Радев отговори на Петков: Асоциациите му са далече от реалността

Дали правителството се справя с кризите ще го кажат хората, смята президентът
Обновена: 28 апр 2022 15:19 | 28 апр 2022 13:43, Красимир Ангелов
262
Радев отговори на Петков: Асоциациите му са далече от реалността
Президентът Румен Радев е на официално посещение в Испания. Снимка: БГНЕС

Асоциациите на Петков са абсолютно далече от реалността, заяви президентът Румен Радев в Мадрид, където от днес е на официална визита.

Запитан какъв е отговорът му, след като от "Продължаваме промяната" заявиха, че позицията му за Украйна е позорна и сравнението на премиера Кирил Петков, че по време на Априлското въстание никой не е помогнал на България, Радев каза: "Не искам тук в Испания да отговарям на злободневни български теми. Но такива асоциации са абсолютно далече от реалността".

Още по темата
Относно спрените газови доставки за България от страна на Русия и как правителството ще реши проблема, държавният глава посочи: "Това е ангажимент в полето на изпълнителната власт. Те трябва така да го решат, че цената за българския потребител и индустрия да бъде възможно най-ниска. Голямо предизвикателство ще е физическата доставка", заяви президентът.

По думите му, когато българското правителство постави цената на първо място, то тогава трябва да намери решение.

"Цинично е в енергийно най-бедната държава в ЕС с най-бедното население да кажеш, е, ще плащаме по-скъпо. Тези, които вземат решенията и могат да плащат по-скъпо, трябва да помислят за тези, които не могат да си позволят да плащат по-скъпо", каза Румен Радев.

Очаквам да чуя дебатите в парламента, заяви президентът относно изпращането на военна помощ за Украйна. Той посочи, че в момента сигурността във всичките ѝ измерения е поставена на изпитание.

"Дали правителството се справя с кризите ще го кажат хората. Хората, които все повече виждаме на улиците", посочи още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната национална катастрофа се задава на хоризонта - тя ще е и най-страшната и както винаги русофоби ще я сътворят!
149
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно толкова ти е акълът щом си подкрепял Радев.
148
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народен съд за Петков!
147
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз те подкрепях Радев, ама отчетах че си изкарал обучение в САЩ, не очаквах да си такава руска по дло га :))) В момента си предател, не си патриот, ако го осъзнаваш това разбира се :))
146
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната национална катастрофа се задава на хоризонта - тя ще е и най-страшната , такава , каквато само русофили могат да сътворят !
145
19
 
16
 
! Отговори
РАДЕВ = ПУТИН.. преди 2 години
РАБОТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА ОТ ПУТИНОВ ТИП....СПРЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ САТРАП...... ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.....
144
24
 
16
 
! Отговори
Фуражка преди 2 години
Баси и червения оххлюв. А твоите асоциации са в Кремъл гнусен русофил.
143
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев довечера сме пред президенството в подкрепа за Украйна така че гледай от прозореца и виж Българския народ и тогава говори ако имаш какво да кажеш това не е далечна реалност а действителност
142
14
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Този сибирски креттен така и не може да разбере, че става дума за много по-важно нещо от цената на газа.
141
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарю Радев вижте Лукашенко за такава ли България си мечтаете това ли е вашата реалност да станем като Беларус е да те само евтина газ ще имат и нищо друго
140
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това шиле Петков, дайте вече да го изгоним с камъни от България. Подиграва се вече с всички нас с тъпотията си!
139
11
 
14
 
! Отговори
перко преди 2 години
Радев: "Ще се радвам България да има пвече такива министри"! Къдети е достойнството ти фигуранте /наречен президент/, няма ли да вдигнеш юмрук? Мошеници вън.
138
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво априлско въстание му се привидяло в киев , тука като си дойде утре ще го види априлското въстание сигурно около 20 април е начил за това въстание
137
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на Радев ще трябва често да му се напомня че е президент на България че явно има раздвоение на личността и че имаме изпълнителна власт а тои е в представителна неговата реалност е далече някъде към изток но пак се е объркал ние сме на запад да си разхожда костюмчето и да спре да декламира ако иска да си изкара мандата
136
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС е спонсорирана и основана от Раша, Боко отказва да си хвърли членската карта от БКП, дори охраняваше диктатора бай Тошо, въпреки, че са "убили" дедо му и ги мрази комунистите :))) ИТН са ясни, и те са русофилчета, но са временно явление, ДБ имат Атанасов, който е генерал от ДС, Възраждане с Копейкин са ясни....... :))) Ако съм пропуснал нещо кажете :))
135
24
 
12
 
! Отговори
СЕЛСКИЯ КОМПЛЕКСАР преди 2 години
ПЪРВО БОКО МУ ПРЕЧЕШЕ С ИЗВЕСТНОСТТА СИ СЕГА КИРЧО НЕ МОЖЕ ДА ПОНЯСЯ НЯКОЙ ДА Е ПО ИЗВЕСТЕН НАПРАВО МУ СЕ КЪСА... САМОЛЕТА:)))))))))))))))
134
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми и ти бе др.Радеф ти нали ги докара Кирчо и Кокорчо,ти кога ще стъпиш на земята,да видиш отблизо каква е действителността!Но благодарение на всички онези наивни баламурници и машинките си на власт не сме забравили,но сега всички ще плащаме за подмяната
133
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БZП Румъния са обезлюдени. Загубиха 40-50 % от младите. Страшна безработица е и заминават за чужбина.
132
16
 
20
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Не искал да отговаря на "злободневни"теми ,докато бил в Испания??? Тоя в кой свят живее ? Държавата затъва в блатото което сам я заби, ама бил вода ненапита, и не му се отговаряло ?Че ти кога си отговарял ?Вече втори мандат бягаш от всякаква отговорност, а измамниците които натресе, се чудят как да треснат още някой друг милиард! И къде беше, когато Кирчо и Кокорчо харизват цялата енергетика на офшорка? Или и ти си в далаверата?
131
11
 
19
 
! Отговори
н2о преди 2 години
Чорапчечето пак го изби на Философия и Нравоучение! - ))) абе РЯдко, ти май забрави, че Кирчо е твое протеже?! -))))