Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

„Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си
256
Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...
Снимка: БГНЕС

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

"Простете, Генерале, не сме дорасли.

"България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят."

Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Още по темата
Думички…  Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си - те затова са „лоялни“. А България - междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов - загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
12
 
43
 
! Отговори
българин преди 2 години
Че Киро вече е история е ясно,но въпроса е дали и България няма да е история след неговото "управление"
98
24
 
43
 
! Отговори
джо преди 2 години
Срам и позор за повечето Български политици. Кой може да предположи, че тридесет години ще ни управляват безгръбначни мекотели. Добре , че още има хора като Нешка Робева по които можем да сверим часовника ха съвестта. Слушах Кирчо вчера, по зле е май и от Роско.
97
23
 
39
 
! Отговори
Ицо преди 2 години
До госпожа РобеваБраво, госпожо Робева! За пореден път доказваш, че си велика българка!
96
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нешка пак е в грешка, много често бе нешке....първо бюреков те излъга, сега Петков, ми помисли малко. Щом все се връзваш явно проблема е в тебе. Баба Ванга не ти ли подшушна кой е правилния път?? Червена душицa, ващо време приключи, България е в ЕС и НАТО, има нови партнъори и ново развитие.
95
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Нешка вече е грешка до грешка. Бърза да не изпусне далаверата. След Бареков вече никой не я бръсне за слива.
94
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От една възраст на горе трябва да оставиш младите в активна възраст да решават общата съдба и да не раздаваш "мъдрости". Иначе се превръщаш в озлобена баба.
93
9
 
19
 
! Отговори
. преди 2 години
А от Бареков срамуваш ли се?
92
12
 
19
 
! Отговори
Бебе до 92 преди 2 години
С подкрепата на Бареков Нешка доказа, че интереса клати феса. Затова е грозно да се прави на праведна патриотка. Била е на върха и възхвалявана, но всичко има начало и край. Дано не възпитава и кучетата за които се грижи да бъдат толкова зли и безпричино нападателни.
91
10
 
36
 
! Отговори
Господарите от Запад преди 2 години
Всичко се решава от нашият премиер Херо Мустафа,а нейните канадско-еврейски заместници са само пионки.
90
26
 
15
 
! Отговори
Продажбата Нешка преди 2 години
Какъв продажен *** си, познавам те лично и теб и оная гад Светлин. Никакви ценности нямате, само ходите да се подлагате за пари в Москва. Смъртта на хората ви опианява, дано да имаш късмет и да отидеш на фронта и да получиш, това за което се бориш ти и цялото ти семейство.
89
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси парцала... гледай си там танцьорите и не мисли за война.
88
20
 
21
 
! Отговори
Бай Оня преди 2 години
Тъ пи сънародници, нямам намерение да си губя повече времето си с вас. Отчайващо про сто е мнозинството между вас. Очевидно и понятие си нямате какво означава нова руска окупация, но явно трябва да го изпитате на гъ за си, че да се вразумите. НАТО няма да ви пази смрадливите анууси, когато "Искандерите" започната да разрушават военната инфраструктура дето я нямаме, ама Граф-Игнатиево ще бъде изличено, като навсякъде където има мръ сни янки! Смърт на САЩ и на ЕС!
87
23
 
20
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Я си гледай старините. В тази държава всеки работи това , което не разбира. Нешке политиката е доста далече от тебе. Ти си силна в друга област.
86
20
 
16
 
! Отговори
Кръстьо Костов преди 2 години
Нешка Робева не е корифей в политика ! Това че е има успехи в треньорската дейност не я прави компетентна във всичко, особено в тези мътни и кървави времена.
85
24
 
19
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Тази рисоробка, беше върл фен на Николай Бареков!Антибългарка, национална предателка, русофилка ...Нешкеее ... който оправдава непредизвикана с нищо война, да нападнеш мирна страна от три страни, като един месец Путин лъга, че няма да напада, да оправдаваш масови убийства в Харков на рускоговорящи украинци с руско потекло с ракети Град ...Нито си приятел на руския народ, нито си чивек... Путлерастите са новите фашисти. Пълен обществен бойкот на путлерастите русофили - национални предатели!
84
26
 
13
 
! Отговори
Габи преди 2 години
Нешка поне си признава, че не е дорасла за съчуствие, човечност и състрадание. За нея правата са на силния, бруталния и диктатора. Колко от нейните гимнастички я оплюха заради садистичните и методи. Защо не признае успехите на днешните момичета и треньори, а непрекъснато критикува. За мен тя е един много зъл човек.
83
7
 
32
 
! Отговори
българин преди 2 години
Канадският мошеник трябва да бъде изгонен с камъни,иначе България е обречена
82
9
 
23
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Калеко АлекоТези "осакатените физически и психически" - бяха не насила ,а доброволно в нейната школа по художествена гимнастика.Ако не помните да кажа ,че нашите момичета при Нешка Робева винаги обираха медалите по Световни и Европейски първенства и бяха достойно конкуренти на най- силните СССР -една малка държава ,като България излъчваше толкова много спортни победители в художествената гимнастика ,колкото една ВЕЛИКА ГОЛЯМА ПО ТЕРИТОРИЯ ДЪРЖАВА .За да си добър спортист се изискват"жертви"
81
17
 
15
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Както и когато ни убеждаваше, че имаме нов спасител в лицето на НБ, така и сега преценката на Нешка пак е погрешна... Решението на Правителството и Кирил Петков е авсолютно точна и адекватна. Войната, която Русия започна срещу Украина е заплаха за цял свят. В тази обстановка да се скриеш и да хленчиш - "не сме нито с тези, нито с онези", да повтаряш опорките на агресора-"няма война, само една малка операция..." това е предателство.
80
7
 
15
 
! Отговори
К-н Кочо Стоянов преди 2 години
Още не са го сменили военния ни минисътр, и Кирчо е обещавал! Е сами се навираме между шамарите, мислете му американски ***, утра като си получите призовките и ви пратят да ви избиват за "димукрацията". Болгария, Польша иСловакия передают Украине 70 военных самолетов, которые смогут базироваться напольских аэродромах. Стаким утверждением выступила вовторник насвоей официальной странице вFacebook пресс-служба Военно-морских сил Вооруженных сил Украины