява освободителите от Царска Русия през 19 век със сегашните комунистически бандити.Та така промита Нешке.
130
33
 
40
 
! Отговори
Калин преди 2 години
Едно голямо БРАВО за Нешка
129
27
 
33
 
! Отговори
До Анонимен 137 преди 2 години
А ти си турски роб и американо-протестантски-масон... Ама ще си го получат всички като тебе, глупецо. Да не ни беше освобождавала Православна Русия от робството... Щом няма благодарност, а народ от *** овци.
128
42
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Робева е Руски роб!
127
10
 
23
 
! Отговори
А бее преди 2 години
Няма ли кой да честити 3ти март на Кирчо?!? Има още 2 дни. Да помислят как ще е най- вълнуващо.
126
3
 
20
 
! Отговори
999 преди 2 години
ГЮРОВ - ПРЕДС НА ПГ НА ПП КАЗА , ЧЕ ОСТАВКАТА Е СЪГЛАСУВАНА С РУМЕН РАДЕВ. ХА ХА ХА ХА! А няма ли ДА СВАЛИ ДОВЕРИЕТО ОТ ТИЯ ИМБЕ.ЦИ.ЛИ както направи с ББ?!
125
8
 
34
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
Кирчо смята, че историята на България започва от него - цар Киро Първи Канадски протекторат.
124
6
 
41
 
! Отговори
Ми как така преди 2 години
...една думичка, казана още в Първия ден на войната, може да бъде Причина за оставка на когото и да е?!! То ГРЕШНИТЕ ДУМИЧКИ И ДЕЙСТВИЯ НА КИРО БЯХА НЕИМОВЕРНО ПОВЕЧЕ.КИРО ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ОЩЕ ПО- МАЛКО ЗА КРИМСКАТА ВОЙНА. ПАРАШУТИСТ, КАКВО ДА ГО ПРАВИШ.
123
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Янев, и Радев са все натовски генерали. Не се лъжете. Това, че не е по-*** от Киро, не го прави по-читав. То никой не може да е по-***.
122
2
 
30
 
! Отговори
Извънземен преди 2 години
На тая планета управляват най- безумните същества във Вселената. Парадоксът на Куролацията.
121
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не наложиха ли зеления сертификат при неговото управление? Къса памет имаме, затова повтаряме все едни и същи грешки.
120
8
 
31
 
! Отговори
Майна преди 2 години
АМИ РУМЕН РАДЕВ ГИ ДОКАРА ТИЯ КАНАДСКИ ЛИВАДИ БЕЗ ГРАМ РОДОЛЮБИЕ И С АМЕРИКАНСКИ РАЗБИРАНИЯ ЗА МОРАЛ, СЕГА ТОЙ ДА ГИ МАХА!!! А ако вкарат УК в ЕС ще излезе, че Путин е нападнал ЕС и директно ни вкарват във война с Русия! А Унгария отказа дори пренос на оръжие през тяхна територия от ЕС към УК. Могат да мислят хората.